- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
Arzum slm tatlimSelam canım, İsveç diyeti ni araştırdım biraz. Nette 13 günlük diyet listesi verilmiş. Haşlanmış ıspanak, 200 gr biftek falansende o şekilde mi yapıyorsun?
E çok iyiymiş, bende açlık orucuna başladım. 18/6 Şu an regl dönemdeyim, bakalım işe yarayacakmıArzum slm tatlim
Evet ben.ayni sekilde ispanakla ,biftek domates 13 gunluk liste
Ama.sanirim.1 hafta yapicam
69 kiloya cikmistim yani mecburen diyete basladim.4 kilo verdim aralikli menu yaparak
Yaa evet bende gördüm onu diğerlerine gore daha cazip geldi banada patates yemekKimseden ses çıkmıyo bu gruptabende 3 günlük patates-yoğurt diyeti yapmayı düşünüyorum.
Aynen daha iyiYaa evet bende gördüm onu diğerlerine gore daha cazip geldi banada patates yemek
Oo sen başlamışsınGünaydın herkese
Sabah ac karnına sütlü kahve içtim azcıkta tarcın attim bisey yiyesim yoktu 11 gibi kahvaltı yaptım 2 haşlanmış patates (baharat attim sadece ustune) yanınada 5 kaşık yoğurt arkasından hindiba kahve içtim. Detoks suyum var ondan da içiyorum
Oo sen başlamışsınben daha başlamadım, yarın başlarım herhalde.
Hadi bakalım patates diyetiyle kaç kilo gidecekAyy evet ya biran önce 5 kilo vermem lazım 15 gün içerisinde:)))
Pek kimse yok ama katıl tabi, biz bize yeterizMerhabalar bende hu sabah başladım diyete. Katılabirmiyim gruba
TeşekkürlerPek kimse yok ama katıl tabi, biz bize yeteriz
Başladınızz mıı çok merak ettimHadi bakalım patates diyetiyle kaç kilo gidecek
Ben yarın başlıyorum daha başlamadım.Başladınızz mıı çok merak ettim
Katıl katıl, olanlarla devam ederiz.Merhaba. Aranıza katılabilir miyim?
69 kiloyum .Hedefim 58 kilo .Maalesef tatlıya aşırı düşkünlüğüm var.Motivasyon için diyet arkadaşı arıyorum.Katıl katıl, olanlarla devam ederiz.
Başla başla bende çok merak ediyorum. Eğer 2 gün falan işe yararsa belki bende haftaya haftasonunda denerim. Ancak 2 gün yapabilirim çünküBen yarın başlıyorum daha başlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?