Hepiniz haklisinz.benim psikolojim elbette iyi durumda değil evet mantıklı düşünebilen zaten sizlere sormazdm..tek bildiğim ibadetlerimi artırmak oldu.ve sakinleşti şu an iyiyim ama size bugn olanlari söyleyeyim kardeşimi gezmeye götürdük sürekli dırdır ediyor..tel açıyor ordan buraya gelirken dırdır etmeyesn ostersin geleyim diyor.ben asla ve asla dırdır etmemeli hatta asla onu rezil etmedm kimsenn yannda. Ayrıca bugn kardeşimi övdum hemen gorsenz hihi dio asagiliyor. Yapamaz o diyor. Ben dedimki psikoloji okuycaktm busene onuda asla istemiyor ben destek olmam dedi. Madem öyle yüksek lisans yapıp akademisyen olcam hemen dedim. Hihii senmi kazncan vs ingilizce yi nasl yapcam vs dedi. Ben istersem başarırım Ve ozman senin bu kompleksleri bitecek.benim seni bırakıp gideceğini düşünüyorsn ama benim değişmeyeceğini göreceksin dedm.dediki hallaaa ben s.ol git diom dediğine bak vs dedi... Korkuyor kizlar benim bir yerlere gelmeden korkuyor atroca sözlerinin bana hükmü yok kızıma toplasan 4.5 kere vurdu ama hepsi hepsiiinin neden olduğunu anladm.hic normal biri değil.icine girmeyen anlamaz

ama boşanmak kaçış bana göre.. bosansam ilk eşimden yediğim dayaklarda bosanirdim .onu cabalarmla duzlttim boşanma nedenim farkliydi ama 5 ylda duzldi bu 9. Yldayz bozulali 6 yıl oluyo ama ,%50 düzeldi . Genel anlamda bı dedigimi iki etmez .yaptıkları kırıcı olmak ve öfke kontrolsuzlugu. Sözlerinin hiç birine inanmıyorum . Beni çocuklarını deliler gibi seviyor .bı hükmü yok beni incittikten sonra lakin eski esimde aynisiydi evet hatta bin beteri. Ve gerçekten düzeldi ama boş konuşması bı anda fevriligi yuzunden dini nikahmz bitti.tabiki tedaviyi yarıda bıraktığı için oldu..
Ben psikiyatri tedavisine de karşıyım.Allaha tam teslim olanda bı sorun olmaz benim gibi yorulsa yiprandsada çabuk toparlar.yabi eşimin ortam değişmeye artı eğitime ihtiyacı var.inanin tek ümidim bu. Benim yapmam gereken şey benim gibi düşünenleri görmekti ve gerçekten hepinize teşekkür ederim. . evet uzak durmaliyim vs.ama ben içimden ne geliosa yapcam ve azmedip iyi bir yere gelcem İnşaAllah bı iki seneye.. zira sizin dediğiniz tavsiyeler normal insan için geçerli bu adam ne konuştuğunu bilmiyorki ben tepki gösterince vs çok kötü oluyor ..ve hepsi zavallı karaktersiz sülalesi yuuznden.... Kardeşim de baya sinir oldu .kimseyi çekemiyor hep ben iyi ym demek istiyor diyor

((( evet hep laf sokar .argo kelime trafikte hakaret vs bunlar hep şiddete meyilli insan özelliği.. eğer ben zitlassam üstüne gitsem benide döver bı kaç kez yeltendi hatta vurdu..sinirlense uzaklaşıyorum geçiyor hemen normale dönüyor .en zoruma giden bişey yokmuş gibi davranması.bilerek asla bişey yapmam edebsz bir insan deglimki.ama markette bile bana günlük gttgmz bir yerde kasiyer yabnda gerizekalı bile der.

Bunu 6 yıl önce yapmiyo du. Ben o gün çekip gtseydm böyle olmuycakti.evet baya azaldi ama iyileşmedi tam.bir ara gizli bitkisel haplar icirdim baktm uyuyor vs öyle kötü ilaclar degl sarı kantaron.. keşke devam etseydm.bilmiyorum... seneye bı gtseydk ozamana kadar ders çalışıp ya yüksek lisans yada kpss kazanmam lazm bir an önce karar vermeliyim. Kpss 95 almam zor ama bı yol seçmeliyim artk