Kararlı Günlük

Sabah: yarım küçük dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, iki çatal peynir, 5 tane zeytinyağlı sarma, 1 tane ceviz 1 çay kaşığı kuşburnu çay.
Ardından yeşil çay, karanfil, tarçın karışımı bitki çayı.

Öğlen: 1 kase mısır çorbası, 5 tane küçük kurutulmuş biber dolması, yoğurt, 1 kase erik kompostosu
Akşam: 3 çay bardağı çay, biraz patlamış mısır, 4 tane çekme helva

Sabah: 1 adet elma
Öğlen: yarım dilim kepek ekmeği, 3 yemek kaşığı karnıbahar, 4 yemek kaşığı patatesli sulu köfte.
Daha sonra 1 tane mandalina

Akşam: yarım kase un çorbası, 2 tane küçük dolma biber, yarım dilim kepek ekmeği, küçük kase dut kompostosu.
Daha sonra çay ve iki çatal pasta

Sabah: 1 dilim ekmek, kibrit kutusu kadar peynir, 2 küçük kare parça kaşar peyniri, 5 tane zeytin, birkaç çatal patates kızartması çay
Akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase çorba, 2 küçük dolma biber, az bamye yemeği, yoğurt.
Daha sonra çay, 2 avuç patlamış mısır, 2 dilim armut

Sabah: 1 tane pide, domates salatalık, peynir ve bitki çayı.
Öğlen: yarım kase bulgur çorbası, 3 yemek kaşığı bamye, 4 yemek kaşığı pilav ve kızartılmış tavuk but, salata
Akşam: 1 dilim pasta, kestane ve çay

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, iki çatal peynir, 4 çatal az yağda pişirilmiş çökelek, 2 çay kaşığı kuşburnu, 1 tane ceviz, çay. Daha sonra bitki çayı
Öğlen: yarım kase çorba, fasulye yemeği, yoğurt.
Akşam: 1 kase kestane

Sabah: yarım dilim tam buğday ekmeği, peynir, domates, salatalık, 5 tane zeytinyağlı sarma, 1 çay kaşığı kuşburnu, 1 adet ceviz, çay ardından yeşil çay karanfil tarçın karışımı çay.
Öğlen: 1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 kase susuz fasulye yemeği, yarım dilim tam buğday ekmeği ve yoğurt.
Akşam: 5 tane burçak bisküvi ve 1 bardak çay

Sabah: çeyrek tam buğday ekmeği, haşlanmış 1,5 yumurta sarısı, 2 çatal peynir, 1 çay kaşığı kuşburnu, 1 tane ceviz.
Akşam: 2 tane dürüm çiğköfte, ayran.
Saat 7 gibi: 1 tabak cevizli kabak tatlısı.

Sabah: yarım dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 5 tane zeytinyağlı sarma, peynir, 1 tatlı kaşığı kuşburnu 1 tane ceviz.
Akşam: 1 kase çorba, 4 yemek kaşığı fasulye yemeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı.
1 bardak çay ve 5 adet bisküvi

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 1 tane ceviz, 1 çay kaşığı kuşburnu, çay, yeşil cay, karanfil, tarcin karışımı çay.
Öğlen: 1 kase mantı çorbası, yarım tabak etli nohut yemeği, 4 yemek kaşığı tavuklu pilav komposto, salata
Akşam: 1 dilim Haşhaşlı tatlı, çay,

Bugün farklı bişey yapmaya karar verdim ve internetten baktığım kadarıyla bi detoks yapmaya karar verdim kendi çapımda
Sabah kabuklarıyla 3 su bardağı suya, 3 küçük boy elmayı doğradım. 1 tane çubuk tarçın, 4 tane karanfil ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup kaynattim. Kavanoza doldurdum.
10:00 1 bardak limonlu su
10:30 küçük dilim çavdar ekmeginin üzerine kibrit kutusu peynir koyup yedim.
11:30 1 bardak detoks suyumdan içtim.
12:30 1 bardak su
13:30 1 bardak detoks suyu

14:30 Rendelenmiş domates ve biberi suyla ve bol pulbiber ve karabiberle yağsız tavada pişirdim. Küçük dilim çavdar ekmeğiyle.
Daha sonra 1 bardak detoks elma suyumu içtim.
Akşam 1 yemek tabağı sulu ıspanak yemeği
Saat 7 gibi misafirlikte detoks gitttiii
3 tane paşa lokumu, kabak çekirdeği
Patlamış mısır ve çay

Bugün ki menüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 adet haşlanmış yumurta sarısı, 5 tane zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı kuşburnu, 1 tane ceviz, 3 kerecik de melemene bandım ekmeğimi, çay Ardından bitki çayım.
Öğlen: 1 kase nohut yemeği, 4 yemek kaşığı tavuklu pilav ve turşu
Akşam: 1 bardak çay ve 2 dilim haşhaşlı tatlı

Sınavlardan dolayı 1 hafta bildirim yapamadım. Ara dönemde teyzemgilde geçircem tartilabilir miyim kilo verebilir miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…