Yazıktır testlere atma sakinBikac güne koyulassin istiyorum artık deli olacam. Cinnet geçirip testleri balkondan aşağı atacam :)
İnsallahhhhhh canim yaaaa insallahhhhdaha çok erken tatlım sabret koyulaşacak
Kıyamam zaten :) onlar olmasa hergun nasıl strese girerim sonraYazıktır testlere atma sakinonların da bi gururu vardır..
Ahhh ahhh inşallah canım. Bide anlatsak onun stresi eklenecek.İnşallah canımsizden başka kimse bilmiyor böyle şeylerle ugrastigimi kafami taktığımi.. Hepimiz arka arkaya güzel haberler verelim buradan.. Ah ahhh
ben ilk bu testleri kullanmaya başladığımda adet biter bitmez başladım testlere günde ikişer ikişer o ay 20 küsür tane test harcadım senin hissettiklerini hissettim sonunda 16. gün koyulaştı 18. gün çatladı sonra deneyimlendim artık geçen ay sadece 6 tane test harcadım hiç stres falan da yapmadım ama yine de heyecan verici koyuluğu yakalayınca insan hamile kalmış gbi seviniyorİnşallah canımsizden başka kimse bilmiyor böyle şeylerle ugrastigimi kafami taktığımi.. Hepimiz arka arkaya güzel haberler verelim buradan.. Ah ahhh
Alin kizlar alin, ovulasyon testi iyidir candır
Beklicem tatlım. İnan hergun bi heyecanla yapıyorum şu testleri. Bide bu işin sonrası var. Hep birlikte adet tarihimizi beklicez. Onun stresi daha büyük :)yaa daha ne kadar erken. 2 3 gün sonra gor sen bide. Bunun için üzülme sakın ...
Aynen canım yaaa valla. Test koyulaşınca 2 gün sonrami catliyor. Koyulastigi gün catlamiyormuben ilk bu testleri kullanmaya başladığımda adet biter bitmez başladım testlere günde ikişer ikişer o ay 20 küsür tane test harcadım senin hissettiklerini hissettim sonunda 16. gün koyulaştı 18. gün çatladı sonra deneyimlendim artık geçen ay sadece 6 tane test harcadım hiç stres falan da yapmadım ama yine de heyecan verici koyuluğu yakalayınca insan hamile kalmış gbi seviniyor
Sen böyle deyince şimdi kendime geldim :) sanki gebelik testi gibi bu kaptırmışim kendimi. Ay gebelik testine bukadar heyecanlanmamistimyaa kızlar en azından yumurtlayabildiğimizi ve yumurtanın çatladığını öğreniyoruz bu testlerden bu bile iyi bişi bence
herkesin farklı canım benim yumoşlar tembel azıcık 2 günde anca çatlıyorAynen canım yaaa valla. Test koyulaşınca 2 gün sonrami catliyor. Koyulastigi gün catlamiyormu
Tamam canım. Koyu olduğu gün ve ertesi gün birliktelik olsa yeterli olur sanırım dimiherkesin farklı canım benim yumoşlar tembel azıcık 2 günde anca çatlıyorşimdi koyulaştıktan sonra da yapmaya devam edeceksin canım bırakmıycaksın silikleştiğinde çatlamış demek oluyor
3 gün üstüste diyorlar canımTamam canım. Koyu olduğu gün ve ertesi gün birliktelik olsa yeterli olur sanırım dimi
Bende öyle biliyordum aslinda ama yinede sormakta fayda var bilenlere.3 gün üstüste diyorlar canım
Bu ara biraz stresliyim ama nasip bakalim insallah hayirlisiyla bebisler gelsin :) canim dunku ve bugunku resmi atiyorum bence senin de 1-2 gune koyulasir benim 16.gun bugunTutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac gün
Cok iyi anliyorum seni valla nerde bebekle ilgili bisey gorsem moralim bozuluyor her ne kadar pozitif dusunmeye calissam da Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur hakkimizda hayirlisi insallahBugün pozitif enerjimi yine kaybettim ben.
Sabah dışarı çıkmıştım. Sağlık ocağından onunde gebelik sonucunu öğrenen genç bi çift vardı. Nasıl sevindiler maşallah. bende nasıl imrendim. Geldim sonra eve gözü yaşlı. Ne olacak bu halimiz....
kaderlerimiz bir inşallah rabbim bizleride sevindirecekCok iyi anliyorum seni valla nerde bebekle ilgili bisey gorsem moralim bozuluyor her ne kadar pozitif dusunmeye calissam da Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur hakkimizda hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?