Kararlıyım ovulasyon testine

İnsallah canim ya bu ay da hüsran olmasa evet netten okudum 5dkdan sonrasi yaniltabilir diye

Benimde aynı kızlar. Bekledikçe bozuluyor testler. Ne diye bekletiyorsam hala. Karşılaştırma yapamiyorum bile. Çünkü değişiyor hepsinin koyuluğu. Dediğin gibi ilk 5 dakikayi baz alıyorum ben. Oda zoraki bi silik çizgi oluyor. Kalbim sıkışıyor beklerken o derece yani

Biran önce koyulasmayi sende gorsen de rahatlasan keşke canim

Biraz once yaptim hemen koyulasti bu sefer bugun ve yarini degerlendirmek lazim bu sefer de tutmazsa diye korkuyorum
Tutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac gün

Tutar inşallah canım. Pozitif düşün bak stres yapma sakın, önemli günler bugünler. Çok güzel günler. Neşeli ol, stres sinir yapma. Bari şu bikac gün
Bugün pozitif enerjimi yine kaybettim ben.
Sabah dışarı çıkmıştım. Sağlık ocağından onunde gebelik sonucunu öğrenen genç bi çift vardı. Nasıl sevindiler maşallah. bende nasıl imrendim. Geldim sonra eve gözü yaşlı. Ne olacak bu halimiz....

Ben bi degisigini yaşıyorum şuan. Test görmek istemiyorum artık ama ne hissedersek hissedelim yinede dönüp dolaşıp buraya geliyoruz :) basaracaz ama sabretmek zor işte..

Benim koyulasmadan önceki testim gibi. Daha zamanı var demekki canım. Dur bi 21 22. Günlere bile daha çok var... Sıkıntı yok merek etme..
Bikac güne koyulassin istiyorum artık deli olacam. Cinnet geçirip testleri balkondan aşağı atacam :)

Benim koyulasmadan önceki testim gibi. Daha zamanı var demekki canım. Dur bi 21 22. Günlere bile daha çok var... Sıkıntı yok merek etme..
İnşallah canım sizden başka kimse bilmiyor böyle şeylerle ugrastigimi kafami taktığımi.. Hepimiz arka arkaya güzel haberler verelim buradan.. Ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…