KARARİMDAN DONMEMEM LAZİM

Yarıyor ben takı laf sokana kadar:) kızıma vurduğu an laf soktum ondan oldu ve dünde laf soktum. Ama ibadetlerimi artirdm Allahn izniyle basarcam.hatalarmla kabllen sev beni.dedm herşeyi benden beklemen sacmalk deglmi bende insanım sinirlenip bazen laf sokmam olası deglmi dedm ...ohoo diyorki sen beni düşünmüyor sn hep kendi istedign olan istiyorsn dedi:KK43: acaba cocklarmdan benmi ostedm ayri kalamk yada ailesi kötülk etsin benmi istedm vs..:KK43:(((
Kızınıza mı vurdu adam, ıkıncı Evlılıgım demissiniz.. İlk evliliginizden mı Kızınız?

Yok hayır yazma güçlüğü çeken bazı kişiler disleksi durumunda olabiliyorda ondan dedim.Yani disleksi bir kişi değil.
Süper zeká yani dahidirler. Düşünce sistemi anlaşılamayan bu dahi çocuklar çok hızlı düşünüp komut alır. Konuşma tarzı gerçekten farklıdır. Çok hızlı düşündükleri için konuşma sistemleri düşünce ağırlıklıdır. Düşünceleri önde olur. Düşünce hızında konuşur ve tonlama yapmaz.... benim hastalık bu:)))) yani hastalık degl.olaylari aktaramamadaki sebeb aşırı zekadan.:(DisleksiArastrdm benmle hiç alaksi yok..

Kızınıza mı vurdu adam, ıkıncı Evlılıgım demissiniz.. İlk evliliginizden mı Kızınız?
Hayır o babasyla... Kendi kızına vurdu.hayir gelmiyor m deyince diretince birde coook aglaz bnm kz ..esimde aglazlk asla sevmiyor. Olan oldu ama 2 yl Dr olmamasti. Bu ara benle kötü diye baya sert konuşuyor cocuklaray... Oyuzden busefer kendime yazdgm maddeleri uygulamaya calscam bakalm ins tabi esimn içinde farklı bir düşünce bişey yoksa

Süper zeká yani dahidirler. Düşünce sistemi anlaşılamayan bu dahi çocuklar çok hızlı düşünüp komut alır. Konuşma tarzı gerçekten farklıdır. Çok hızlı düşündükleri için konuşma sistemleri düşünce ağırlıklıdır. Düşünceleri önde olur. Düşünce hızında konuşur ve tonlama yapmaz.... benim hastalık bu:)))) yani hastalık degl.olaylari aktaramamadaki sebeb aşırı zekadan.:KK43:DisleksiArastrdm benmle hiç alaksi yok..
Tamam super zeka ve dahisin.

Süper zeká yani dahidirler. Düşünce sistemi anlaşılamayan bu dahi çocuklar çok hızlı düşünüp komut alır. Konuşma tarzı gerçekten farklıdır. Çok hızlı düşündükleri için konuşma sistemleri düşünce ağırlıklıdır. Düşünceleri önde olur. Düşünce hızında konuşur ve tonlama yapmaz.... benim hastalık bu:)))) yani hastalık degl.olaylari aktaramamadaki sebeb aşırı zekadan.:KK43:DisleksiArastrdm benmle hiç alaksi yok..
Olayları aktaramamak da sıkıntı. Ama asıl mesele eşin. Onun tedavi olması gerekiyor senden önce

Tamam super zeka ve dahisin.
:))) Aslnda hiç iyi bir şey degl sadce tek yararı derin olayları daha iyi anlıyorum ama çözümde kilitleniyor m aslnda baskalrina aşırı faydaliyim .kendimde biraz zor oluyor. Bakarsanız aslnda ben 6 yldr ailesi yüzünden bu haldeym. Şükür bağı kopardm bitti dedm eşim başladı:( şimdi işten geldi gayet normaldi.bakalm ben yanına gidince napcak.onmli olan teline kilitlenmesi benle zamn gecrmesi birazda olsa. Ama buraya yazdgmda hiç sakin degldm ve şuanda olayın içindeyim ayrıca hakszliga hiç sabrm yok.. oyizden birden tasabilirim diye korkuyorum ins idare edebilirm.:( Bakalm sizler de perspektif inz çok iyi oyizden dansmamda fayda var ayrıca yakınlara olaylar anlatlmiyor zira egtmciyim istesemde anlatamam.:'(

:))) Aslnda hiç iyi bir şey degl sadce tek yararı derin olayları daha iyi anlıyorum ama çözümde kilitleniyor m aslnda baskalrina aşırı faydaliyim .kendimde biraz zor oluyor. Bakarsanız aslnda ben 6 yldr ailesi yüzünden bu haldeym. Şükür bağı kopardm bitti dedm eşim başladı:( şimdi işten geldi gayet normaldi.bakalm ben yanına gidince napcak.onmli olan teline kilitlenmesi benle zamn gecrmesi birazda olsa. Ama buraya yazdgmda hiç sakin degldm ve şuanda olayın içindeyim ayrıca hakszliga hiç sabrm yok.. oyizden birden tasabilirim diye korkuyorum ins idare edebilirm.:( Bakalm sizler de perspektif inz çok iyi oyizden dansmamda fayda var ayrıca yakınlara olaylar anlatlmiyor zira egtmciyim istesemde anlatamam.:'(
Bırak o gelsin yanına, neden sureklı bu adamın yanins gidiyorsun

Olayları aktaramamak da sıkıntı. Ama asıl mesele eşin. Onun tedavi olması gerekiyor senden önce
Aynen ama kabul etmiyor :'( bende batıya gidersek toparlanır diye düşünüyorum.cunku ben dengeyi korursam kolay kolay çelişkili davranmıyor.binde bir oluyor. Sevgisiz ve ozguvensz büyümesinde bir eksi.. çoğu konuda beni bastirmaya çalışıyor küçük düşürmeye çalışıyor. Herşeyi begenmzlk vs vs.soyler söylemedim der.bunlar manipüle ile alakali.eee annesi ustası oldgndan oğluna da bulaşms :'(

Son düzenleme:
Bırak o gelsin yanına, neden sureklı bu adamın yanins gidiyorsun
Çok güzel diyorsun ama gittikçe uzaklaşacak diye korkuyorum .cocklarmdan kopmaktan korkuyorum dedmya... ;/ Haklisn sonuna kadar ama 2 gün uzak dursam geliyo lakin gelipde yanıma oturmuyor sarilmiyo m.sacma nedenle arıyor yada yanima gelip sırf konsmak için konsp gidiyo belkide sabretsem düzelir. Hiç denemedim . zaten bana açık açık dediki biraz uzak ol değeri olsn sürekli yaklaşma dedi:'( hatrladkca imkanm olsa annda gtcem lanet olmasn

Aşırı zekiymişsiniz ama kocanıza hakettiği gibi davranmak aklınıza gelmedi herhalde.

Kusura bakmayın ama herşeyin ilişkilerin de dahil bu kadar kolay tükenebildiği bir zamanda ikişer üçer çocuk yapmak pek zeki işi değil. Hele ki kendinize ait maddi güç olmadan, ki yok diyorsunuz.

Benim işim olsa bı dk durmam bı sene daha sabretmem .eşim bana dediki sen çalış ben hekimliği terkeden istedgn yere gelirm dedi. Mkafayi yemiş bu adam .beni zora sürüklüyor..iş bulmam çok zor. Aile danışma ni olarak. Artı seneye bitiyor okulm..
Ailesiyle arada kalamamk için istiyor belkide.ben calssam o cocklara baksa ailesyle zerre problem kalmazdı. Ah aha ama eşimin aldığı maaşı imkansz almam.. gecinecek para bulsam giderm.. kafam darma duman ne düşünüyor eşim bı bilsem.ha bu arada bana dediki bı kaç ay önce...mutszm.. neden dedm ..dediki diyim de ağzıma ...t dedi:KK43:( ne olabilir üstünü kapadı söylemiyor
Onunn ısıyse yapacak bısey yok cok gorusmıceksınız soyledıklerını fılan duyarsanız takmıcaksınız. Takmamayı ogrenın bence hayata bırkere gelıyoruz ve sızın sevıyenızde olmayan bos yapan ınsanların lafları sızı strese sokmucak aman b.... K ıste konusur konusur susar dıyıp gececksınız

Sorusunuzu okudum, yorumları da okuyordum anlamaya çalışmak için,
"Büyük kızımı bi kaç kez dövünce" yazdığınız dan sonrasını okumadım.

Hesabım yeni ama 8 yıldır bu sitedeyim, bir çok konu okudum. Hiç bir konuya ne boşan yada neden çocuk yaptın yazdım. Kimsenin o şekilde kafasını karıştırıp vebalini almak istemem. Fakat,

Neden bu adam dan çocuk yaptınız hem de 3 tane yanlış anlamadıysam.

Ve neden hala çocuğunuzu döven bi pisliği idare edicem diyip duruyorsunuz.

Kuzum bence senin psikolojin bozulmuş yaşadıklarından mantıklı düşünemiyorsun.

Kadını dövenden koca olmaz, çocuğunu dövenden hiç bi bk olmaz..

Boş boşuna kendin kandırma.

Kocası ısrarla yaşadıkları yerden ayrılmıyormuş, özler çünkü evliliğini yıpratan,karısını kalp hastası eden birtanecik sülalesini. Bir de paşam trip yapıyormuş, '' görüşme dedik ya neyine yetmiyor '' diye. Yatakları falan ayırıyormuş.
Yalnız danışman engelle hepsini demiş.
Onu ben de derim sende dersin komşu da der :KK53:
Danışmandan farklı bir yaklaşım beklerdim.

Hepiniz haklisinz.benim psikolojim elbette iyi durumda değil evet mantıklı düşünebilen zaten sizlere sormazdm..tek bildiğim ibadetlerimi artırmak oldu.ve sakinleşti şu an iyiyim ama size bugn olanlari söyleyeyim kardeşimi gezmeye götürdük sürekli dırdır ediyor..tel açıyor ordan buraya gelirken dırdır etmeyesn ostersin geleyim diyor.ben asla ve asla dırdır etmemeli hatta asla onu rezil etmedm kimsenn yannda. Ayrıca bugn kardeşimi övdum hemen gorsenz hihi dio asagiliyor. Yapamaz o diyor. Ben dedimki psikoloji okuycaktm busene onuda asla istemiyor ben destek olmam dedi. Madem öyle yüksek lisans yapıp akademisyen olcam hemen dedim. Hihii senmi kazncan vs ingilizce yi nasl yapcam vs dedi. Ben istersem başarırım Ve ozman senin bu kompleksleri bitecek.benim seni bırakıp gideceğini düşünüyorsn ama benim değişmeyeceğini göreceksin dedm.dediki hallaaa ben s.ol git diom dediğine bak vs dedi... Korkuyor kizlar benim bir yerlere gelmeden korkuyor atroca sözlerinin bana hükmü yok kızıma toplasan 4.5 kere vurdu ama hepsi hepsiiinin neden olduğunu anladm.hic normal biri değil.icine girmeyen anlamaz:( ama boşanmak kaçış bana göre.. bosansam ilk eşimden yediğim dayaklarda bosanirdim .onu cabalarmla duzlttim boşanma nedenim farkliydi ama 5 ylda duzldi bu 9. Yldayz bozulali 6 yıl oluyo ama ,%50 düzeldi . Genel anlamda bı dedigimi iki etmez .yaptıkları kırıcı olmak ve öfke kontrolsuzlugu. Sözlerinin hiç birine inanmıyorum . Beni çocuklarını deliler gibi seviyor .bı hükmü yok beni incittikten sonra lakin eski esimde aynisiydi evet hatta bin beteri. Ve gerçekten düzeldi ama boş konuşması bı anda fevriligi yuzunden dini nikahmz bitti.tabiki tedaviyi yarıda bıraktığı için oldu..
Ben psikiyatri tedavisine de karşıyım.Allaha tam teslim olanda bı sorun olmaz benim gibi yorulsa yiprandsada çabuk toparlar.yabi eşimin ortam değişmeye artı eğitime ihtiyacı var.inanin tek ümidim bu. Benim yapmam gereken şey benim gibi düşünenleri görmekti ve gerçekten hepinize teşekkür ederim. . evet uzak durmaliyim vs.ama ben içimden ne geliosa yapcam ve azmedip iyi bir yere gelcem İnşaAllah bı iki seneye.. zira sizin dediğiniz tavsiyeler normal insan için geçerli bu adam ne konuştuğunu bilmiyorki ben tepki gösterince vs çok kötü oluyor ..ve hepsi zavallı karaktersiz sülalesi yuuznden.... Kardeşim de baya sinir oldu .kimseyi çekemiyor hep ben iyi ym demek istiyor diyor:(((( evet hep laf sokar .argo kelime trafikte hakaret vs bunlar hep şiddete meyilli insan özelliği.. eğer ben zitlassam üstüne gitsem benide döver bı kaç kez yeltendi hatta vurdu..sinirlense uzaklaşıyorum geçiyor hemen normale dönüyor .en zoruma giden bişey yokmuş gibi davranması.bilerek asla bişey yapmam edebsz bir insan deglimki.ama markette bile bana günlük gttgmz bir yerde kasiyer yabnda gerizekalı bile der. :( Bunu 6 yıl önce yapmiyo du. Ben o gün çekip gtseydm böyle olmuycakti.evet baya azaldi ama iyileşmedi tam.bir ara gizli bitkisel haplar icirdim baktm uyuyor vs öyle kötü ilaclar degl sarı kantaron.. keşke devam etseydm.bilmiyorum... seneye bı gtseydk ozamana kadar ders çalışıp ya yüksek lisans yada kpss kazanmam lazm bir an önce karar vermeliyim. Kpss 95 almam zor ama bı yol seçmeliyim artk

İnşaallah bu sefer anlaşılır olmuştur.:( Çok uzun oldu ama çok teşekkür ederim hepinize

Bı arkadaş yazmiski vebali var elbette var ve bana bu desteklerinizinde bı sevabı var. Rabbim her güzel şeyin 10 mislini ,her kötü şeyin aynı mislini verir. Tabiki her sözümüzün hesabı var. İnşaallah sayenizde doğru yolda adimlarm kuvvetlenir.

Gözlerim yoruldu maalesef okuyamacagım.hiçbirsey anlamadım.kusura bakmayın.

Hepiniz haklisinz.benim psikolojim elbette iyi durumda değil evet mantıklı düşünebilen zaten sizlere sormazdm..tek bildiğim ibadetlerimi artırmak oldu.ve sakinleşti şu an iyiyim ama size bugn olanlari söyleyeyim kardeşimi gezmeye götürdük sürekli dırdır ediyor..tel açıyor ordan buraya gelirken dırdır etmeyesn ostersin geleyim diyor.ben asla ve asla dırdır etmemeli hatta asla onu rezil etmedm kimsenn yannda. Ayrıca bugn kardeşimi övdum hemen gorsenz hihi dio asagiliyor. Yapamaz o diyor. Ben dedimki psikoloji okuycaktm busene onuda asla istemiyor ben destek olmam dedi. Madem öyle yüksek lisans yapıp akademisyen olcam hemen dedim. Hihii senmi kazncan vs ingilizce yi nasl yapcam vs dedi. Ben istersem başarırım Ve ozman senin bu kompleksleri bitecek.benim seni bırakıp gideceğini düşünüyorsn ama benim değişmeyeceğini göreceksin dedm.dediki hallaaa ben s.ol git diom dediğine bak vs dedi... Korkuyor kizlar benim bir yerlere gelmeden korkuyor atroca sözlerinin bana hükmü yok kızıma toplasan 4.5 kere vurdu ama hepsi hepsiiinin neden olduğunu anladm.hic normal biri değil.icine girmeyen anlamaz:( ama boşanmak kaçış bana göre.. bosansam ilk eşimden yediğim dayaklarda bosanirdim .onu cabalarmla duzlttim boşanma nedenim farkliydi ama 5 ylda duzldi bu 9. Yldayz bozulali 6 yıl oluyo ama ,%50 düzeldi . Genel anlamda bı dedigimi iki etmez .yaptıkları kırıcı olmak ve öfke kontrolsuzlugu. Sözlerinin hiç birine inanmıyorum . Beni çocuklarını deliler gibi seviyor .bı hükmü yok beni incittikten sonra lakin eski esimde aynisiydi evet hatta bin beteri. Ve gerçekten düzeldi ama boş konuşması bı anda fevriligi yuzunden dini nikahmz bitti.tabiki tedaviyi yarıda bıraktığı için oldu..
Ben psikiyatri tedavisine de karşıyım.Allaha tam teslim olanda bı sorun olmaz benim gibi yorulsa yiprandsada çabuk toparlar.yabi eşimin ortam değişmeye artı eğitime ihtiyacı var.inanin tek ümidim bu. Benim yapmam gereken şey benim gibi düşünenleri görmekti ve gerçekten hepinize teşekkür ederim. . evet uzak durmaliyim vs.ama ben içimden ne geliosa yapcam ve azmedip iyi bir yere gelcem İnşaAllah bı iki seneye.. zira sizin dediğiniz tavsiyeler normal insan için geçerli bu adam ne konuştuğunu bilmiyorki ben tepki gösterince vs çok kötü oluyor ..ve hepsi zavallı karaktersiz sülalesi yuuznden.... Kardeşim de baya sinir oldu .kimseyi çekemiyor hep ben iyi ym demek istiyor diyor:(((( evet hep laf sokar .argo kelime trafikte hakaret vs bunlar hep şiddete meyilli insan özelliği.. eğer ben zitlassam üstüne gitsem benide döver bı kaç kez yeltendi hatta vurdu..sinirlense uzaklaşıyorum geçiyor hemen normale dönüyor .en zoruma giden bişey yokmuş gibi davranması.bilerek asla bişey yapmam edebsz bir insan deglimki.ama markette bile bana günlük gttgmz bir yerde kasiyer yabnda gerizekalı bile der. :( Bunu 6 yıl önce yapmiyo du. Ben o gün çekip gtseydm böyle olmuycakti.evet baya azaldi ama iyileşmedi tam.bir ara gizli bitkisel haplar icirdim baktm uyuyor vs öyle kötü ilaclar degl sarı kantaron.. keşke devam etseydm.bilmiyorum... seneye bı gtseydk ozamana kadar ders çalışıp ya yüksek lisans yada kpss kazanmam lazm bir an önce karar vermeliyim. Kpss 95 almam zor ama bı yol seçmeliyim artk
Hem psikoloji okumak istedim diyip hem de psikiyatri tedavisine karşıyım diyorsunuz. Zaten anlattıklarınızdan bir şey anlamadım, anlamak için epey uğraştım ama anlayabildiğim tek şey tutarsızlık oldu. Hakkınızda hayırlısı

Hem psikoloji okumak istedim diyip hem de psikiyatri tedavisine karşıyım diyorsunuz. Zaten anlattıklarınızdan bir şey anlamadım, anlamak için epey uğraştım ama anlayabildiğim tek şey tutarsızlık oldu. Hakkınızda hayırlısı
Hayır yanlış anladınız psikiyatri farklı bişe psikoloji farklı bişe ama benm yapmak istediği m fasfarkli bişey. İnsanlara beyniyle degl bedeniyle yaşamasını öğreten çok farklı fikirakimlari var ve inanın bunu uygulayabilmek hayatımızı çok güzel yönde degscek ben bunu yapamasam inanın kafayı yemiştim..

Eşim itiraf etti . Eskiden bı kere demişti mutszm nedenini söyleyemem soyleyimde benm ag.zma et dedi :( şimdide dedimki bı derdi mi var ben herturlu destek olurum 6 yıldır ne derdin var dedim? Senlemi paylascam dedi:( ....anliycanz insanları ezmesi egosu vs kesin narsistlik var ama asıl srbebi söylemiyor. Mecburen kendi kabuguma cekilcem. Rabbim ins dogru yoldan ayırmaz beni:(

Back
X