• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız kaldım :((

blackangel80

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
991
1.646
333
İzmir
arkadaşlar merhaba...yine aklım karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var..hatırlayanlar olur belki daha önceki konumda yazmıştım evliliğimin ilk yıllarında doğumuma birkaç ay kala eşim tarafından aldatılmış,bebğim henüz çok ufakken bunu öğrenip boşanma aşamasına gelmiştik.bi süre ayrı yaşadık sonra o pişman oldu af diledi,ağladı yalvardı biz tekrar biraraya geldik...bu olayın üzerinden nerdeyse 4 yıl geçti çok şükür beni tekrar pişman edecek bişeyi olmadı,belki eskisinden de iyi oldu bana karşı,tabi ki bunu atlatmam kolay olmadı çok sancılı bi süreç geçirdim ama kızım için 1 kez olsun denemek istedim..kızımla birbirlerine çok düşkünler kızım her işini babasına yaptırır eşim de bana gerek ev işlerinde gerek kızımın bakımında çok yardımcıdır,bir dediğimizi 2 etmez,çevremde yaşadığımız olayı bilen çok az insan var ve anlatsam sanırım inanmazlar çünkü herkes eşimin 4/4 'lük bi eş olduğunu söyler..gelelim benim sıkıntıma...bu ayrılık sürecinde eşimin işleri bozuldu ve biz gerçekten maddi olarak çok zor anlar geçirdik ki ben buna benim ahımı aldı şeklinde yorumladım...ama sıkıntıyı çeken yine ben oldum o da ayrı bişey tabi...ailemin desteğiyle uzun bi süre idare ettik derken ben tekrar çalışmaya başladım şimdi çok şükür kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum..eşim ise hala toparlayamadı ve bu durum artık bana batmaya başladı...ki biz evlenmeden öncede nişanlıykende maddi olarak hiçbişeyine bakmamış hep idare etmiştim..şimdi düşünüyorum da o kadar sıkıntısını çektim yanında ve destek oldum karşlığı aldatılmak oldu peki şimdi iyi mi yapıyorum sizce ? buraya kadar deyip yollarımızı ayırmalı mı yoksa devam mı etmeli? ne olur bi akıl verin kafam çok karışık...

arkadaşlar merhaba...yine aklım karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var..hatırlayanlar olur belki daha önceki konumda yazmıştım evliliğimin ilk yıllarında doğumuma birkaç ay kala eşim tarafından aldatılmış,bebğim henüz çok ufakken bunu öğrenip boşanma aşamasına gelmiştik.bi süre ayrı yaşadık sonra o pişman oldu af diledi,ağladı yalvardı biz tekrar biraraya geldik...bu olayın üzerinden nerdeyse 4 yıl geçti çok şükür beni tekrar pişman edecek bişeyi olmadı,belki eskisinden de iyi oldu bana karşı,tabi ki bunu atlatmam kolay olmadı çok sancılı bi süreç geçirdim ama kızım için 1 kez olsun denemek istedim..kızımla birbirlerine çok düşkünler kızım her işini babasına yaptırır eşim de bana gerek ev işlerinde gerek kızımın bakımında çok yardımcıdır,bir dediğimizi 2 etmez,çevremde yaşadığımız olayı bilen çok az insan var ve anlatsam sanırım inanmazlar çünkü herkes eşimin 4/4 'lük bi eş olduğunu söyler..gelelim benim sıkıntıma...bu ayrılık sürecinde eşimin işleri bozuldu ve biz gerçekten maddi olarak çok zor anlar geçirdik ki ben buna benim ahımı aldı şeklinde yorumladım...ama sıkıntıyı çeken yine ben oldum o da ayrı bişey tabi...ailemin desteğiyle uzun bi süre idare ettik derken ben tekrar çalışmaya başladım şimdi çok şükür kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum..eşim ise hala toparlayamadı ve bu durum artık bana batmaya başladı...ki biz evlenmeden öncede nişanlıykende maddi olarak hiçbişeyine bakmamış hep idare etmiştim..şimdi düşünüyorum da o kadar sıkıntısını çektim yanında ve destek oldum karşlığı aldatılmak oldu peki şimdi iyi mi yapıyorum sizce ? buraya kadar deyip yollarımızı ayırmalı mı yoksa devam mı etmeli? ne olur bi akıl verin kafam çok karışık...

aağğğ ağğğğ bu ne şimdi adam aldattı seni sonra affettin okadar bu kötü durumu kabullendin, şimdi kocan şöyle iyi böyle iyi diyorsun, ve ayrılmayı düşünüyorsun ne bu saçmalık şimdi, o kadar yıl geçmiş aradan sorun neki bırakmayı düşünüyorsun, elle tutulur bir gözle görülür bir neden olması lazım, zamanında aldatmış bir nedenin vardı, şimdi ki nedenin geçmişde yaşadıgın acıların faturasını şimdi düzgün giden evliliği yıkarak sanırım haz almak istiyorsun, eşinin ofsayt bir durumu yoksa, aldatırken bırakmadında şimdimi bırakıcan, hheeeee dersenki sevmiyorum artık bitti şöyle böyle oda karşılıgında zaten sevmiyor sadece çocuk için döndüyse bişey diyemem, somut sebep ne anlayamadım.

Son düzenleme:
aağğğ ağğğğ bu ne şimdi adam aldattı seni sonra affettin okadar bu kötü durumu kabullendin, şimdi kocan şöyle iyi böyle iyi diyorsun, ve ayrılmayı düşünüyorsun ne bu saçmalık şimdi, o kadar yıl geçmiş aradan sorun neki bırakmayı düşünüyorsun, elle tutulur bir gözle görülür bir neden olması lazım, zamanında aldatmış bir nedenin vardı, şimdi ki nedenin geçmişde yaşadıgın acıların faturasını şimdi düzgün giden evliliği yıkarak sanırım haz almak istiyorsun, eşinin ofsayt bir durumu yoksa, aldatırken bırakmadında şimdimi bırakıcan, hheeeee dersenki sevmiyorum artık bitti şöyle böyle oda karşılıgında zaten sevmiyor sadece çocuk için döndüyse bişey diyemem, somut sebep ne anlayamadım.

arkadaşım sanırım durumumu anlatamadım saçmalık olan nedir anlamadım evet affettim kızım için bi şans vermek istedim somut sebeb ise daha önce gözüme batmayan şeylerin şimdi beni rahatsız etmesi...bu da yaşadıklarımızın sonucudur sanırım bilmiyorum..

Affetmiş gibi yaptınız aslında affedemediniz.
Şimdi maddi sıkıntıların batması aslında bu yüzden.
Zaten onun yüzünden çok üzüldüm, gururum kırıldı, kadınlığım yara aldı.
Bu adam için bir de para sıkıntısı çekmeye değer mi diye düşünüyorsunuz.

Haklısınız ama aldatmayı affettikten sonra bu sebeple ayrılmak istiyorum deseniz
size pek kimse hak vermez..

Affetmiş gibi yaptınız aslında affedemediniz.
Şimdi maddi sıkıntıların batması aslında bu yüzden.
Zaten onun yüzünden çok üzüldüm, gururum kırıldı, kadınlığım yara aldı.
Bu adam için bir de para sıkıntısı çekmeye değer mi diye düşünüyorsunuz.

Haklısınız ama aldatmayı affettikten sonra bu sebeple ayrılmak istiyorum deseniz
size pek kimse hak vermez..

evet arkadaşım durumum anlatmak istediğim tam olarak buydu açıkçası..kızım dışında kimse umrumda değil aslında ama burada biçok şey okuyoruz ben kocamdan bu olaylar dışında hiçbi olumsuz şey görmedim unutturmak için çok çabalıyor ama benim aklımın bir köşesinde ayrılık fikri hep var bu da sanırım bahanesi

faat arkadaşa katılıyorum. affedememişsiniz... affettiyseniz devam edebiliyor olmanız lazımdı... hissettiğiniz şey belki geçicidir... hani bazen olumsuz zamanımıza gelir ya duygular... biraz bekleyin...

zor günleri atlatıp da maddiyatta takılmak biraz garip geldi bana. bence biraz daha sabredin mutlaka düzelecektir. hem kızınız babasına bu kadar düşkünken onları ayırmak çok günah olur.

evet canım daha önce umrumda bile olmamıştı hep yanındaydım ama o ona en çok ihtiycım olduğunda başkasının yanındaydı..bu fikri atamıyorum bi türlü şimdi ağzıyla kuş tutsa ne fayda...ama kızıma da kıyamıyorum bi yandan

aldatılmayı kabul edip maddiyatta bitirmek mi mantıksızlık bence siz kızınızıda düşünmüşsünüz ve affetmişsinz ayrıca maddiyat dışındada sorununuz yokmuş şükür ki sizde çalışıyorsunuz eşinizde kendini toplarlar sizin bitirme düşünceniz çok yanlışş çokk

aldatılmayı kabul edip maddiyatta bitirmek mi mantıksızlık bence siz kızınızıda düşünmüşsünüz ve affetmişsinz ayrıca maddiyat dışındada sorununuz yokmuş şükür ki sizde çalışıyorsunuz eşinizde kendini toplarlar sizin bitirme düşünceniz çok yanlışş çokk

arkadaşlar ben derdimi gerçekten anlatamadım sorun maddiyat değil daha öncede belirttim ben her durumda yanındaydım onun oysa benim ona en çok ihtiyacım olduğunda başkasıyla beraberdi...evet bi şans verdim hala yanındayım ama değer mi diye düşünüyorum...

mevzu şu anladığım kadarıyla..

ben en başından beri eşime maddi manevi destek oldum ama beni aldattı karşılığında.

çocuğum için zorda olsa affettim, ama şimdi beddualarım tuttu, maddi sıkıntı çekiyor.

acaba şimdide ben mi ona bi kazık atsam? o beni aldattı, ihanet etti şimdi de ben onu yarı yolda bırakayım.

ne dersiniz?

DİYOR ARKADAŞ...

şu anda hamile olsanız eşinizin sizi aldattığını yazsanız.tek cevabım ayrıl olurdu.ben olsam öyle yapardım.

ama aradan yıllar geçmiş.siz eşinize hala güvenememişsiniz.maddi durumu iyileştiğinde tekrar sizi aldatır mı? şu anda maddiyat mı size bağlıyor kendisini? bu soruların cevabı sizde.hala eşinizden emin değilsiniz.

ayrılmasanız bile birikiminizi yapın.ne olur ne olmaz.

mevzu şu anladığım kadarıyla..

ben en başından beri eşime maddi manevi destek oldum ama beni aldattı karşılığında.

çocuğum için zorda olsa affettim, ama şimdi beddualarım tuttu, maddi sıkıntı çekiyor.

acaba şimdide ben mi ona bi kazık atsam? o beni aldattı, ihanet etti şimdi de ben onu yarı yolda bırakayım.

ne dersiniz?

DİYOR ARKADAŞ...

hayır arkadaşım öyle demiyorum...benim ona kazık atacak bi durumum yok,kaldı ki ayrılacağımız zamanda bile onu zor duruma düşürecek bişi yapmadım ondan maddi bi beklentim olmadı..sadece aldatsın affet,devam et,maddi sıkıntı çeksin yoksay devam et ...iyi niyetim suistimalmi ediliyor diye düşünüyorum sadece..gerçekten çok mu zor anlamak

şu anda hamile olsanız eşinizin sizi aldattığını yazsanız.tek cevabım ayrıl olurdu.ben olsam öyle yapardım.

ama aradan yıllar geçmiş.siz eşinize hala güvenememişsiniz.maddi durumu iyileştiğinde tekrar sizi aldatır mı? şu anda maddiyat mı size bağlıyor kendisini? bu soruların cevabı sizde.hala eşinizden emin değilsiniz.

ayrılmasanız bile birikiminizi yapın.ne olur ne olmaz.

eşim kızıma çok düşkün ondan ayrılmayı göze alamaz diye düşünüyorum...çok şeyler yaşandı çok çaba sarfetti bana ve aileme karşı bir daha yaparmı diye bir derdim yok gerçekten de...ben kendi çalıştığımı kendim için kullanıyorum bana bağlayan maddiyat değil kesinlikle ben kendimden emin değilim sadece

Eşini affettin çünkü o zamanlar onu seviyordun.
Onsuz yapamazsın sanıyordun.Kızını onsuz büyütemeyeceğini düşünüyordun.

Şimdi durum değişti.Sevgin azaldı veya bitti.
Çalışmaya başlayınca,kendine güvenin geldi.
Kendi başına yapabileceğine dair bir inancın oluştu.

Zaten eşin tarafından zedelenmiş bir bağınız var.
O yüzden,çekmek zorunda mıyım diyorsun.
Belki aldatılmamış olsaydın,tutunacak güzel bir geçmişiniz olsaydı,her duruma katlanabilirdin.

Ben ilişkilerde,maddiyat bozulmasının başlı başına ayrılık sebebi olduğuna inanmıyorum.
Maddiyat bozulunca,huzursuzluk,bozulan psikolojiler,erkeğin karakter değiştirmesi,hırçınlaşması veya kompleks yapması etken oluyor.
Kimsenin "Madem işlerin bozuldu,hadi bana eyvallah" dediğini sanmıyorum.
Öncesinde yıpratıcı,uzun bir süreç yaşanıyor.
Birbirini seven,sayan,vefa duyan,güçlü bağlara sahip çiftler,bu süreci aşabiliyorlar.

Senin katlanmak istememeni anlıyorum.
Kimseye hesap vermen gerektiğini düşünmüyorum.
Herkes boşanma sebebini en ince detaylarına kadar açıklamak zorunda değil.
Ben senin yerinde olsam,ne eşime ne çevreme aldatılmanın sözünü etmem.
Evliliğimiz yıprandı,sevgimiz,saygımız bitti deyip geçerim.

Belki aldatılmamış olsaydın,tutunacak güzel bir geçmişiniz olsaydı,her duruma katlanabilirdin.

Ben ilişkilerde,maddiyat bozulmasının başlı başına ayrılık sebebi olduğuna inanmıyorum.
Maddiyat bozulunca,huzursuzluk,bozulan psikolojiler,erkeğin karakter değiştirmesi,hırçınlaşması veya kompleks yapması etken oluyor.
Birbirini seven,sayan,vefa duyan,güçlü bağlara sahip çiftler,bu süreci aşabiliyorlar.

sağol canım...kendimi ifade edemediğimi sanıyordum yorumun için gerçekten teşekkür ederim..

daha önce de belirttim ben evlenmeden önce bile ailesinden daha çok yanındaydım onun..eğer maddiyat önemli olsaydı o zaman biterdi evlenmezdim..evlendiğimiz zaman eşim çalışmıyordu kira da oturuyorduk ve ben evi geçindiriyordum,bi sürü borcumuz vardı ama çok mutluydum,hiçbişey umrumda değildi...sırtımdan vurmasaydı yine de olmazdı,ben sadece yanımda olsun,benim olsun istedim...ayrıca ben hanlar hamamlar içinde büyümedim sıkıntı nedir iyi biliyorum annem her zaman zamanla herşey olur yeterki siz iyi olun demiştir.bir anda maddiyat düşkünü biri durumuna düştüm nedense öyle anlaşıldı...

Back
X