- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Gunaydin canim sen isvec diyeti yapiyordun degilmi ?Günaydınn Tartıldım bugün. 1 haftada -2.000 kilo gittiii
güncel kilo 63.6
Yok canım ben kendi diyet listemi yapıyorum . İsveç diyetini hiç yapmadımGunaydin canim sen isvec diyeti yapiyordun degilmi ?
TebrikleerGünaydınn Tartıldım bugün. 1 haftada -2.000 kilo gittiii
güncel kilo 63.6
Oylemi!Yok canım ben kendi diyet listemi yapıyorum . İsveç diyetini hiç yapmadım
Evet diyetisyenle yapıyorum canım. Diyet listeme göre besleniyorum. Ama tabiki kişiye özel o yüzden nasıl olur bilememOylemi!
Nasil bir diyet anlatabilirmisin ?
Diyetisyenlemi yapiyosun
Pek degil kimse yazmiyorKızlar grup aktif mi ?
Herkes kendi halinde, aktiflik kalmadıKızlar grup aktif mi ?
Pek degil kimse yazmiyor
Ben devam ediyorum. Pazartesi 63.9 dum . Bugün 63.5 çıktımmHerkes kendi halinde, aktiflik kalmadı
Bende devam ediyorum.Ben devam ediyorum. Pazartesi 63.9 dum . Bugün 63.5 çıktımm
Bende devam ediyorum ama dun aksam cok az yedim ,bilmiyorum neden oysa ac degildim.Ben devam ediyorum. Pazartesi 63.9 dum . Bugün 63.5 çıktımm
isveç diyetini şuan herkes yapıyor. En az 4 kilo falan verenler var görüyorum. Dene istersen canım ama evdeysen dene. Çalışıyosan falan dayanamazsın benceBende devam ediyorum ama dun aksam cok az yedim ,bilmiyorum neden oysa ac degildim.
Bugun yine aralikli orucla devam edicem
Bir haftaligina isvec diyetini dusunuyorum.2 kilo versem bile super olucak.
Evet suan populer bir diyetisveç diyetini şuan herkes yapıyor. En az 4 kilo falan verenler var görüyorum. Dene istersen canım ama evdeysen dene. Çalışıyosan falan dayanamazsın bence
iyi o zaman canım başla sen. Sana faydası olursa benim de aklımda bulunur böylelikle belki bende daha sonra yaparımEvet suan populer bir diyet
Zaten 62yi gorsem yeter sonrasinda daha yavas ilerlerim ilk hedefim 62
Oturarak calisiyorum zaten suan aralikli oruc yapiyorum ,isvec diyeti bana daha kolay geliyor nedense
Uzun sure ac kaliyorum boyle
Selam canım, İsveç diyeti ni araştırdım biraz. Nette 13 günlük diyet listesi verilmiş. Haşlanmış ıspanak, 200 gr biftek falanEvet suan populer bir diyet
Zaten 62yi gorsem yeter sonrasinda daha yavas ilerlerim ilk hedefim 62
Oturarak calisiyorum zaten suan aralikli oruc yapiyorum ,isvec diyeti bana daha kolay geliyor nedense
Uzun sure ac kaliyorum boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?