- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Canim haklisin ben duzenli besleneliyorum zaten sorun bu,duzenli yesemde pek kilo verebilicegimi sanmiyorum. Kendimi ac birakmadikca veremiyorum ben.Istedigim kiloya gelsem korumak daha kolay olur diye dusunuyorumAma bu yaptığın diyet kalıcı değil bunu illaki bozarsın
Çok hızlı kilo verirsen aynı hızla geri alırsın. Ayrıca yağdan yakmaz kastan ve sudan gider bu şekilde. YouTube'da birçok diyetisyen var bence bir göz at. Sana uygun olan güzel, sağlıklı bir diyet seç kendineCanim haklisin ben duzenli besleneliyorum zaten sorun bu,duzenli yesemde pek kilo verebilicegimi sanmiyorum. Kendimi ac birakmadikca veremiyorum ben.Istedigim kiloya gelsem korumak daha kolay olur diye dusunuyorum
715 kaloriyi nasıl yakıyorsun sporla?4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim. Bugünün özeti bu Eki Görüntüle 2756391
Hangi sporlürı yapıyorsun4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim. Bugünün özeti bu Eki Görüntüle 2756391
Bence diyeti kafandan atıp sağlıklı beslencem diye ugraşsan kesin kilo verirsin hemde çok kalıcı olur bikere denesene 1 hafta öğünlü beslen.Canim haklisin ben duzenli besleneliyorum zaten sorun bu,duzenli yesemde pek kilo verebilicegimi sanmiyorum. Kendimi ac birakmadikca veremiyorum ben.Istedigim kiloya gelsem korumak daha kolay olur diye dusunuyorum
Canım ben gün içerisinde çok hareketliyim. Avukat olduğum için sürekli bir yerlere gidiyorum. Yürürken yakıyorum çoğunu. Eve gelince de 40 dakika zumba yapıyorum. Böyle böyle yakıyorum :)715 kaloriyi nasıl yakıyorsun sporla?
Maşallahh yaa ne güzel çalışıyosun darısı banaCanım ben gün içerisinde çok hareketliyim. Avukat olduğum için sürekli bir yerlere gidiyorum. Yürürken yakıyorum çoğunu. Eve gelince de 40 dakika zumba yapıyorum. Böyle böyle yakıyorum :)
Çok iyi. Umarım en kısa zamanda karşılığını alırsınCanım ben gün içerisinde çok hareketliyim. Avukat olduğum için sürekli bir yerlere gidiyorum. Yürürken yakıyorum çoğunu. Eve gelince de 40 dakika zumba yapıyorum. Böyle böyle yakıyorum :)
Maşallahh yaa ne güzel çalışıyosun darısı bana
Teşekkür ederimm hepimize inşallahÇok iyi. Umarım en kısa zamanda karşılığını alırsın
Ayy en sevdiğim kilodasınnKızlar. 63.7 çıktım bugün.bu hafta sonuç baya iyi Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Bu yeşil elmayı tarçınla karanfille kaynatan bir tarif var onu yapıcam. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin
Hadi bol sans diliyorum sanaKızlar. 63.7 çıktım bugün.bu hafta sonuç baya iyi Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Bu yeşil elmayı tarçınla karanfille kaynatan bir tarif var onu yapıcam. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin
Bu kilolar hatta daha azları seninde başına inşallahAyy en sevdiğim kilodasınntebrik ederim
Teşekkür ederimm. Hedefimiz belli bunun için çabalamalıyızzHadi bol sans diliyorum sana
Bende umarim 65 in altina inebiliirm cumaya kadar
Evet aynen devamBu kilolar hatta daha azları seninde başına inşallah
Teşekkür ederimm. Hedefimiz belli bunun için çabalamalıyızz
58 kilo hedefim. 63.7 yim. 5,7-6 kilo vermem gerek hedefime göre. SenEvet aynen devam
Senin hedefin kac kilo vermek ?
Canim ilk hedefim 62 Sonrada 58-60 arasi kilomu korumak.167 boy58 kilo hedefim. 63.7 yim. 5,7-6 kilo vermem gerek hedefime göre. Sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?