- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
Yazıo uygulamasını kullanıyorum orda da yaktığın kaloriyi alınacak kaloriye ekliyor. Ama konuyla ilgili araştırma yaparken bir uzmandan dinlemiştim YouTube'da ondan yazdım bendeMyfitnesspall uygulamasında egzersizlerde yaktığın kaloriyi yediğinden düşüyor. Yani 1.200 yemekten alıp ,200 kalori egzersizden verditsen. 1.000 kalori olarak hesaplıyor. Bende o yüzden sormuştum
Canim kaloriye gore diyet zor degil mi? Bi sure sonra sıkıldığım icin birakmistim.2.günüm de bu şekilde bittiiEki Görüntüle 2754845
Yok olur mu 1.200 kalori cok az bi kere bagisikligin duser Allah korusun bi kilo vermek icin 7700 kalori yakmak gerek diye hatirliyorum bi zaman yapmistim ama hesapliyodum 4000 kalori yaktigimda 1 kilo veriyodum yani bu kalori kilo hesabi bence herkese gore degisen bisey.Bu kadar detaya takilirsan kendini sıktığın icin daha zor kilo verirsin.Kızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.
Canım öğlen 3'te bırakmak çok erken olmaz mı? Bence 6-7 'ye çıkar onu. Metabolizmana zarar verme sonra. Ben intermittent fasting yapmaya karar verdim. 12:00- 20:00 arası beslenicem. En sağlıklısı yatmadan önce 4 saat yememekmişGunaydin kizlar,
Pek yazamadim ama diyete devam.
Moralim bozulmasin diye tartilmadim ,yarin sabah tartilicam.Gunde iki ogun aliyorum sabah 9 ve saat 3 gibi ,sonrasinda detox suyu ve sekersiz cay ve filtre kahve.
Hala kendimi diyet moduna alistirmaya calisiyorum.Abur cubur olmadan zor geliyor bana.
66 kiloyu ucundanda gorsem motive edicek beni
Afiyet olsun canim 3de yemeyi birakmaya nasil dayaniyosunGunaydin kizlar,
Pek yazamadim ama diyete devam.
Moralim bozulmasin diye tartilmadim ,yarin sabah tartilicam.Gunde iki ogun aliyorum sabah 9 ve saat 3 gibi ,sonrasinda detox suyu ve sekersiz cay ve filtre kahve.
Hala kendimi diyet moduna alistirmaya calisiyorum.Abur cubur olmadan zor geliyor bana.
66 kiloyu ucundanda gorsem motive edicek beni
Haklısın canımm. Şuan gittiğim diyetisyen 1.200 kalorilik liste verdi. Onu uyguluyorum ama memnun değilim bende. Çünkü çalışan biriyim. Gün içinde çok acıkıyorum bu kaloriyle. Pazartesi yeni birine gidicem büyük ihtimalle. O belki daha farklı bir liste verirYok olur mu 1.200 kalori cok az bi kere bagisikligin duser Allah korusun bi kilo vermek icin 7700 kalori yakmak gerek diye hatirliyorum bi zaman yapmistim ama hesapliyodum 4000 kalori yaktigimda 1 kilo veriyodum yani bu kalori kilo hesabi bence herkese gore degisen bisey.Bu kadar detaya takilirsan kendini sıktığın icin daha zor kilo verirsin.
Evet erken ama kilo veremiyorum ,tum gun oturarak calisiyorum ,spor yok,su icemiyorum pek .Ac ramadan zayiflamiuyorum malesefCanım öğlen 3'te bırakmak çok erken olmaz mı? Bence 6-7 'ye çıkar onu. Metabolizmana zarar verme sonra. Ben intermittent fasting yapmaya karar verdim. 12:00- 20:00 arası beslenicem. En sağlıklısı yatmadan önce 4 saat yememekmiş
Anladım canım. 3 çok erken geldi bana ta uzman değilim bilemiyorum. Kötü yönde etkilemeyecekse sorun yok. Hatta çok sık beslenmemek bir süre aç kalmak iyimiş bende akşam 8 de kesiyorum yemeğiEvet erken ama kilo veremiyorum ,tum gun oturarak calisiyorum ,spor yok,su icemiyorum pek .Ac ramadan zayiflamiuyorum malesef
Cok sasirdim bunu bi diyetisyen nasil yapar.Canim kendin vermeye calistin olmadida diyetisyene mi gittin yoksa hic denemedin mi?Haklısın canımm. Şuan gittiğim diyetisyen 1.200 kalorilik liste verdi. Onu uyguluyorum ama memnun değilim bende. Çünkü çalışan biriyim. Gün içinde çok acıkıyorum bu kaloriyle. Pazartesi yeni birine gidicem büyük ihtimalle. O belki daha farklı
Valla instagramda ünlü biri kendisi. Bende hiç memnun kalmadım ama orada herkes memnun. Aç kalmak hoşlarına gidiyor demekki. Hiç kendi kendime denemedim canım. Pazartesi başka birine gideceğimCok sasirdim bunu bi diyetisyen nasil yapar.Canim kendin vermeye calistin olmadida diyetisyene mi gittin yoksa hic denemedin mi?
Tebrik ediyorum benimde caniim asiri tatli istiyor ama dayanicam3.GÜN BİTTİ.
Bugün işyerinde hem pizza hemde baklava vardı. İkisini de yemedim. Gurur duyuyorum kendimle
Eki Görüntüle 2755600
Ben de ne zaman istersen motive ederim canımKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Yaa çok iyi benimde o kiloya düşmem lazım ve 86 kilom böyle seyler okuyunca insan umutlaniyorBen de ne zaman istersen motive ederim canımben yaklaşık 3 yıl önce 85 kilodan 60 kiloya düştüm. Sonra korumaya geçtim fakat 1 yıl içinde 5 kilosunu geri aldım.
Tekrar başladım 3 kilo verdim. Şimdi hala devam ediyorum.
Ne zaman motive olmak isterseniz buradayım. İnanın birinin isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yok bence. Düşünün ben hep tombuldum ama bir gün tak etti canıma, yeter dedim, bu kilolar gidecek dedim. Düzenli beslenerek ve düzenli spor yaparak 8,5 ayda verdim 25 kiloyu.
Hep umudun olsunYaa çok iyi benimde o kiloya düşmem lazım ve 86 kilom böyle seyler okuyunca insan umutlaniyor
Inşallah evet istersek herşeyi başarır üstesinden gelirizHep umudun olsungerçekten zor değil, insan istersen herşey oluyor inşallah. Bir de ben hiç yasak koymadım kendime, her şeyden yedim. Börek, pizza, poğaça. Ama hafta da sadece bir öğünde yedim ve bir kere yedim ve porsiyon kontrolü yaparak yedim. Bunlara dikkat edip, sporda yapınca ve yeterli miktarda su içince, o fazla kiloları veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?