Birlikte asalim inşallah .Aynen oyle insan ister istem3z uzerinde baskiyi hissediyor o gulen yuzlerin kelimelerinin arkasinda.. insan kafasina ister istemez takiyor..
Hele bi de bizden sonra evlenip bebek sahibi olanlari ornek verenler yok mu uyuz oluyorum
MersinHangi şehirde yaşıyorsunuz canlar
Ataşehir deyim.Avrupa mi asya mi ?
İnşallah canım kopkoyu olsun hepimizinki. Gebelik testlerimizde iki tane kopkoyu cift çizgi olsunAynen canim bence hic moral bozma seninkinin koyulasmasi da yakindir
Onları hayatımdan cikarasim geliyo..Hele bi de bizden sonra evlenip bebek sahibi olanlari ornek verenler yok mu uyuz oluyorum
Sevmediğim biriydi zaten canım o yüzden böyle sinirlendimAynen cnm en guvendigin bile lafina bin katarak anlatiyor bi bakmissin kisirmişsin haberini aliyorsun.. neler neler bosverin.. boyle iyi :)
Sevmediğim biriydi zaten canım o yüzden böyle sinirlendim
Ooo Beykoz süperBende beykoz canim :)
Ooo Beykoz süper
İnsallaaaahhhhİnşallah canım kopkoyu olsun hepimizinki. Gebelik testlerimizde iki tane kopkoyu cift çizgi olsun
Değmezde öyle cins bi insan ki söylediği kadınında çocuğu olmuyoAman bosver degmez bile..
İnşallah inşallah ağzından bal damlıyorİnşallah canım kopkoyu olsun hepimizinki. Gebelik testlerimizde iki tane kopkoyu cift çizgi olsun
Sadece günde bir kere 4 5 gibi yapsam olurmu illa 2 kere mi yapmam lazım ???Tabiki alırsın. Sadece yapmadan 4 saat önce bise içme ve idrar yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?