Kararsızım

çok takıntılı bir eşin varmış sen kendinden eminsen boşver çıkarsın ne çıkarıyorsa ailenlede aranı yapmaya bak canım araya söz dinlenen bir büyüğünü koy bi gencliktir cahilliktir kacmış affedin sahipsiz birakmayın vs. densin ara bulunsun ailenle barışınca kocanda zamanla olgunlaşır inş. şimdi oda küçüktür hem evlilik 5. senesinde rayına oturur derler tecrube ile sabittir

Doğu taraflarında barışma kolay olmuyor maalesef. Burda kaçanlar ya öldürülür yada ömür boyu konuşmazlar kactigima çok pişmanım
bunu yeni gördüm senin adına üzüldüm biraz sabrey o zaman eşin zamanla düzelir inşaallah.

Kaçarak evlendiği için evliliği 5 değil 10 yılda olsa rayına oturmaz...hele birde ailesi sahiplenmiyor ya ağzıyla kuş tutsa yaranamaz...

Kaçarak evlendiği için evliliği 5 değil 10 yılda olsa rayına oturmaz...hele birde ailesi sahiplenmiyor ya ağzıyla kuş tutsa yaranamaz...
tabi ki canım kaçsada kaçmasada bir çok insanın evliliği rayına oturmayabilir genel bakış olarak beş senede uyuşuluyormu uyuşulmuyormu belli oluyorki heralde büyüklerimizin çoğu öyle diyor düzelmeyen 10 senede yine düzelmez bi umut iste inşaallah düzelir

Maalesef kimse konuşmuyor esimde para vermiyor ama elimde bir kaç yazma var onları satacam . Allah büyüktür
Senin yerinde olsam bozuklukları bile biriktiririm kuzum. Biriktirince kaç git bu adamdan,belli ki pişmansın. Bebeği de sakın yapma,olmasın zaten. Böyle adam baba yapılmaz. Evet çok hata yapmışsın kızdım ama bir o kadar da üzüldüm,inşallah bir an önce kurtulursun oradan.

Buralarda boşanma olmuyor evet işler çok kötü oluyor .En sagliklisi kadın sığınma evine gidip boşandıktan sonra izimi kaybettirmek . Ondan sonra ailemle barismak

Lütfen bir an önce aksiyona geçin lütfen.
Ve çocuk sahibi olmamak için her türlü önlemi alın.
Bu cahil kişiyle aranızda bir bağ kalmasın..
Umarım bu kişiden kurtulursunuz.
Yaşınız çok genç, hayatınızı hala kurtarabilirsiniz.
Umudunuzu kaybetmeyin.
Bence aileniz ne kadar kararlı olduğunuzu görürse sizi affedebilir.
Ben buradaki bazı üyelere katılmıyorum.
Aile demek, koşulsuz sevgi demektir.
Eğer koşullu sizi seveceklerse o aile olmuyor.
Aileler hatalarda affedebilmeli, eğer affetmiyorsa (çok büyük hatalar hariç, adam öldürme vb) o bana göre aile değildir.
Adı ailedir sadece.

Mutlaka bir an önce aksiyon alın..

Aslında eşin gidemeyeceğini bildiği için sana "git" diyerek blöf yapıyor...

İstersen eşine "bana bir daha git dersen ailemin beni öldüreceğini de bilsem giderim" diye bir konuşma yap ve ciddi olduğunu anlasın...

Bakarsın düzelir..

Söyledim ama anlamiyor. Bir seferinde gerçekten gittim , beni aradı pişman oldu.Bir kaç ay söylemedi ama şimdi yine aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…