Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Ama bu yaptığın diyet kalıcı değil bunu illaki bozarsın
Canim haklisin ben duzenli besleneliyorum zaten sorun bu,duzenli yesemde pek kilo verebilicegimi sanmiyorum. Kendimi ac birakmadikca veremiyorum ben.Istedigim kiloya gelsem korumak daha kolay olur diye dusunuyorum

Canim haklisin ben duzenli besleneliyorum zaten sorun bu,duzenli yesemde pek kilo verebilicegimi sanmiyorum. Kendimi ac birakmadikca veremiyorum ben.Istedigim kiloya gelsem korumak daha kolay olur diye dusunuyorum
Çok hızlı kilo verirsen aynı hızla geri alırsın. Ayrıca yağdan yakmaz kastan ve sudan gider bu şekilde. YouTube'da birçok diyetisyen var bence bir göz at. Sana uygun olan güzel, sağlıklı bir diyet seç kendine

4.GÜN BİTTİ. Tek kaçamağım 20 gram kadar helva yemek oldu. Onun kalorisini de hemen bi 20 dakika koşarak yaktım. Huzurla uyuyabilirim. Bugünün özeti bu

Bence diyeti kafandan atıp sağlıklı beslencem diye ugraşsan kesin kilo verirsin hemde çok kalıcı olur bikere denesene 1 hafta öğünlü beslen.

Canım ben gün içerisinde çok hareketliyim. Avukat olduğum için sürekli bir yerlere gidiyorum. Yürürken yakıyorum çoğunu. Eve gelince de 40 dakika zumba yapıyorum. Böyle böyle yakıyorum :)
Maşallahh yaa ne güzel çalışıyosun darısı bana

Canım ben gün içerisinde çok hareketliyim. Avukat olduğum için sürekli bir yerlere gidiyorum. Yürürken yakıyorum çoğunu. Eve gelince de 40 dakika zumba yapıyorum. Böyle böyle yakıyorum :)
Çok iyi. Umarım en kısa zamanda karşılığını alırsın

5.GÜN BİTTİ. Bugün de hiç kaçamak yapmadım. Sadece ekmek yerine mısır unu ekmeği yedim. Cumartesi-pazar detoks karışımı hazırlayıp içeceğim. Hedefim pazartesi 63.0 çıkmak. Bakalım 2 günde ne değişecek.

Kızlar. 63.7 çıktım bugün.bu hafta sonuç baya iyi Yeşil elma detoksuna başlıyorum. Bu yeşil elmayı tarçınla karanfille kaynatan bir tarif var onu yapıcam. Pazartesi 63.0 olmayı kafaya koydum. Bana şans dileyin

Ayy en sevdiğim kilodasınn tebrik ederim

Gunaydin kizlar, yumurta domates biber ve kahveyle kahvaltim yaptim.
Sabah 66.3 cikti -600 sevindim

Hadi bol sans diliyorum sana
Bende umarim 65 in altina inebiliirm cumaya kadar

6.GÜN BİTTİİ
Bugün günü erken bitirdim kızlar. Gayet güzel bi gündü. Su da 3 lt içip günü tamamlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…