- 12 Aralık 2015
- 136
- 72
- 13
- 34
- Konu Sahibi Okuloncesiogrt
-
İnsallah canim sagolasinEvet ideal kilodan sonra önemli nokta o oluyor. İnşallah yakın zamanda da iş bulursun.
Ogle yemegi yok mu canim? Bide kusburnu derken recel mi? Kahvalti ve aksam yemegi guzelSabah: Haşlanmış 1,5 yumurta sarısı (beyazını yiyemiyorum) haşhaşlı yağlı, 5 tane zeytin, salatalık, peynir, 2 tatlı kaşığı kuşburnu, çay. Ardından yeşil çay, karanfil, tarçın karışımı bitki çayı. Yemekten önce 10 adet goji üzümü. Akşam: Fasülye yemeği, közlenmiş patlıcan biber salatası, 1 kase yoğurt
Evet canım biliyorum ama 1 haftadır yememiştim yumurta. Kuşburnu marmelatı evt. Sabah kahvaltısını geç yaptım canım acıkmadığım için akşam 5-6 gibi yedim yemeği.Ogle yemegi yok mu canim? Bide kusburnu derken recel mi? Kahvalti ve aksam yemegi guzelama yumurtanin sarisi yagli kismi aklinda bulunsun
Sen kendini daha iyi tanirsin tabiki ama haftada 3 4 gun yumurta yemeye calis bence.iyi bi protein ve tok tutuyo gerckten :) ben recel ve bal yemiyorum cok sekerli cunku.bide aksam yemeginden snra bi ara ogun yapmani tavsiye ederim.sabaha kdar cok ac birakma kendiniEvet canım biliyorum ama 1 haftadır yememiştim yumurta. Kuşburnu marmelatı evt. Sabah kahvaltısını geç yaptım canım acıkmadığım için akşam 5-6 gibi yedim yemeği.
Canım okul günleri kahvaltı yapamıyorum. Ben genelde iki ogun yerim aksami da genelde diğer gunlerde ki yazdıklarım gibi tamamlıyorum. Dedigim gibi bugün geç kalkmam ve sabah dolu dolu yemem bende açlık hissi uyandırmadı yemekte biraz geç kalınca ara öğünü atladım.Sen kendini daha iyi tanirsin tabiki ama haftada 3 4 gun yumurta yemeye calis bence.iyi bi protein ve tok tutuyo gerckten :) ben recel ve bal yemiyorum cok sekerli cunku.bide aksam yemeginden snra bi ara ogun yapmani tavsiye ederim.sabaha kdar cok ac birakma kendini
Anladim canim.dedigim gibi senin saatlerini en iyi sen bilirsin ama karbnhdrat protein yag dengesini iyi yapmaya calis.seker fazla kacinca veremiyosun.ayni sekilde protein az olunca daCanım okul günleri kahvaltı yapamıyorum. Ben genelde iki ogun yerim aksami da genelde diğer gunlerde ki yazdıklarım gibi tamamlıyorum. Dedigim gibi bugün geç kalkmam ve sabah dolu dolu yemem bende açlık hissi uyandırmadı yemekte biraz geç kalınca ara öğünü atladım.
Evet denge onemli gerçekten. Yemekleri kendim ayarlasam daha fazla dikkat ederim ama evde okulda ne varsa o. Yorumlarını destekleyici buluyorum canım saolasinAnladim canim.dedigim gibi senin saatlerini en iyi sen bilirsin ama karbnhdrat protein yag dengesini iyi yapmaya calis.seker fazla kacinca veremiyosun.ayni sekilde protein az olunca dauyarayim dedm
Amac birbirmize destek olmak zaten :) :) elinden geldigince dikkat edersin artikEvet denge onemli gerçekten. Yemekleri kendim ayarlasam daha fazla dikkat ederim ama evde okulda ne varsa o. Yorumlarını destekleyici buluyorum canım saolasin
Ederim canım inşallahAmac birbirmize destek olmak zaten :) :) elinden geldigince dikkat edersin artik
Tebrik ederim canimBugün tartı günüm ve sonuç -1.100
21.12.15/64.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?