- Konu Sahibi blackangel80
arkadaşlar merhaba...yine aklım karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var..hatırlayanlar olur belki daha önceki konumda yazmıştım evliliğimin ilk yıllarında doğumuma birkaç ay kala eşim tarafından aldatılmış,bebğim henüz çok ufakken bunu öğrenip boşanma aşamasına gelmiştik.bi süre ayrı yaşadık sonra o pişman oldu af diledi,ağladı yalvardı biz tekrar biraraya geldik...bu olayın üzerinden nerdeyse 4 yıl geçti çok şükür beni tekrar pişman edecek bişeyi olmadı,belki eskisinden de iyi oldu bana karşı,tabi ki bunu atlatmam kolay olmadı çok sancılı bi süreç geçirdim ama kızım için 1 kez olsun denemek istedim..kızımla birbirlerine çok düşkünler kızım her işini babasına yaptırır eşim de bana gerek ev işlerinde gerek kızımın bakımında çok yardımcıdır,bir dediğimizi 2 etmez,çevremde yaşadığımız olayı bilen çok az insan var ve anlatsam sanırım inanmazlar çünkü herkes eşimin 4/4 'lük bi eş olduğunu söyler..gelelim benim sıkıntıma...bu ayrılık sürecinde eşimin işleri bozuldu ve biz gerçekten maddi olarak çok zor anlar geçirdik ki ben buna benim ahımı aldı şeklinde yorumladım...ama sıkıntıyı çeken yine ben oldum o da ayrı bişey tabi...ailemin desteğiyle uzun bi süre idare ettik derken ben tekrar çalışmaya başladım şimdi çok şükür kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum..eşim ise hala toparlayamadı ve bu durum artık bana batmaya başladı...ki biz evlenmeden öncede nişanlıykende maddi olarak hiçbişeyine bakmamış hep idare etmiştim..şimdi düşünüyorum da o kadar sıkıntısını çektim yanında ve destek oldum karşlığı aldatılmak oldu peki şimdi iyi mi yapıyorum sizce ? buraya kadar deyip yollarımızı ayırmalı mı yoksa devam mı etmeli? ne olur bi akıl verin kafam çok karışık...