Arkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?
bunu yeni gördüm senin adına üzüldüm biraz sabrey o zaman eşin zamanla düzelir inşaallah.Doğu taraflarında barışma kolay olmuyor maalesef. Burda kaçanlar ya öldürülür yada ömür boyu konuşmazlar kactigima çok pişmanım
Kaçarak evlendiği için evliliği 5 değil 10 yılda olsa rayına oturmaz...hele birde ailesi sahiplenmiyor ya ağzıyla kuş tutsa yaranamaz...çok takıntılı bir eşin varmış sen kendinden eminsen boşver çıkarsın ne çıkarıyorsa ailenlede aranı yapmaya bak canım araya söz dinlenen bir büyüğünü koy bi gencliktir cahilliktir kacmış affedin sahipsiz birakmayın vs. densin ara bulunsun ailenle barışınca kocanda zamanla olgunlaşır inş. şimdi oda küçüktür hem evlilik 5. senesinde rayına oturur derler tecrube ile sabittir
tabi ki canım kaçsada kaçmasada bir çok insanın evliliği rayına oturmayabilir genel bakış olarak beş senede uyuşuluyormu uyuşulmuyormu belli oluyorki heralde büyüklerimizin çoğu öyle diyor düzelmeyen 10 senede yine düzelmez bi umut iste inşaallah düzelirKaçarak evlendiği için evliliği 5 değil 10 yılda olsa rayına oturmaz...hele birde ailesi sahiplenmiyor ya ağzıyla kuş tutsa yaranamaz...
eskiden herseyede tamam demiceksin diye dusunurdum simdiki dusuncemde tamam diceksin caktirmadan kendi istedigini yapicaksin en akillicasi buGeldigimden beri hiçbir işe yok demedim ama yaranamadım yine de
Senin yerinde olsam bozuklukları bile biriktiririm kuzum. Biriktirince kaç git bu adamdan,belli ki pişmansın. Bebeği de sakın yapma,olmasın zaten. Böyle adam baba yapılmaz. Evet çok hata yapmışsın kızdım ama bir o kadar da üzüldüm,inşallah bir an önce kurtulursun oradan.Maalesef kimse konuşmuyor esimde para vermiyor ama elimde bir kaç yazma var onları satacam . Allah büyüktür
Buralarda boşanma olmuyor evet işler çok kötü oluyor .En sagliklisi kadın sığınma evine gidip boşandıktan sonra izimi kaybettirmek . Ondan sonra ailemle barismak
Nereye gittin o zamanSöyledim ama anlamiyor. Bir seferinde gerçekten gittim , beni aradı pişman oldu.Bir kaç ay söylemedi ama şimdi yine aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?