Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Mptivasyonunu hiç kaybetme imkansız değil, gerçekten bakıyorum 40-50 kilo verenler var.
Ben de kilo vermeye karar verdiğim zaman sosyal medyadan diyet hesaplarını takip ettim, çok faydasını gördüm. Bana aşırı destek oldular, kendimde çok istekli olunca verebildim fazlalıklarımı.
Hep diyorum : ben yaptıysam herkes yapabilir

Kızlar. Bugün 4.günüm ver tartıldım
Pazartesi 65.6
Perşembe 64.0
Sonuca inanamadım. Vücudumda yılbaşında çok yediğim için ödem vardı büyük ihtimalle o gitmiştir ama yinede çok sevindim. Devamm

Kizlar detox yapiyoruz sanmistim tek basima mi yaptim anlamadim.Sabah 72.2 olculdum 3 gunde odemlerimde gitti 74.uden 72.2 ye indim vucudum cok rahatladi nasil mutluyum anlatamm

Kizlar detox yapiyoruz sanmistim tek basima mi yaptim anlamadim.Sabah 72.2 olculdum 3 gunde odemlerimde gitti 74.uden 72.2 ye indim vucudum cok rahatladi nasil mutluyum anlatamm
Tebrik ederim canım. Hangi detoxu ben anlamadım ? Bu grup sadece detox mu yapıyor ? Ben kendi listemi uyguluyorum

Bende intermittent fasting yapıyorum detox yapmadım dayanamam ona tebrik ederim seni

Sanirim ekledlm

Eklentiler

• 20210107_074004.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210107_074004.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 25
Ben detox ,aralikli oruc kalori sayimi yani her telden caliyorum. Ama yinede cok verdim sayilmaz, hatta sadece odemlerim.gitti diyorum, daha dikkatli yapmam gerekiyor.65 in altina dusmedikce kilo verdim diyemiycem.

Ben detox ,aralikli oruc kalori sayimi yani her telden caliyorum. Ama yinede cok verdim sayilmaz, hatta sadece odemlerim.gitti diyorum, daha dikkatli yapmam gerekiyor.65 in altina dusmedikce kilo verdim diyemiycem.
Bende kalori sayımı yapıyorum ama pek bir değişiklik yok 1.5 kilo gitti 2 haftada. O da ödemdir. Güya ilk zamanlar çok kilo veriliyordu. Neyse sıkıcaz dişimizi artık

3 gün detox yapalım demişlerdi ama ne detoxu bende bilmiyorum
Sulu beslenme sebze corbasi yaptim kendime sabah 1 haslanmis yumurta zeytin 0eynir bir dilim ekmegimi yiyp gunun geri kalaninda 2 -3 saate bir sebze corbasi ictim aksam 8e kadar boyle yaptik ve bunuda 3 gun yaptim odemlerim gitti vucudum rahatladi karnim duzlesiyo gibi oldu herkese tavsiye ederim artik 60lari gormek istiyorum daha sıkı devan edicem

Nasil diyemiyceksin veriyosun ya tebrik ederim seni

Anladımm. Sebze çorbası dediğin nedir? bazen görüyorum zayıflayıcı çorba falan tarifi veriyorlar. Ondan mı ?

Bu sabah bir kahve ve yaklasik 400 kalori degerinde biskui yedim.Gune mutlaka sekeri biseyler yemeliyim yoksa gun ortasinda dagiliyorum.En azindan sabah erken yedigim icin gun boyunca eritiyorum diye dusunuyorum. Saat 1 gibide iyi bir kahvalti yaptim ve dayanabilirsem yarina dek yemiycem, yada kucuk bir kase yogurt yiycem.65 i gorene kadar siki bir sekilde devam

Ve simdi bir iki gunlugune yapicam bir diyet ariyorum, sonrasinda dikkat ederek devam edicem.

Anladımm. Sebze çorbası dediğin nedir? bazen görüyorum zayıflayıcı çorba falan tarifi veriyorlar. Ondan mı ?
Kabak ıspanak lahana kereviz maydonoz bunları çok az yeytinyağında çevirdim sonra zerdeçal karabiber nane tuz koydum suyunu koydum en son blendırdan geçirdim burada lahana ve maydonozun ödem attırıcı özelliği var

Ama bu yaptığın diyet kalıcı değil bunu illaki bozarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…