Amin canım çok sağol Allah razı olsun.Iyıym sukur canm bende.amıınnn ınsaallah darısı bana ve tum ısteyenlere olsun su mubarek cuma gunu hurmetıne ıns.cok sevındm canm daha dun gıbı zehrayla senın hamıleyım dıye soyleyısınız ve suan kucagınızda meleklerınız cok sukur. saglıcakla analı babalı buyusun melegın canm
Amııınnn canm amın.cok cok tesekkur ederm guzel duaların ıcın.bı mukabele ıns canm cok sagolAmin canım çok sağol Allah razı olsun.
Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla nasip etsin sana da .
Beklemek çok zor geliyor gerçekten .
İnsan üzülüyor yıpraniyo strese giriyor .
Ama Rabbim öyle büyük ki en hayırlı zamanda nasip ediyor ve hepsini unutturuyor.
Rabbim inşallah sana da tattirsin en kısa zamanda. Bu günler geride kalsin inşallah.
En hayırlı sekilde sıkıntı sorun göstermeden inşallah.
VeAmııınnn canm amın.cok cok tesekkur ederm guzel duaların ıcın.bı mukabele ıns canm cok sagol
Rabbim hayırlı omur versin prensese canım.
Ve01duygu01 evet 14ocak cumartesi günü normal Doğumla geldi kızımız Mira esas aşk evlatmış çok şükür inşallah istediğin vakitte hayırlısıyla sana da bu duyguyu yaşamaya nasip eder Rabbim canım benim ve duyguyum sana da bir avazda rahat sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım B bayraa doğumlarımız ayni mı kız yoksa ben de 37+4de Doğum yaptım Bayraanın da dediği gibi yorucu ama çok güzel
Amin caanım senin kuzunu da size bağışlasın Allah sağlıcakla.hayırlı uğurlu olsun inşallahRabbim hayırlı omur versin prensese canım.
Allah analı babalı büyütsünBizde 13 ocak cuma gunu doğduk
Rabbim01duygu01 F Fatimasevket güzel haberlerini almayı nasip etsin.
Ayyy cokkk sevindim bitanem yaaa duygulandım inan. Doğmuş meleğin. Hep seninle olsun insallah, sağlıkla büyüt canım. Banada az kaldı korkuyorum. Birden gelecek diye. Çünkü karnimdan çıkacakmış gibi vuruyor bazen. Bu nedemek oluyor bilmiyorum. Doktora gidecem hafta içi. Bu ayın sonu doğum inşallah. Tam olarak ogrenecem işte. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Fatimam da yaşasın en kısa zamanda.01duygu01 F Fatimasevket
Merhaba kızlar bugün mailimde sizden bildirim görünce çok sevindim.
Öncelikle duygucum hayırlı kolay doğumların olsun inşallah. Fatimacim Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ben doğum yaptım.
Oğlum bugün 28 günlük oldu bile.
Eksik parçamiz tamamlanmış gibiyiz.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
37+4 de normal doğumla dünyaya geldi oğlum.
Şimdi hayatım Yusuf oldu.
Annelik tarifsiz bi duygu . bazen çok zor olsa da Rabbim bi kolaylık veriyor.
Sizler de iyisinizdir inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Prensesini sağlıkla büyüt inşallah. İyi dileklerin için teşekkür ederim
Ve01duygu01 evet 14ocak cumartesi günü normal Doğumla geldi kızımız Mira esas aşk evlatmış çok şükür inşallah istediğin vakitte hayırlısıyla sana da bu duyguyu yaşamaya nasip eder Rabbim canım benim ve duyguyum sana da bir avazda rahat sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım B bayraa doğumlarımız ayni mı kız yoksa ben de 37+4de Doğum yaptım Bayraanın da dediği gibi yorucu ama çok güzel
En hayırlı zamanda gelsin inşallah canım.Ayyy cokkk sevindim bitanem yaaa duygulandım inan. Doğmuş meleğin. Hep seninle olsun insallah, sağlıkla büyüt canım. Banada az kaldı korkuyorum. Birden gelecek diye. Çünkü karnimdan çıkacakmış gibi vuruyor bazen. Bu nedemek oluyor bilmiyorum. Doktora gidecem hafta içi. Bu ayın sonu doğum inşallah. Tam olarak ogrenecem işte. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Fatimam da yaşasın en kısa zamanda.
Amın canm cok sagol ıns darısı bana olsn.rabbım melegının yolunu bahtını acık etsn ıns
Amın duygucum amın sagol.zehra bayra kurturmıs kendını darısı sana ıns rabbım kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsn canmAyyy cokkk sevindim bitanem yaaa duygulandım inan. Doğmuş meleğin. Hep seninle olsun insallah, sağlıkla büyüt canım. Banada az kaldı korkuyorum. Birden gelecek diye. Çünkü karnimdan çıkacakmış gibi vuruyor bazen. Bu nedemek oluyor bilmiyorum. Doktora gidecem hafta içi. Bu ayın sonu doğum inşallah. Tam olarak ogrenecem işte. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Fatimam da yaşasın en kısa zamanda.
Amin canım benim sağolAmın duygucum amın sagol.zehra bayra kurturmıs kendını darısı sana ıns rabbım kolaylıkla kucagına almayı nasıp etsn canm
Jel ile mi hamile kaldınız..doğal hamile kalma falan yazıo nette bak istersen aldım gelmiş denicem bakalım
Evt canım yaptım çok şükür. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Uykusuzluk başladı. Gaz sancısı oluyor geceleri. Bunlarla uğraşıyorum şimdilerde :)01duygu01 slm canm nasılsn.merak ettm dogum yaptın mı
Amanııınnn cok sevındm ya normal mı oldu.rabbım saglıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsn ıns canmEvt canım yaptım çok şükür. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Uykusuzluk başladı. Gaz sancısı oluyor geceleri. Bunlarla uğraşıyorum şimdilerde :)
Amııınnn amın ıns bana ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsn ıns canm sagolEvt canım yaptım çok şükür. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Uykusuzluk başladı. Gaz sancısı oluyor geceleri. Bunlarla uğraşıyorum şimdilerde :)
Amııınnn amın ıns bana ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsn ıns canm sagolEvt canım yaptım çok şükür. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Uykusuzluk başladı. Gaz sancısı oluyor geceleri. Bunlarla uğraşıyorum şimdilerde :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim bende rabbim güç kuvvet versinEvt canım yaptım çok şükür. Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim. Uykusuzluk başladı. Gaz sancısı oluyor geceleri. Bunlarla uğraşıyorum şimdilerde :)
Aaaaa inanamiyorummmmmm yaaa harikaa bu haber bu bitanem yemin ederim tuylerim diken diken oldu. Allahım çok şükür dualarımız kabul oldu. Oh beee çok şükür vallahi. Canım benimmmm okadar mutlu oldumki yemin ederim modum değişti bu yorgunlukta. Sağ salim dogur bebisini. Sende bir melek sahibi olacan inşallah bitanem. Çok tatlı bir haber yaa hala okuyorum yazdığını. Hayırlı uğurlu olsun inşallah canimsin. Okadar sabrettin ve hakettin bu güzelliği sen. Gittinmi doktora. Nasilmis durumun01duygu01 canım nasılsn.hanı bırsey demıstın bana ben dogum yapıcam senın hamıle haberını alıcaz bak gor demıstın hatırladın mı.bugun test yaptım veeeee hamıleyyyıııııımmmm ne kadar temız kalplı bırısın boyleeee sen yaaaaaa rabbım kucuk kuzunu hem dunyada hem ahırette ıyı yerlerde olmasını nasıp etsn ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?