Kararlı Günlük

Sabah: Bir dilimin yarısı kepek ekmeği, çok az peynir, domates salatalık, 1 tane ceviz, 1 tatlı kaşığı kuşburnu, yeşil çay karanfil, tarçın karışımı çay. Öğlen: 4 yemek kaşığı fasulye yemeği, 3 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası, yoğurt. Akşam: 3-4 parça kabak tatlısı, biraz patlamış mısır, 1 bardak çay.

Merhaba smgkhn oncelikle bol sans diliyorum sana. benim de gecen sene baslayan diyet maceram okul bitince sona ermisti.basladigm kilodan ck daha fazlasini aldim. Bi bucuk ay once tekrar basladim. Benim de boyum 1.58 65.2 ile basladim .gunlugunu takip edicem pes etme sakin

Merhaba smgkhn oncelikle bol sans diliyorum sana. benim de gecen sene baslayan diyet maceram okul bitince sona ermisti.basladigm kilodan ck daha fazlasini aldim. Bi bucuk ay once tekrar basladim. Benim de boyum 1.58 65.2 ile basladim .gunlugunu takip edicem pes etme sakin

Merhaba öncelikle desteğin yorumun için çok teşekkür ederimm Pes etmek istemiyorum gerçekten. Kendimi çok sıkmadan devam ediyorum ne kadar kilo veririm hayırlısı bakalım. Sen şuan kaç kilosun?

Merhaba öncelikle desteğin yorumun için çok teşekkür ederimm Pes etmek istemiyorum gerçekten. Kendimi çok sıkmadan devam ediyorum ne kadar kilo veririm hayırlısı bakalım. Sen şuan kaç kilosun?
Aynen devam yavas yavas ve geri almamak uzere vermek daha saglikli ben suan 59.5 kiloyum.gecen sene 57.9u gormustum en son ama suanki hedefim 55in altina dusmek :)

Ben de okul zamani bazi zamanlar yuruyus yapiyodum.onun disinda kosturmaca iste spora yeni basladim ama baya faydasini gordum.evde biseyler yapmayi deneyebilirsin en azndan sıkılasmak adina
Leslie 3 veya 5 mil yapın canlar. Pestilim çıkıyor onunla :)
Sabahları evde 3 mil yapıyorum. Yaklaşık 5 km ye denk geliyor.

Ben de okul zamani bazi zamanlar yuruyus yapiyodum.onun disinda kosturmaca iste spora yeni basladim ama baya faydasini gordum.evde biseyler yapmayi deneyebilirsin en azndan sıkılasmak adina
Bende de koşuşturmaca var başka bişey yok. Spor yapmayı istiyorum. Evde hiç gözüm ama okuldan 4-5 gibi gelince ya kitap okuyorum ya materyal yapıyorum ya da nette gezinti oyalanacak sürekli birşey oluyor gel gör ki yarım saat bile bi hareket yapmayı gözüm almiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…