- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Aaa tatlım seninki kopkoyu olmuş. Hemen degerlendir bugün. Daha dün silik olan bugün koyulasmis neguzel. Demek böyle oluyor :) heran koyulasabiliyormus canım. Çok sevindim adınadunku ve bugunku test beklemesine ragmen baya fark var
Şimdi sevineyimmi üzüleyim miİnşallah herseye ragmen iyi dusunmek lazim icimizi ferah tutalim moralimiz yuksek olsun bu arada gecen gun haberlerde 100 yasinda kadinin dogum yaptigini duydum kizlar hic moral bozmayin bence
Hayırlı olsun canım. Sende katıl aramıza. Hepberaber beklemedeyizMerhaba kizlar bizde 6 aydir istiyoruz.. dun siparis verdim bugun geldi.. dayqnamadim hemen ovulasyon testi yaptim adetim bile 3 yada 4 gunum..1.cizgi C'de tek T'de de cok az silik ama azicik gorunuyor.. yarin sabah 11 12 gibi tekrar denicem bakalim insallah allah hepimize nasip eder...
Canım adetinin 12 günü falan başla kullanmaya. Hergun 1 tane kullan. Kullanmadan önce 3-4 saat bise içme ve idrar yapma. Ondan sonra kullan. İkinci cizgi koyulaşana kadar kullan. Koyulaşınca esinle o gün birlikte ol. Bide ertesi gün ve diğer ertesi gün. Yani koyulaşınca üc gün üst üste beraber ol canım.KıZlar benimde canıma tak etti artıkbende akşam eşime sipariş verdirdim n11. Comdan nasıl kullanılacak ama bilmiyorum ilk defa kullanıcam
Aynen canim ama bekleye bekleye sabir tasi gibi caddananak catlicam..Hayırlı olsun canım. Sende katıl aramıza. Hepberaber beklemedeyiz
Aynen canim bence hic moral bozma seninkinin koyulasmasi da yakindirAaa tatlım seninki kopkoyu olmuş. Hemen degerlendir bugün. Daha dün silik olan bugün koyulasmis neguzel. Demek böyle oluyor :) heran koyulasabiliyormus canım. Çok sevindim adına
Tabi abarti bir ornek ama umudumuzu kaybetmeyelim :)Şimdi sevineyimmi üzüleyim mi
Ben adet bitince basladim garanti olsun diye bugun ilk adet oldugum gunden itibaren 16. Gun ve koyu cizgi oldu yani yumurtlamaGünde bir kere mi yapayım canım iki kere mi kararsızım netten baktığım bi tabloda 26 gün adeti süren biri 9. Gün baslaması gerekiyo yazıyodu benim en kısa süren adetim o diğerleri 28 ve 30 du napıcam bilmiyorum
Canım adetinin 12 günü falan başla kullanmaya. Hergun 1 tane kullan. Kullanmadan önce 3-4 saat bise içme ve idrar yapma. Ondan sonra kullan. İkinci cizgi koyulaşana kadar kullan. Koyulaşınca esinle o gün birlikte ol. Bide ertesi gün ve diğer ertesi gün. Yani koyulaşınca üc gün üst üste beraber ol canım.
Gunde iki kere yap sabah 11 gibi yap bude 8 saat sonra yap :)Akşam üstü 4 5 gibi yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce ???
Ben de 4 gibi eve geliyorum calistigim icin ve eve gelince yaptim hep ama 2-3 saat oncesinde bisey yemeyi icmeyi kestimAkşam üstü 4 5 gibi yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce ???
Bende 8. Gün falan baslıyım diyorum canım bakalım nolucakBen adet bitince basladim garanti olsun diye bugun ilk adet oldugum gunden itibaren 16. Gun ve koyu cizgi oldu yani yumurtlama
Evet öyle daha iyi olur canım. Ben günde 1 kere yapıyorum ama 20 testim var diye :)Gunde iki kere yap sabah 11 gibi yap bude 8 saat sonra yap :)
İki kere daha iyi o zaman dimi canımGunde iki kere yap sabah 11 gibi yap bude 8 saat sonra yap :)
Tabiki alırsın. Sadece yapmadan 4 saat önce bise içme ve idrar yapmaAkşam üstü 4 5 gibi yapsam doğru sonuç alırmıyım sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?