Haklsin o yüzden biz sadece gezmeye geliyoruz o taraflaraYesillik bahce bortu bocek bakimindan super evet de her yere en az 1.5 saat otobusle tek sikintisi o :)
Ben ona saldırırsam çok kötü şeyler olcakta işte bakmaBi yerden acigini bulup saldircak iste bosver sen duymazlikdan gel kendini yipratirsin ve stres yasak bize kizlar birseyi kafaya takmak yok :)
Şahsen ben başlarda günde iki kere yapmıştım pek bisey değişmedi. Günde tek sefer bana yetti. 13. Gün koyulaştı ve hala koyu nedense ....Sadece günde bir kere 4 5 gibi yapsam olurmu illa 2 kere mi yapmam lazım ???
Ben ona saldırırsam çok kötü şeyler olcakta işte bakma
Kaç gibi yapmıştın Canım kaçıncı günden beri devam ediyosun yapmayaŞahsen ben başlarda günde iki kere yapmıştım pek bisey değişmedi. Günde tek sefer bana yetti. 13. Gün koyulaştı ve hala koyu nedense ....
Günde 1 kerede yaparsın canim. Ben hergun 1 tane öğleden sonra yapıyorum. Ve yapar yapmaz size resmini atıyorum ağlayarakSadece günde bir kere 4 5 gibi yapsam olurmu illa 2 kere mi yapmam lazım ???
Kesinlikle :))Genelde geldiginiz yerde kesin poleneKoy,poyraz,anadolu kavagi, riva ve beykoz korusudur kesin.. hidiv ve mihrabat da belki :)
Saatine pek dikkat etmedim.Kaç gibi yapmıştın Canım kaçıncı günden beri devam ediyosun yapmaya
Neguzel bulmusuz birbirimizi ya. Hoş sohbetler ediyoruz.Bide şu çizgiler koyulassa
Bi sorun olduğunu sanmıyorum canım. Yoksa dollendimi acaba. Yada tutma aşamasımi. Yani hiç kötü bise aklıma gelmiyor.Benim sorum biraz ters olacak kızlar ama benimki neden hala koyu bi problem mi var acaba
inşallah canim. Hep beklemedeyiz. Benim 14. gunum hala silikBenimkinin 2 gune koyulasmasini bekliyorum bugun ilk defa yaptim bir cizgi net ikinci silik ama gorunuyordu.. hepimizin koyulascak hayirlisiyla bakalim
Ve buraya resim atamıyorum amaGünde 1 kerede yaparsın canim. Ben hergun 1 tane öğleden sonra yapıyorum. Ve yapar yapmaz size resmini atıyorum ağlayarak
10 günden beri yapıyorsun yani canımSaatine pek dikkat etmedim.
Rastgele yaptım.
9. Gün başladım.
13 gün akşam tam koyu oldu.
Bugün 18. Gundeyim hala koyu
İçini ferah tut tatlım. Bi problem yoktur tabiki de. Guzel bi nedene bağlanır ve inşallah tutmuştur. İlk koyulaşma senindi dimi :)Benim sorum biraz ters olacak kızlar ama benimki neden hala koyu bi problem mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?