Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah canım sizden başka kimse bilmiyor böyle şeylerle ugrastigimi kafami taktığımi.. Hepimiz arka arkaya güzel haberler verelim buradan.. Ah ahhh
ben ilk bu testleri kullanmaya başladığımda adet biter bitmez başladım testlere günde ikişer ikişer o ay 20 küsür tane test harcadım senin hissettiklerini hissettim sonunda 16. gün koyulaştı 18. gün çatladı sonra deneyimlendim artık geçen ay sadece 6 tane test harcadım hiç stres falan da yapmadım ama yine de heyecan verici koyuluğu yakalayınca insan hamile kalmış gbi seviniyor

yaa daha ne kadar erken. 2 3 gün sonra gor sen bide. Bunun için üzülme sakın ...
Beklicem tatlım. İnan hergun bi heyecanla yapıyorum şu testleri. Bide bu işin sonrası var. Hep birlikte adet tarihimizi beklicez. Onun stresi daha büyük :)

yaa kızlar en azından yumurtlayabildiğimizi ve yumurtanın çatladığını öğreniyoruz bu testlerden bu bile iyi bişi bence

Aynen canım yaaa valla. Test koyulaşınca 2 gün sonrami catliyor. Koyulastigi gün catlamiyormu

yaa kızlar en azından yumurtlayabildiğimizi ve yumurtanın çatladığını öğreniyoruz bu testlerden bu bile iyi bişi bence
Sen böyle deyince şimdi kendime geldim :) sanki gebelik testi gibi bu kaptırmışim kendimi. Ay gebelik testine bukadar heyecanlanmamistim daha çok gün var önümüzde.. Beklicez burda hepimiz yine :) inşallah iyi sonuçlar olur hepimizin. Ama insan bebeğe giden her aşamada heyecanlanıyor işte. Benim kadar olmasa da :)

Aynen canım yaaa valla. Test koyulaşınca 2 gün sonrami catliyor. Koyulastigi gün catlamiyormu
herkesin farklı canım benim yumoşlar tembel azıcık 2 günde anca çatlıyor şimdi koyulaştıktan sonra da yapmaya devam edeceksin canım bırakmıycaksın silikleştiğinde çatlamış demek oluyor

herkesin farklı canım benim yumoşlar tembel azıcık 2 günde anca çatlıyor şimdi koyulaştıktan sonra da yapmaya devam edeceksin canım bırakmıycaksın silikleştiğinde çatlamış demek oluyor
Tamam canım. Koyu olduğu gün ve ertesi gün birliktelik olsa yeterli olur sanırım dimi

Tutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac gün
Bu ara biraz stresliyim ama nasip bakalim insallah hayirlisiyla bebisler gelsin :) canim dunku ve bugunku resmi atiyorum bence senin de 1-2 gune koyulasir benim 16.gun bugun

Cok iyi anliyorum seni valla nerde bebekle ilgili bisey gorsem moralim bozuluyor her ne kadar pozitif dusunmeye calissam da Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur hakkimizda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…