kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

bencede dogruu k0onusuyorsunnnn sevgi melegi size hakk veriyorum

adamin sürekli zengin kalacagi ne maglum oldu olmadi iflas etti herseyi gitti,
o zaman görürler yasatmayi...

Her zamanki gibi sana katılıyorum. "Ömür boyu" nasıl garanti oluyor anlamış değilim.
Evlenirsin sevdiğinle herşeyi baştan kurarsın.
Girersin bir işe çalışırsın gül gibi geçinirsin.
Olmadı lise mezunu bile olsan girersin devlet sınavlarına.
İnsanlar bu kadar sığ düşünceli oldukça hep bir taraf "değmeyeni" sevmiş olacak.

Konu sahibi arkadaşım tekrar söylüyorum sen sevgilini sevmiyorsun.
Seven insan bırak bu düşünceleri "kirpikleri" ile bile AL-DAT-MAZ!!!

İnanmıyorum, bir anda ask evliliğine onay verdin ki diğer yorumlarında cok fakir diye sizlanirken şimdi aniden adam hayatinin en buyuk aski oldu.

Kusura bakma arkadasım ama aklından bir an bile geçirmediysen neden konu actın?

Bu ne çelişki?

ALLAH mı çıkardı sizi karsıma ...
bu nasıl bir usluptur nasıl bir akıldır ...
size çok teşekkür ederim .... ..
evet erkek arkadsımla su anda ara verdimmm ...
dediğiniz gibi ona dedim ki bana düşünmek için zaman ver dedimmm ...
herşeyi göze alıp ailemi karsıma alabilecekmiyim düşünmem lazım dedimmm ...
eger sana donersem omrumun sonuna kadar seninle herşeye varım dediimmm ....
diğeri sadece ...
benim için sevdiğimleolmadı beni seven biriyle olsun mu düşüncesiydi .....

hehe öyle de geç bak geçen yaz bende birinle görüştüm çocuk bilgisayar mühendisi amerikada okumuş vs vs iyi bir aileden geliyor ailesi eğitimli falan düzgün insanlar bir kaç görüştük işte yemekti vs sonra baktım yok yani elektirik yok evlilik programı gibi konuştum da neyse buluşuyoruz falan yani insan azcık heyacanlanır yemeğe giderken dimi yok bende heyecan meyecan zorla gidiyorum yemeğe aramasını bile istemiyorum düşün ki normalde arasın bir an önce diye sabırsızlanmam lazım sonra dedim anneme anne böyle olmayacak ben bu adamla aynı evde düşünemiyorum kendimi aaa kızım ne var evlenince ısınırsın yahu anne dedim yok hoşlanmıyorum evlenince mucize mi olcak amaannn kızım biz babanla severek mi evlendik amann dedim yok olmayacak bu şekilde bitirdim yani banada çevremde hep bak kaçırma iyi çocuk seni seviyor vs vs hiçbirinide dinlemedim bıraktım adamı neyse sonuç ben kendi adıma konuşuyorum sevmeden evlenmem ben olmaz ben yapamam yapan yapar yapıyorlarda ama yapı meselesi
bu işler sende duygusal bir tipsen yapamazsın ben kendimi düşünemiyorum valla sevmeden dokunamam bile ben bir adama annem hala der ara barışın dön geri bilmem ne hiç dinlemiyorum töve yarabbim sevmediğim insana dokunamam ben çok zor gerçekten çok.

Yazilarinda hep maddi korkulari dile getirmissin.Maddiyat senin icin onemli demek ki, kararini bu yonde verki, ilerde beklentilerin bosa cikmasin.Aza kanaat edemem diyorsun. Kendin ve cocugun icin gelecek garantisi de istiyorsun.Kararin da maddi yonu guclu olan kisi olacak buyuk ihtimalle.Azicik asim, agrisiz basim diyemezsin.Alistigin belli bir hayat standardi var, ne zamana kadar dayanabilirsin.Anladigim kadariyla kanaat edemezsin ve fazlasini istersin.Senin icin gercekden ne onemli, bir evlilikden umdugun nedir.Butun bunlara dogru cevap verirsen, ozaman senin icin hangisi secenek daha iyi anlayabilirsin.

walla konu sahibi isine gelen yorumlara cevap yaziyor isine gelmeyene yazmiyor gibi...
bende anlamadim ömür boyu nasil garanti oluyor...
seven herseye katlanir illa bir yerde müdür olmak degilki,insan tezgahtarlik yapar yine gecim saglar ne var ki...
ama arkadas bundan sonra hazir para yemek istiyor herhalde,iyi gecinmeyi herkes ister ama kimsenin duygulariylada oynanmasin,
dedim ya sevgilisi kimbilir ne hayallerle evlilik düsünüyordur,haminefendide hangisini secsem acaba die kura cekiyor...

Biz ne dersek diyelim konu sahibi aslında kararını vermiş.

tek mevzu vicdani rahatlama

oYUN MU OYNUYOR BİZİMLE O ZAMAN.
HEM YORUM İSTE HEM İŞİNE GELENE YAZ.
İNSANLAR SORU SORUYOR NEZAKETEN CEVAP YAZIN LÜTFEN!!!

amalari bosver arkadasim,is yerindekiler soyle diyor bunlar böyle diyor onlarmi yönlendiriyor senin hayatini,
sen ne istiyorsun öncelik sensin onun bunun demesiylemi gidip geliyorsun hayret...

İnanamıyorum
Hiç bir yorumu okumadım konuyu okuyunca direk yazmak istedim.
Sen şimdi soruyorsun ya hangisini seçeyim diye,
birde utanmadan nasıl seviyorum diyebiliyorsun o hayatındaki kişi için
Gerçekten seven insan bırak böyle birşeyi düşünüp sormayı,aklına böyle birşey getirmez bile..

Ecemm kuzum yorumuna cevap gelmeyecektir

Aynı şeyleri yazıyoruz ama konu sahibi benım yaptığım 3 yorumuda es geçti.

umarım bu yoruma bir cevap yazarda bende dolaylı olarak cevabı öğrenmiş olurum

çok haklısınız ... guvenme güzelliğine bir sivilce yeter..
güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter derlermiişşş ...,

bencede aşkkk ... dediğimiz gibi müdüre evet demezsem evet işmden olucammm ...
ama aşkı secicemm ...
gerkirse cocuklarımı okutmak için merdiven yıkıcammm ...
eşim dövmedikten sovmedikten sonra huzurum olucakk..
ve ben sevdiğim adama inanıyorum ..
bu zmana kadar beni hep sevdi parasızdı sevdii ... para oluncada severrr....
huzur olsun yeter...

bizim uslubumuzda ve aklimizda sorunmu var...
bu yuzdenmi yorumlarimiza cevap alamiyoruz acaba...
düsünem lazim,dönersem sonuna kadar seninleyim bunlari basta soylemedin,
sonrada uslubu yorumu begenmiyorsun

canım neden işsiz kalıcaksın anlamadım adam sana baskı mı yapıyor benle çıkmazsan seni kovdururm şeklinde ne ayıp ya istemeyebilirsin onu alla alla ne demek yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…