Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Myfitnesspall uygulamasında egzersizlerde yaktığın kaloriyi yediğinden düşüyor. Yani 1.200 yemekten alıp ,200 kalori egzersizden verditsen. 1.000 kalori olarak hesaplıyor. Bende o yüzden sormuştum
Yazıo uygulamasını kullanıyorum orda da yaktığın kaloriyi alınacak kaloriye ekliyor. Ama konuyla ilgili araştırma yaparken bir uzmandan dinlemiştim YouTube'da ondan yazdım bende Detaylarını bilmiyorum ama neden öyle

Kizlar gunayydiiinn detoks nasil gidiyor bugun son gunumuuzzzz.Ben cok heycanliyim.Bu arada yeni katilan Asunnn hayirli olsun canim azmedersek veririz.

Yok olur mu 1.200 kalori cok az bi kere bagisikligin duser Allah korusun bi kilo vermek icin 7700 kalori yakmak gerek diye hatirliyorum bi zaman yapmistim ama hesapliyodum 4000 kalori yaktigimda 1 kilo veriyodum yani bu kalori kilo hesabi bence herkese gore degisen bisey.Bu kadar detaya takilirsan kendini sıktığın icin daha zor kilo verirsin.

Gunaydin kizlar,
Pek yazamadim ama diyete devam.
Moralim bozulmasin diye tartilmadim ,yarin sabah tartilicam.Gunde iki ogun aliyorum sabah 9 ve saat 3 gibi ,sonrasinda detox suyu ve sekersiz cay ve filtre kahve.
Hala kendimi diyet moduna alistirmaya calisiyorum.Abur cubur olmadan zor geliyor bana.
66 kiloyu ucundanda gorsem motive edicek beni

Canım öğlen 3'te bırakmak çok erken olmaz mı? Bence 6-7 'ye çıkar onu. Metabolizmana zarar verme sonra. Ben intermittent fasting yapmaya karar verdim. 12:00- 20:00 arası beslenicem. En sağlıklısı yatmadan önce 4 saat yememekmiş

Afiyet olsun canim 3de yemeyi birakmaya nasil dayaniyosun

Haklısın canımm. Şuan gittiğim diyetisyen 1.200 kalorilik liste verdi. Onu uyguluyorum ama memnun değilim bende. Çünkü çalışan biriyim. Gün içinde çok acıkıyorum bu kaloriyle. Pazartesi yeni birine gidicem büyük ihtimalle. O belki daha farklı bir liste verir

Evet erken ama kilo veremiyorum ,tum gun oturarak calisiyorum ,spor yok,su icemiyorum pek .Ac ramadan zayiflamiuyorum malesef

Evet erken ama kilo veremiyorum ,tum gun oturarak calisiyorum ,spor yok,su icemiyorum pek .Ac ramadan zayiflamiuyorum malesef
Anladım canım. 3 çok erken geldi bana ta uzman değilim bilemiyorum. Kötü yönde etkilemeyecekse sorun yok. Hatta çok sık beslenmemek bir süre aç kalmak iyimiş bende akşam 8 de kesiyorum yemeği

Cok sasirdim bunu bi diyetisyen nasil yapar.Canim kendin vermeye calistin olmadida diyetisyene mi gittin yoksa hic denemedin mi?

Kizlar klavyeye calisiyorum kpssye girmistim 3 soru kaydirdim 87 aldim bolumum cok yuksekten aliyo o yuzden merkezi atamadan atanamayabilirim bide katipligi deniycem o yuzden cok giremiyorum salmak yok degil mi

Cok sasirdim bunu bi diyetisyen nasil yapar.Canim kendin vermeye calistin olmadida diyetisyene mi gittin yoksa hic denemedin mi?
Valla instagramda ünlü biri kendisi. Bende hiç memnun kalmadım ama orada herkes memnun. Aç kalmak hoşlarına gidiyor demekki. Hiç kendi kendime denemedim canım. Pazartesi başka birine gideceğim

3.GÜN BİTTİ.
Bugün işyerinde hem pizza hemde baklava vardı. İkisini de yemedim. Gurur duyuyorum kendimle

Ben de ne zaman istersen motive ederim canım ben yaklaşık 3 yıl önce 85 kilodan 60 kiloya düştüm. Sonra korumaya geçtim fakat 1 yıl içinde 5 kilosunu geri aldım.
Tekrar başladım 3 kilo verdim. Şimdi hala devam ediyorum.
Ne zaman motive olmak isterseniz buradayım. İnanın birinin isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yok bence. Düşünün ben hep tombuldum ama bir gün tak etti canıma, yeter dedim, bu kilolar gidecek dedim. Düzenli beslenerek ve düzenli spor yaparak 8,5 ayda verdim 25 kiloyu.

Yaa çok iyi benimde o kiloya düşmem lazım ve 86 kilom böyle seyler okuyunca insan umutlaniyor

Yaa çok iyi benimde o kiloya düşmem lazım ve 86 kilom böyle seyler okuyunca insan umutlaniyor
Hep umudun olsun gerçekten zor değil, insan istersen herşey oluyor inşallah. Bir de ben hiç yasak koymadım kendime, her şeyden yedim. Börek, pizza, poğaça. Ama hafta da sadece bir öğünde yedim ve bir kere yedim ve porsiyon kontrolü yaparak yedim. Bunlara dikkat edip, sporda yapınca ve yeterli miktarda su içince, o fazla kiloları veriyorsun

Iyi geceler herkese yazamıyorum bende giremiyorum netim çok az kaldı şuanda eşimden baglandım öyle girebildim ben şu aralar biraz salmıştım açıkçası regl sancısı çekiyordum kaç gündür bugün oldum. Ama bugün sağlık ocağına gitmiştim tahlil yaptırmak için (insulin, tiroid vs.) Odaya girer girmez doktor bana dedi ki ayyy ne güzel zayıflamışsın çok güzel olmuşsun zaten önceden de güzeldin de şimdi daha da guzellesmissin neler yaptin anlatsana benimde 5 6 kilo vermem lazım felan dediiii ama varya çok mutlu oldummmm yani oysa ki sadece 4 kilo vermiştim yani iltifat almak dış görünüş çok önemli tekrar motive oldum acayip sekildeeeee:) yarın tekrar yine yenidennnnnn pek sık giremiyebilirim akşamları felan müsait olursam eşimden bağlanır girerim. Bu arada bugün tartıldım kv gitmiştim dikkat etmeme ragmen 1 kilo daha vermişim şaka gibiiiiiiiii

Inşallah evet istersek herşeyi başarır üstesinden geliriz Bakalım ben tekrar motive oldum daha da hırslandım yani şöyle bi düşününce -20 kilo çok imkansız gibi ama burada okudukça daha da çok mutlu oluyorum sırf o yüzden üye oldum burayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…