Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Selam canım, İsveç diyeti ni araştırdım biraz. Nette 13 günlük diyet listesi verilmiş. Haşlanmış ıspanak, 200 gr biftek falan sende o şekilde mi yapıyorsun?
Arzum slm tatlim
Evet ben.ayni sekilde ispanakla ,biftek domates 13 gunluk liste
Ama.sanirim.1 hafta yapicam
69 kiloya cikmistim yani mecburen diyete basladim.4 kilo verdim aralikli menu yaparak

Arzum slm tatlim
Evet ben.ayni sekilde ispanakla ,biftek domates 13 gunluk liste
Ama.sanirim.1 hafta yapicam
69 kiloya cikmistim yani mecburen diyete basladim.4 kilo verdim aralikli menu yaparak
E çok iyiymiş, bende açlık orucuna başladım. 18/6 Şu an regl dönemdeyim, bakalım işe yarayacakmı
Olmadı İsveç diyeti yapayım

Merhabalar herkeseee. Ne olmuş gruba boyle yaa Hadi bundan sonra gine yine yeniden guzel bi sekilde motive olup devam edelim menülerimizi yazalım. Ben bi haftada gine -1 kilo verebildim. Şu 15 gün içinde 5 kilo vermem lazım hiç değilse düz 80 olmam lazım. Bu yüzden biraz araştırdım 3 günlük şok diyetler var onları uygulayacam umarım istediğim gibi olur Gine aynı şekilde günlük menülerimizi neler yaptıklarımızı yazalım mutlaka

Kimseden ses çıkmıyo bu grupta bende 3 günlük patates-yoğurt diyeti yapmayı düşünüyorum.

Günaydın herkese
Sabah ac karnına sütlü kahve içtim azcıkta tarcın attim bisey yiyesim yoktu 11 gibi kahvaltı yaptım 2 haşlanmış patates (baharat attim sadece ustune) yanınada 5 kaşık yoğurt arkasından hindiba kahve içtim. Detoks suyum var ondan da içiyorum

Oo sen başlamışsın ben daha başlamadım, yarın başlarım herhalde.

Tartıldım sabah 62,6 çıktımm. Gözleriime inanamadım. Hedefim 25 inde ya 62 olmak yada 61.6 olmaktı. Şimdiden çok yaklaştım. 65.6 ile başlamıştım Ve diyetin 13.günün de toplam 3 kilo gittii. O kadar kaçamağa rağmen harika benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…