- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Sizin tercihiniz de nefsinize yenik düşmeyin bende kapalıyım kapalı gelinlik giydim kına da düğünde herkeste çok beğendi geri kapandığınız zaman o açık olan gelinlikli halinizi bi yabancı erkek gördüğünde içiniz rahat edicek mi1.si tülden tabiki gelinlik giymicem 2. si Kara çarşafta benim seçimim düğünüm beyaz gelinlik giymekte benim seçimim.
Etmez tabi zaten konuyu acarken manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem dedim yasadığım kararsızlığı sizlerle paylaştımSizin tercihiniz de nefsinize yenik düşmeyin bende kapalıyım kapalı gelinlik giydim kına da düğünde herkeste çok beğendi geri kapandığınız zaman o açık olan gelinlikli halinizi bi yabancı erkek gördüğünde içiniz rahat edicek mi
Ya da kendine destekçi bulup vicdanını rahatlatmayı amaçladın?Etmez tabi zaten konuyu acarken manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem dedim yasadığım kararsızlığı sizlerle paylaştım
Olay bence günah vicdan falan değil ben çok komik buluyorum böyle birini görsem bu ne olum derimYa da kendine destekçi bulup vicdanını rahatlatmayı amaçladın?
Hayır sadece kapalı gelinlik konusunda motive edilmeyi amaçladım ama bir taşlanmadığım kaldı.Ya da kendine destekçi bulup vicdanını rahatlatmayı amaçladın?
Tesekkur ederim model olarak güzel ama uzun boylu bayanlara daha hoş durur bu modelBöyle birşey giyebilirsin hem tesettür gibi hem değil gibi
Normalde kapalı birinin, kapalı gelinlik için motive edilme ihtiyacı duyması bile enteresan hâlbuki.Hayır sadece kapalı gelinlik konusunda motive edilmeyi amaçladım ama bir taşlanmadığım kaldı.
O zaman Bn yanlış anlattım kendimi istediğim çok begendiğim model bulamıyorum başımı tabi ki açmayı istemem 4 seneden sonra çıplak hissederim ama içime yatmayan gelinliği de giymek istemiyorum.Normalde kapalı birinin, kapalı gelinlik için motive edilme ihtiyacı duyması bile enteresan hâlbuki.
İstediğim gibi gelinlik bulaıyorum deseniz size farklı yorumlar yapılır ama başımı açsam mi demeniz
Çok fazla alternatif var tesettür gelinlik için artık, bulunduğunuz yer küçükse ve içinize sinen model bulamıyorsanız çevre ile ilçeye gidebilirsiniz, model beğenip diktirebilirsiniz.O zaman Bn yanlış anlattım kendimi istediğim çok begendiğim model bulamıyorum başımı tabi ki açmayı istemem 4 seneden sonra çıplak hissederim ama içime yatmayan gelinliği de giymek istemiyorum.
Bu gözler onları da gördü bacımŞey gibi olmuş, tatilde bikini giysem sonra gene örtünsem olur mu?
Ben açıkçası günümüzdeki “tesettür” gelinliklerin bile tesettürden uzak olduğunu düşünüyorum :))Hayır sadece kapalı gelinlik konusunda motive edilmeyi amaçladım ama bir taşlanmadığım kaldı.
Ben açıkçası günümüzdeki “tesettür” gelinliklerin bile tesettürden uzak olduğunu düşünüyorum :))
Misal allı şanlı gösterişli boynu açık, memintolar, bel kıvrımı apaçık belli olan bir “tesettür” gelinlikle mesela meghan markle’ın gelinliğini kıyaslayınca meghanınki daha islami geliyor bana
O zaman Bn yanlış anlattım kendimi istediğim çok begendiğim model bulamıyorum başımı tabi ki açmayı istemem 4 seneden sonra çıplak hissederim ama içime yatmayan gelinliği de giymek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?