- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Yaptim yine silik oldu ama bekleyince biraz daha koyulasti netten okuduguma gore ilk 5 dk. Dan sonraki sonucu dikkate almayin yaziyorBugun testi bir daha yapinbence yada yarin sabah
İnsallah canim ya bu ay da hüsran olmasaBundan daha da koyu olması gerekiyo. Bi kaç günün daha var gibi canım.
Ayrıca ilk 5 dakkayi baza almalisin. Test üzerinde yaziyo zaten
Benimde böyle olmuştu sonradan renk değişmişti. Ama gerçek koyu çizgiyi gorunce anladım.
Umarım bi 15 20 gün sonra bebisleri konuşuyo oluruz
Benimde yaptığım testler duruyo hala hepsi de daha da koyulaştı bekledikceİnsallah canim ya bu ay da hüsran olmasaevet netten okudum 5dkdan sonrasi yaniltabilir diye
Hayırlı olsun canım benim :) sıra sende artik. Bu ay hamile kalda beraber büyütün bebişleri inşallah :)Amin kızlar bugün mutlu bir haber aldım kız kardeşim hamileymiş teyze oluyorum ilk yeğenim Rabbim hepimize nasib etsin Aminn
Biran önce koyulasmayi sende gorsen de rahatlasan keşke canimBenimde aynı kızlar. Bekledikçe bozuluyor testler. Ne diye bekletiyorsam hala. Karşılaştırma yapamiyorum bile. Çünkü değişiyor hepsinin koyuluğu. Dediğin gibi ilk 5 dakikayi baz alıyorum ben. Oda zoraki bi silik çizgi oluyor. Kalbim sıkışıyor beklerken o derece yani
Evet offBiran önce koyulasmayi sende gorsen de rahatlasan keşke canim
Tutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac günBiraz once yaptim hemen koyulasti bu sefer bugun ve yarini degerlendirmek lazim bu sefer de tutmazsa diye korkuyorum
Bugün pozitif enerjimi yine kaybettim ben.Tutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac gün
kaçıncı günün canım endişe etme 20. günde bile yumurtluyor olabilirsinBugünkü testim kızlarEki Görüntüle 1831150
Benim koyulasmadan önceki testim gibi. Daha zamanı var demekki canım. Dur bi 21 22. Günlere bile daha çok var... Sıkıntı yok merek etme..Bugünkü testim kızlarEki Görüntüle 1831150
Ben bi degisigini yaşıyorum şuan. Test görmek istemiyorum artıkBugün pozitif enerjimi yine kaybettim ben.
Sabah dışarı çıkmıştım. Sağlık ocağından onunde gebelik sonucunu öğrenen genç bi çift vardı. Nasıl sevindiler maşallah. bende nasıl imrendim. Geldim sonra eve gözü yaşlı. Ne olacak bu halimiz....
Bugün 14. Gunumkaçıncı günün canım endişe etme 20. günde bile yumurtluyor olabilirsin
Bikac güne koyulassin istiyorum artık deli olacam. Cinnet geçirip testleri balkondan aşağı atacam :)Benim koyulasmadan önceki testim gibi. Daha zamanı var demekki canım. Dur bi 21 22. Günlere bile daha çok var... Sıkıntı yok merek etme..
yaa daha ne kadar erken. 2 3 gün sonra gor sen bide. Bunun için üzülme sakın ...Bugün 14. Gunum
daha çok erken tatlım sabret koyulaşacakBugün 14. Gunum
İnşallah canımBenim koyulasmadan önceki testim gibi. Daha zamanı var demekki canım. Dur bi 21 22. Günlere bile daha çok var... Sıkıntı yok merek etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?