Kararlıyım ovulasyon testine

Adetimin 4. günündeyim. En fazla yarın da devam eder. Pazar günü kullanmaya başlarım

Ben de 2 ay ovulasyon testi yaptım. Her 2 ay da hüsranla sonuçlandı. 3. Ay her şeyi kendi haline bıraktım. Bu sefer de olmayacak hissine kapılmadım. Ve hamile kaldım. Ne kadar kafaya takıp olmayacak diye düşünürsek gerçekten olmuyor. Allah en hayırlı şekilde herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sadece 2 ay üzüldüm ama bana uzun yıllar gibi geldi. Allah yardımcısı olsun herkesin.

Amin canım sağol.. İnşallah bizde umut ediyoruz işte destek oluyoruz birbirimize.

Ayy ne güzel. Sizler böyle yazınca bizlere de umut oluyor. Burada yazışmaya başladıktan sonra daha pozitif bakmaya başladım umarım her şey senin için de yolunda gider. Güzel bir hamilelik geçirirsin

Ayy ne güzel. Sizler böyle yazınca bizlere de umut oluyor. Burada yazışmaya başladıktan sonra daha pozitif bakmaya başladım umarım her şey senin için de yolunda gider. Güzel bir hamilelik geçirirsin

Amin teşekkür ederim. Ha şunu da söyleyeyim stres yaptığım için o 2 ay boyunca adet günlerim 5er gün geçti. İkisinde de hamileyim zannettim. Hatta 3. Ay da 5 gün geçti eşimin ısrarıyla gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanmadım ondan başka 2 ayrı test daha yaptım. Kan verene kadar ikna olmadım. Vücut kendini kilitliyor adet günü bile geçiyor stres olunca. Ki hiç gecikmeyen biri için 5 gün uzun bi süre. Kesinlikle kafanıza takmayın eminim güzel sonuçlar alacaksınız

Kesinlikle bende senin gibiyim. Yıllardir adet düzenim şaşmaz hatta kürtaj olduktan sonra bile düzenliydi. Ama son üç aydır düzensiz ve ben her seferinde umutlaniyorum. Umudumu hiç kırmıyorum ama adet gününe bir hafta kala olacak mı olmayacak mı diye kendimi yiyorum

Kafama takmiyorum aslında ama olsunda istiyorum :) yani olumsuz yönde kafama takmiyorum. Umut ederek başlıyorum hep. Hergun düşünmüyorum. Aslında olmadığını düşünerek kafayı takmak daha çok etkiliyor. Haklisin gerçekten.. Bu ay daha olumlu olacam. Kafami başka şeylere verecem. Biyandanda ovulasyonu yapacam

Bende oyleyim. Benimde son iki aydır gecikiyor adetim. Hamileyim sanıyorum hep. Kaç tane test harcadim şimdiye kadar

Bir de folik asit kullanmaya başlayın bence. Herkes hamile kalmadan önce başlamış ben bilmiyordum öyle birşey olduğunu. Bebeğin gelişimi dışında ilk aşamada anne rahmine tutunması için önemliymiş. Kadın doğum doktoruna da danışabilirsiniz. Vitamin zaten vücut için zararı olacağını sanmıyorum.

evet dogru ben kullaniyorum mesela doktrum devam dedi hamile kalncaya kadardedi kullanin bencee

Ben aylardır kullanıyorum. O çok önemli zaten canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…