- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Canim bence cizgi silikken 2 kere yapmaya gerek yok zaten zamanla koyulasiyo koyulastigi zamanlar 2 kere yap ben oyle yaptim 16. Gunde tam koyu olduSadece günde bir kere 4 5 gibi yapsam olurmu illa 2 kere mi yapmam lazım ???
Oda olur duygucum hepimizin koyu çizgilerini görücez inşallahBenimkinin 2 gune koyulasmasini bekliyorum bugun ilk defa yaptim bir cizgi net ikinci silik ama gorunuyordu.. hepimizin koyulascak hayirlisiyla bakalim
bende telden atamıyom. laptoptan resim atabiliyorum..Ve buraya resim atamıyorum ama
Heee anladım canım tek çıkıyoken zaten gerek yok diyosunCanim bence cizgi silikken 2 kere yapmaya gerek yok zaten zamanla koyulasiyo koyulastigi zamanlar 2 kere yap ben oyle yaptim 16. Gunde tam koyu oldu
Hee bak pcden denemedimbende telden atamıyom. laptoptan resim atabiliyorum..
sende at çizgileriniiii.....Hee bak pcden denemedim
gebelik testinde silik olmasına da razıyız...inşallah canim. Hep beklemedeyiz. Benim 14. gunum hala silik
Yapmaya baslıyım atarım pcden canım tlfndan olmuyo çünküsende at çizgileriniiii.....
Evet canım koyulasacak inşallah hepimizin. Okadar bekliyoruz. Çok iyi değerlendirelim o günü...Benimkinin 2 gune koyulasmasini bekliyorum bugun ilk defa yaptim bir cizgi net ikinci silik ama gorunuyordu.. hepimizin koyulascak hayirlisiyla bakalim
Hele gebelik testinde çizginin hayaletini bile gorsem çıldiracamgebelik testinde silik olmasına da razıyız...
Sanki bugun tarihli olan daha belirgin
Aynen valla ovulasyon testinde bile her wcye gidiste test yapasim geliyo koyu cizgiyi gordum yaHele gebelik testinde çizginin hayaletini bile gorsem çıldiracam
Çok iyi bir fikir ısmarlamayla olsaKesinlikle kardes diye tuttururlar en iyisi ikizi yapcan hem kardes hem cocuk baska sikinti olmicak
Bende de bağımlılık yaptı tekrar yapasım geliyor her günAynen valla ovulasyon testinde bile her wcye gidiste test yapasim geliyo koyu cizgiyi gordum yakafayi yedim iyice bi de gebelik testinde gorsem havalara ucarim
Ben kullanıyorum canım folidolceKızlar ya ne dicem folik asit falan kullanan varmı aranızda
Doktor mu verdi sen kendin mi kullanmaya basladin cnmBen kullanıyorum canım folidolce
Ben iki ay doktora gittim vermedi banaDoktor mu verdi sen kendin mi kullanmaya basladin cnm
Ayy inşallah nasıl güzel olur var yaBundan daha da koyu olması gerekiyo. Bi kaç günün daha var gibi canım.
Ayrıca ilk 5 dakkayi baza almalisin. Test üzerinde yaziyo zaten
Benimde böyle olmuştu sonradan renk değişmişti. Ama gerçek koyu çizgiyi gorunce anladım.
Umarım bi 15 20 gün sonra bebisleri konuşuyo oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?