kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

eminmisin sonra bunlar yüzünden sefil sefil yaşıyorum deme sen kendi kalbinin sesini dinle maddiyat önemli evet ama herşey değil tabiki ailene ne zaman açıcaksın konuyu peki?

en doğrusunu düşünüyorsun, inşallah allah yardımcınız olurda en kısa zamanda maddi sorunlarıda aşarsınız
el ele verdikten sonra devrilmeyecek dağ yoktur, yeterki birbirinizi sevin ve saygı gösterin

eminmisin sonra bunlar yüzünden sefil sefil yaşıyorum deme sen kendi kalbinin sesini dinle maddiyat önemli evet ama herşey değil tabiki ailene ne zaman açıcaksın konuyu peki?

mart basında ...
babam rahatsız şimdi ...
halamıda cagırıcam ... babam onu dinler ...
ailemle herşeyi konusucam ...
yaş 27 bende ..
onlarda yaşlandılar bana ne zaman evleniceksin diyolar...
vermemezlik yapmazlar ..
evi yok derse karsı çıkmaya calışırlarsa ..
yalvarırı yakarırımm .. önce asla karıs gelmem ...
babam ikna oluncaya kadar konuşmam ..
o dayanamaz bana ...

Zeynepciğim bu yorumuna yani 40 sayfaya kadar yorumları okudum çok güzel bi karar vermişsin ve gerçekleri görmüşsün canım umarım çokk mutlu olursun bizim bulamadığımız mutluluğu bulmanı dilerim
konu baya kaymıştı ama anladığım kadarıyla herşey düzelmiş dolly ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım canım

anlıyorum sende benim gibi nazlı bir kızsın gerekiyorsa ağla duygu sömüsürü yap babişe dayanamaz bence verir seni sevdiğine çok mutlu olursun inşş rabbim hakkında hayırlısını versin canım .

Bende bendua almaktan korktum ...
sevdiğim insandan ayrılıp ... ona bu eziyeti yaşatmaktan korktumm ...
onunda bi işi var sonucta milyarlar kazanmasada ...
evine dediğin gibi helal ekmek getirsin yeter ...
ele gune muhtac olamdan carpmadan cıpmadan geciniriz nasipse ...
ALLAH herkesi güzel ve iyi niyetli insanlarla karsılastırsın ....

teşekkürler bebeğim anladığına sevindim beni .

iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş. aşkının pesinden git.sevmezsen mutlu olamazsın.para seni mutlu etmeye yetmez.

bak buna sevindim işte..arada yazanları okumadım konunun başını okuyup sana kızmıştım tereddüt ediyorsun diye..el birliği ile her şeyin üstesinden gelirsiniz canım zamanla paranızda olur..sen yeterki sevdiiğinden emin ol onu bırakma..

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen yorum yaparken fikirlere saygı duyalım.ben belki uç noktadaki şeyleri söyledim.ama arkadaş çocuklarına iyi eğitim vermek ve güzel yaşamak istiyordu.bende iyi düşünmesini ve ne kadar şeyden vazgeçebileceğini düşünmesini istedim.yoksa ben paragöz falan değilim.ne kadar acımasız yargılıyorsunuz..çalışda yap yok asalak falan.çok ayıp bu kelimeler.herkes fikirlerini söyler.beğenmeyebilirsiniz ama üslup çok önemlidir.birazda gerçekçi olalım.herkesin bir hayat standardı var.bana göre tatile gitmek lüks değilken size göre olur.hayatınızda nelerden vazgeçebilirsiniz onu iyi bilmeniz gerekir.sevgilisinin 5 kardeşi var ve aç demiş arkadaş.ikigün sonra sevgilisi ailesine yardım ettimi sıkıntı olacak.ailesine bakıyor diye huzursuz olan bir çok arkadaş var unutmayalım.arkadaşa her iyi ve kötü yönü anlatalım.o katlanabileceklerini bulsun ve bir yön çizsin.bana kalırsa arkadaşım sen ikisiylede yapamazsın.çünkü biri işsiz birini sevmiyorsun.ikisinide hyatından çıkar.elbette kriterlerine uyanı bulursun.ben diğer arkadaşlar gibi aşk kazasın paranızda olur falan demicem.bazı gerçekleri unutmayın.zorlukları aşacak gücünüz varsa sevgilinizle sana mutluluklar.sen sevgiline söyle ilk önce iş bulsun ve ailenin karşısına çıkın.ozaman ailenin daha rahat olur vermesi.

eğer erkek arkadaşınızın yerınde ben olsam ve aklında bır sanıye bu şüpe geldiğini öğrensem bırak aynı şehiri mahşerde karşılaşmayhalım diye ne ah ederdım nede hakkımı haram ederdım sırf hıc bıyerde gormıyım diye bence sen bır daha düşün gerçek sevenın aklına gelmeyi bırak o işten bıle ayrılıdırdım o adam yuzunden .bu kadar basitmi madem parası azdıda başta bırakmadın .4 sene neyın peşindeydin.lütfen kızma objektif ol ve kendını onun yerıne koy bi ne kadar kötü bi durum

adamın seni hep sevecegıne nasıl emın olabılıyorsunuz?.bikere çok komik ınsan 5 senedır 10 sendır flört ettiği erkegı omrunun sonuna kadar sevecek dıyemezken sız tanımayan erkegı benı omur boyu sevecek dıyebılıosunuz.hadı zenglınlıgı cok ıyı ama fazla para adamı yoldan çıkarır .elde ettıkden sonra hanı sen dıoyrsunya sevdıgım erkekle aşk bıterse ılerde die bu senı seveneın aşkıda bıterse iyi aile cocougunu ozaman gorursun.tipsiz dıyorsun ve beni sevıyor dıyorsun bence hoşlanıyor ve onunda yaşı geçtiği için gözüne kestirği her güzele yazılıyordur iş yerındekı begendıgıde sız oldugunuz ıcındır.sevmek tanımadan olmaz birşeyler paylaşmadan olmaz.bence siz yol yakınken seviyorum dediğinizle ayrılın ..iştende ayrılın ..madem babanıın durumu ıyı .bı sure çalışma erkek arkadaşından helallık al .ve bastan basla .erkek arkadaşınızı sevmıyorsunuz kesınlıkle sevgiğiniz laylaylom bıtmış belliki.diğeriylede sırf para ıcın evlenılmez .k.bakmayın

Son düzenleme:
benden sonra yorumlar almis basini gitmis,birazda geyige dönmüs konu neyse;
konu sahibi arkadasim,ben bugun fikrin degismis olarak gelirsin diye düsünüyordum,
maglum is yerindeki baskilar yuzunden ama bakiyorum kararin degismemis,
sevdiginin arkasindasin INSALLAH böyle devam eder,verdigin kararlardan pismanlik duymazsin,
bizim yada baskalarinin demesiyle hic birsey icin karar verme,kendi kararini kendin ver sonucta o hayati
yasayacak olan sensin bizler degiliz,bizim gönlümüz asktan yana ama önemli olan senin ne istedigin...
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN,ALLAH IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN INSALLAH(AMIN)

Sayenizde arkadasımm ...
düşünmüş oldugum için bile çok pişmanım ...
çokta utandım kendimden ...
son derce kararlıyımm...
çalışıp herşeyi başarabilrim ...
lüx içinde sefa sürüp
sevemiceğim biriyle aynı yatagı paylaşmaktansa ...
sevdiğim ile beraber kıtkanaat gecinmeye razıyım ...
evi yok diye sevdiğime sırtımı dönemem ...
AŞK kazandıı ...

çok mutluyum en önemlisi huzurluyummm

dogru karari verdin bence,
elinde meslegin var az cok kazanir gecinirsiniz,
herseyin hayirlisi olsun...
ailelerde yardimci olurlar bi sorun kalmaz bence

ben aşık olmadığım bir adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşamam şahsen..benim için öncelik sevgidir gerçek sevgi varsa her zorluğun üstesinden gelinir zaten...

bence doğru kararı vermişsin, mantık evliliği yapsaydın acabaların peşini bırakmazdı
ama aşk evliliği yaptığında o adam sana sınırsız aşkını verdiğinde zaten yüreğin zenginlikle dolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…