Kararsızım

Tabiki öyle.
Tutup burada kendisine yükselmiyorum da zaten.
Ancak sinirlendiğim tek nokta neden kocaya kaçması.
Bakım şuan sığınmaya giderim diyebiliyor.
Neden o zaman böyls bir ihtimali göz ardı edip kaçmış.
Neyse,haklısınız tabiki. Allah hakkında hayırlısını versin,ne diyebilirim ki.
[/QUOTE]
O zamanlar böyle imkanları bilmiyordum.İki üç haftadır öğrendim oda araştırma yaparak ..

O zamanlar böyle imkanları bilmiyordum.İki üç haftadır öğrendim oda araştırma yaparak ..
[/QUOTE]
Kocanın yanında duracağına kaç kurtul bence.
Belki ailen o adamı bıraktığına emin olursa seni affeder

Teşekkürler önce burdan nasıl çıkabilirim onu düşünüyorum burdan cikim boşanma davası açıp öyle gidecek ailemin yanına belki affederler

Teşekkürler önce burdan nasıl çıkabilirim onu düşünüyorum burdan cikim boşanma davası açıp öyle gidecek ailemin yanına belki affederler
Konuştuğun hiç amcan dayın teyzen falan yok mu? Eşin para veriyor mu? Birikim yapabilir misin bir süre?

Maalesef kimse konuşmuyor esimde para vermiyor ama elimde bir kaç yazma var onları satacam . Allah büyüktür

Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Sen anneni babanı yok sayarak bu adama kaçmışsın... eşinde şimdi "bu benim altımda da başka birine kaçar" düşüncesi hakim....bunun için tel dökümlerine bakıyor, görüştüğü biri var mı diye...

Anneye babaya ihanet eden herkese ihanet eder, erkeklerde bunu çok iyi bilir....

Eşinden sana güvenmesini bekleme, 10 tanede çocuk doğursan, kafasının bir yerlerinde seninle ilgili hep şüphe olacak....

Bu hayatı böyle kabul ediyorsan evliliğine devam et... böyle bir hayat istemiyorsan, ailen ile barış...

Bak canım sen iyi bilirsin "öldürürler yada intihara zorlarlar" ihtimali söz konusu ise sığınma evine git, ailene asla gitme...

Mesela Batman'da kadın intiharlarınin zorla yaptırıldığını söylemişti oralı bir arkadaşım....sizde de var mı böyle şeyler...varsa asla gitme...

Buralarda boşanma olmuyor evet işler çok kötü oluyor .En sagliklisi kadın sığınma evine gidip boşandıktan sonra izimi kaybettirmek . Ondan sonra ailemle barismak

Reactions: 000
Sen sığınma evine git....

Polisi ara, gelip alırlar seni..ailem öldürür de...seni sığınma evine (istediğin sehirde)yerleştirirler... iş bulursun....apart kiralar, başlarsın hayata ..

Diğer türlü sonunda iyi gözükmüyor...

Doğulu bir arkadaşım geçen sene aldatma nedenli boşanmak istedi, 40 yaş üstü... ailesi kabule etti ama "asla evden dışarı çıkmayacaksından" tut, "seni istediğimiz kişi ile evlendiririz" kadar bir sürü yapamayacağı şartlar sıraladılar..... üstelik bu arkadaşım üniveriste mezunu....gerisini sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…