Kararlı Günlük

Sabah: Haşlanmış 1,5 yumurta sarısı (beyazını yiyemiyorum) haşhaşlı yağlı, 5 tane zeytin, salatalık, peynir, 2 tatlı kaşığı kuşburnu, çay. Ardından yeşil çay, karanfil, tarçın karışımı bitki çayı. Yemekten önce 10 adet goji üzümü. Akşam: Fasülye yemeği, közlenmiş patlıcan biber salatası, 1 kase yoğurt

Ogle yemegi yok mu canim? Bide kusburnu derken recel mi? Kahvalti ve aksam yemegi guzel ama yumurtanin sarisi yagli kismi aklinda bulunsun

Ogle yemegi yok mu canim? Bide kusburnu derken recel mi? Kahvalti ve aksam yemegi guzel ama yumurtanin sarisi yagli kismi aklinda bulunsun
Evet canım biliyorum ama 1 haftadır yememiştim yumurta. Kuşburnu marmelatı evt. Sabah kahvaltısını geç yaptım canım acıkmadığım için akşam 5-6 gibi yedim yemeği.

Evet canım biliyorum ama 1 haftadır yememiştim yumurta. Kuşburnu marmelatı evt. Sabah kahvaltısını geç yaptım canım acıkmadığım için akşam 5-6 gibi yedim yemeği.
Sen kendini daha iyi tanirsin tabiki ama haftada 3 4 gun yumurta yemeye calis bence.iyi bi protein ve tok tutuyo gerckten :) ben recel ve bal yemiyorum cok sekerli cunku.bide aksam yemeginden snra bi ara ogun yapmani tavsiye ederim.sabaha kdar cok ac birakma kendini

Canım okul günleri kahvaltı yapamıyorum. Ben genelde iki ogun yerim aksami da genelde diğer gunlerde ki yazdıklarım gibi tamamlıyorum. Dedigim gibi bugün geç kalkmam ve sabah dolu dolu yemem bende açlık hissi uyandırmadı yemekte biraz geç kalınca ara öğünü atladım.

Anladim canim.dedigim gibi senin saatlerini en iyi sen bilirsin ama karbnhdrat protein yag dengesini iyi yapmaya calis.seker fazla kacinca veremiyosun.ayni sekilde protein az olunca da uyarayim dedm

Anladim canim.dedigim gibi senin saatlerini en iyi sen bilirsin ama karbnhdrat protein yag dengesini iyi yapmaya calis.seker fazla kacinca veremiyosun.ayni sekilde protein az olunca da uyarayim dedm
Evet denge onemli gerçekten. Yemekleri kendim ayarlasam daha fazla dikkat ederim ama evde okulda ne varsa o. Yorumlarını destekleyici buluyorum canım saolasin

Sabah: 1 adet elma
Öğlen: 3 yemek kaşığı düğün çorba, 3 adet soslu fırın köfte, yanında çok az makarna ve komposto
Akşam: Patlamış mısır, 2 bardak çay ve 5-6 adet bisküvi

Sabah: Haşlanmış 1,5 yumurta sarısı, küçük parça mayalı ekmek, domates, salatalık, çok az peynir 2 çay kaşığı üzüm pekmezi ve yeşil çay , karanfil, tarçın karışımı bitki çayı
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilimin yarısı çavdar ekmeği, pilav üstü tavuk, karışık turşu ve erik kompostosu

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, kibrit kutusu kadar peynir, 5 tane zeytin, domates, salatalık, 2 çay kaşığı pekmez, 1 adet ceviz ve yeşil çay-karanfil-tarçın karışımı bitki çayı
Saat 16:00 Yarım kase çorba, sodalı karnıbahar kızartması yoğurt ve pulbiber soslu , 1 kase erik kompostosu
Akşam: 1 tane mandalina, 2 dilim armut, yarım portakal, yarım hurma

Bugün ki menüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 adet zeytin, 2 tane ceviz, 1 çay kaşığı pekmez ve kuşburnu, çay. Ardından yeşil çay karanfil, tarçın karışımı bitki çayı.
Öğlen: yarım kase tarhana çorbası, 6 tane küçük kurutulmuş biber ve patlıcan dolması, iki parça karnıbahar, yoğurt
Akşam: 2 tane kraker, 5-6 tane küçük gofret, çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…