O zamanlar böyle imkanları bilmiyordum.İki üç haftadır öğrendim oda araştırma yaparak ..Tabiki öyle.
Tutup burada kendisine yükselmiyorum da zaten.
Ancak sinirlendiğim tek nokta neden kocaya kaçması.
Bakım şuan sığınmaya giderim diyebiliyor.
Neden o zaman böyls bir ihtimali göz ardı edip kaçmış.
Neyse,haklısınız tabiki. Allah hakkında hayırlısını versin,ne diyebilirim ki.
Konuştuğun hiç amcan dayın teyzen falan yok mu? Eşin para veriyor mu? Birikim yapabilir misin bir süre?Teşekkürler önce burdan nasıl çıkabilirim onu düşünüyorum burdan cikim boşanma davası açıp öyle gidecek ailemin yanına belki affederler
Sen anneni babanı yok sayarak bu adama kaçmışsın... eşinde şimdi "bu benim altımda da başka birine kaçar" düşüncesi hakim....bunun için tel dökümlerine bakıyor, görüştüğü biri var mı diye...Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Memleketin neresi?Gittim defalarca aile büyükleri girdi araya ama yine barismadilar
Bak canım sen iyi bilirsin "öldürürler yada intihara zorlarlar" ihtimali söz konusu ise sığınma evine git, ailene asla gitme...
Eşinde mı doğulu?Buralarda boşanma olmuyor evet işler çok kötü oluyor .En sagliklisi kadın sığınma evine gidip boşandıktan sonra izimi kaybettirmek . Ondan sonra ailemle barismak
Sen sığınma evine git....Evet maalesef
Eşinin memleketi neresiAynen haklısınız yardiminiz için çok teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?