Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

69 kiloyum .Hedefim 58 kilo .Maalesef tatlıya aşırı düşkünlüğüm var.Motivasyon için diyet arkadaşı arıyorum.
Bende tatlıya dayanamıyorum. Zaten 7/24 şekerli şeyler yemekten kilo aldım. Ama 1 aydır dikkat ediyorum, şekersiz çikolata yiyorum arada tatlı isteğim için. Alıştım artık eskisi gibi değilim.

Başla başla bende çok merak ediyorum. Eğer 2 gün falan işe yararsa belki bende haftaya haftasonunda denerim. Ancak 2 gün yapabilirim çünkü
Yazarım sonucu. Etkili olursa iyi olur. Birkaç kilo gitse motive oluruz

Yazarım sonucu. Etkili olursa iyi olur. Birkaç kilo gitse motive oluruz
evet eveet. 3 günde 5 kilo verdiriyor yazıyor internette ama 1 kilo bile önemli. Sen yap bakalım eğer 2 günde 1-1.500 falan verirsen hemen yapmaya koyulurum :))

Selam kızlar. Ben anlamıyorum bir gün 62 kilo çıkıyorum ertesi gün 62.400... if yapıyorum ama pek bir değişiklik olmadı bende. Ufaktan salmaya başladım gibi spor yapıyordum onu da bıraktım. Biraz hevesim kaçtı kilo veremeyince. Anlamıyorum neden işe yaramıyor. Çokta yemiyorum günlük aldığım kalori ortalama 1100-1200 bazen çok daha az aldığım oluyor

Canım kilon duraksamaya girmiştir belki. Dayan biraz daha bırakma diyeti. Veya bir kaç gün spor yap koş evde. Biraz yağ yaksın vücudun. Detoks çorbası yap onu için. Değişiklik yap yani vücudunda. Birde herkes if ile kilo verecek diye bişey yok. Belki senin vücuduna yaramadı. Normal bir diyet şekline girebilirsin

Gunaydin kizlar
Bende 1 haftadir 65 ten inemedim,takili kaldim.Sanirim su ve yuruyuse agirlik vermeliyim. Bir kac gun daha devam edip baska bir diyete gecmeyi dusunuyorum

Aradim cevabi buldum canim.Onerecigin bir detox corbasi varmi?

Aradim cevabi buldum canim.Onerecigin bir detox corbasi varmi?
Ben şöyle yapıyorum. 1soğan, 2 yk zeytinyağı, 2 kabağı koyuyorum tencereye, üzerini geçicek kadar su koyuyorum. Onlar öyle yarım saat kaynıyor. Sonra yarım demet maydonoz ekliyorum. yine 10 dakika falan kaynatıyorum. Tuz, pul biber karabiber vs koyuyorum. Ve blendardan geçiriyorum. Sonra bütün gün bu çorbayı içiyorum.
Hem kalorisiz denecek kadar az hemde karnımı şişiriyorum hoşuma gidiyor .))

Merci tatlim
Yarin deniycem bunu❤

Bende lahana dan yapıyordum. Gün içinde acıktıkça ondan yiyordum. İyi oluyordu yarın yineyapıcam

Bende tatlıya dayanamıyorum. Zaten 7/24 şekerli şeyler yemekten kilo aldım. Ama 1 aydır dikkat ediyorum, şekersiz çikolata yiyorum arada tatlı isteğim için. Alıştım artık eskisi gibi değilim.
Alışamıyorum ya da alışmak için çok acele ediyorum.

Kesmeyi çok denedim ama eksikliğini çok yaşıyorum
En iyi ben anlarım seni, defalarca bırakmaya karar verip akşamına şekere saldırırdım. Bu sefer kilo vercem diye karar verdim, kilodaki en büyük etkenim de şekerdi bırakmam gerekiyodu. Yemedim, eksikliğini hissettiğimde şekersiz çikolata yedim ara ara. Bu bile benim için büyük başarı. Asla bir tane yiyip duran birisi değildim, sabahtan gece geç saatlere kadar şeker yerdim. Ama vücut alışıyo yemeyince. Şimdi eskisi kadar çok yemiyorum çok aramıyorum. Ve 1 ay oldu 10 kilo verdim nerdeyse. Arada kaçamaklarım olmadı mı oldu valla yaş pasta falan da yedim

1 ayda 10 kilo süpermiş.

Evet biraz daha dikkat edeyim sporla destekleyeyim en iyisi. Hiç spor yapmıyorum çünkü bu ara. Onun da etkisi vardır belki. Teşekkür ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…