Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Bugun sabah kahvaltidan sonra ogun yapamadim.Calisiyordum ve gec bitirdim sonrada gec oldu diye yemedim.Kahve ve su ile idare edip erken yaticam.Sanirim midem alisti pek aclik hissetmiyorum.
Pazartesi isvec diyetine baslamayi dusunuyorum
Katilmak isteyen varsa beraber baslayalim.kizlar

7.GÜN BİTTİ. Kahvaltıyı çok kaçırdım bugün. Ama telafi için ara öğünü azalttım ve yine kalorimi korudum. Yarın yeni gün başlasınn

Gunaydin kizlar
Birkac kisi disinda pek aktif degil ,kizlar lutfen motivasyonu kaybetmeyelim.
Dun 3 ogun yaptim sabah bir kahve bir biskui,ogle tavuk ve ispanak aksam.ispanak ve salata
Dunki kilom.66.2
Bu sabah 65,9

8.GÜN BİTTİ. Bugün spor yapmadım. 10.000 adım ve gün içindeki yürüyüşlerim var sadece. Hafta sonu vücudumu çok yorgun bugün dinlendirmek istedim yarın devam spora. Ve 1.200 kaloriyi de aşmadım çok mutluyum. Bir gün daha kaçamaksız gitti

Ben devam ediyorum. Pazartesi 63.9 dum . Bugün 63.5 çıktımm
Bende devam ediyorum ama dun aksam cok az yedim ,bilmiyorum neden oysa ac degildim.
Bugun yine aralikli orucla devam edicem
Bir haftaligina isvec diyetini dusunuyorum.2 kilo versem bile super olucak.

Bende devam ediyorum ama dun aksam cok az yedim ,bilmiyorum neden oysa ac degildim.
Bugun yine aralikli orucla devam edicem
Bir haftaligina isvec diyetini dusunuyorum.2 kilo versem bile super olucak.
isveç diyetini şuan herkes yapıyor. En az 4 kilo falan verenler var görüyorum. Dene istersen canım ama evdeysen dene. Çalışıyosan falan dayanamazsın bence

isveç diyetini şuan herkes yapıyor. En az 4 kilo falan verenler var görüyorum. Dene istersen canım ama evdeysen dene. Çalışıyosan falan dayanamazsın bence
Evet suan populer bir diyet
Zaten 62yi gorsem yeter sonrasinda daha yavas ilerlerim ilk hedefim 62
Oturarak calisiyorum zaten suan aralikli oruc yapiyorum ,isvec diyeti bana daha kolay geliyor nedense
Uzun sure ac kaliyorum boyle

Oturarak calisiyorum zaten suan aralikli oruc yapiyorum ,isvec diyeti bana daha kolay geliyor nedense
iyi o zaman canım başla sen. Sana faydası olursa benim de aklımda bulunur böylelikle belki bende daha sonra yaparım

Selam canım, İsveç diyeti ni araştırdım biraz. Nette 13 günlük diyet listesi verilmiş. Haşlanmış ıspanak, 200 gr biftek falan sende o şekilde mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…