Kararsızım

Cadywoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
50
21
3
Merhaba arkadaslar benim daha once hic erkek arkadasim yada sevgilim olmadi bende istemedim zaten ailemde müsade etmezdi biriyle tanistim annemden habersiz bulustum bir kac kere anlastik ama benden 14 yas buyuk ve bosanmis biri ben ona ailemin kesinlikle kabul etmicegini soyledim ama o israr etti simdi annem bulustugumu ogrendi ve ne hakaretler ağir laflar soyledi sanki ne yapmissam simdi evden cikmama bile izin vermiyo eve hapsoldum resmen annemle konustum tamam dedim bi hata yaptim konustum bi daha yapmam dedim bir yere cikicam deyince yine basladi onun yanina gidiyosun diye canıma okudu resmen konustugum kiside benim yanima gel diyo sizce ne yapsam kacmak istemiyorum normal olarak istese ailem vermez baskıdanda bıktım evde odada hapis oldum resmen okulda okuma diyo bana artik annem kacsam mi acaba ne yapsam cok kararsizim

sakınnnnnnnnnnn
ve
sakiiiiiiiiiinnnnnnnn
kaç yaşındasın? o insanı ne zamandır tanıyorsun?
bir kaç kere buluşmakla, bir insana kaçmaya karar verilir mi??????

Ne kaçması yahu? Bu kadar mı aşık oldun, aileni karşına alacak kadar? Kimdir nedir bu adam 14 yaş büyük bir de. Eğer çok istiyorsanız ailenizi ikna edin. Ama asla kaçmayın!

Kocaya kaçacagina iş bul ekonomik özgürlüğün olsun.
Ailenin rızası yok diye kaçanların çoğu bin pişman.
Hep diyorum ana babalar vallahi görüyor ileriyi........

Yanıma kaç gel diyen adamdan sakin iyilik bekleme. Şimdi herşey toz pembe, sanıyorsun ki el ele diz dize gezer tozar, sevisiriz. Yok öyle bi dünya! O hormonlarına kulak asma sen...

Ailen baskıcı, sana göre anlayışsiz, sıkıcı, tutucu olabilir. Ne olurlarsa olsunlar onlar kadar kimse düşünmez senin iyiliğini. Yapma. Pişman olursun..

14 yas fark nedir ya??
Bi kusak fark var.
Ben 14 yas fark olanlara amca diyorum.
Sen iyimisin?? Saflasma yavrucum. Sakin. Cok pisman olucaksin cok.

Ayrica belirtiyim en son " kocaya kacan" eski mahalle arkdasim su an eve geri dondu.
Adam evli ve 4 cocuklu adammis.
Kiza nemi oldu? Hayirsever bi hoca polisi aramista kizi tarlada kolelik yapmaktan kurtarmis. Su an adi cikti ve dul ve yasli adamlar geliyor kizi istmeye. Oysaki gencecik bi kiz. Hatta hatta karisi kactiktan snra cocuklarla ortada kalan bi koylumuze " x in kizini al' dediklerinde, adam " evimden bi o.. kacti, bi o..daha neden aliyim oda kacsin diyemi?" Demis.
Gor bak bi tanecik hata nelere yol acti.

Bi baska hikaye; diger baska bi mahalle arkdasimda geri dondu kocaya kactiktan snra. Su an 2 cocuk babasi, kendinden 10 yas buyuk bi erkekle evlendirmeyi planliyorlar. Hangi genc kiz istemwz telli duvakli gelin olmak? Onlar icjn sadece bi hayal artik bu.

Senin yaş kaç acaba 14 yaş fark çokkk. Tabikide asla kaçma yaşın küçük galiba yaa cahillik yapma sakın bir ömür çekersin sıkıntısını

İnsanları tanimiyorsun hiç arkadaşın olmamış aşık değilsin senden cook büyük neyin kaçması neyin kafasini yaşıyorsun sen ??kaç istersen ya sapiktir ya kadın satıcısı düzgün adam ikigünlük tanıdığı kıza kaç falan demez aklını kullan saf olma.

Ailen doğduğundan beri yanında daha bi kaç aydır tanıdığin biri için kaçmaya değer mi bide 14 yaş büyük senden 2 gün sonra sıkılırsan nereye gideceksin ne yapacaksin

Ailen sevgilin olmasını bile istemezken boşanmış 14 yaş büyük biri ile görüşmek de enteresan.. çıldırmış annen.. beklenen bi son olmuş..

kaçmak da ne demek? Annene bitti o iş de inandir bi süre sabret ve olması gerektiği gibi okuluna git.. gerekirse anne sen götür de.. en önemli şey senin için okulun..

Ayrıca ailesinin müsade etmediğini bile bile kendinden 14 yaş küçük kıza hala gel buluşalım baskısı yapması da çok fena.. sizi dusunse geleceğinizi zaten o bitirmeli bu durumu..

Bütün yorumlar sakın kaçma diyo.. herkes aynı şeyi söylüyosa vardır bunda bi hikmet demeyi öğrenin.. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın..

Şu anki aklımla sizin yaşınızda olsaydım okul ve dersten başka hiçbi şey düşünmezdim.. 19 yaşıma kadar sevgilim olmadı.. 19 yaşımdan sonra oldu da noldu üni.de gereken özeni gösteremedim derslerime.. her şey çok daha başka olabilirdi..

Aileden daha önemli hiçbi şey yok şu hayatta.. anneniz babanız ve kardeşiniz gibi sizi kimse koruyup kollayıp karşılıksız sevmez..

Adam düzgün bi adam olsa bana gel demez zaten.. annenin gönlünü al okuluna yoğunlaş der.. yaşını başını almış adam 15 yaşında çocuk gibi davranıyosa kaçıp kurtarın kendinizi.

Velev ki iyi bi insan diyelim bu yaştaki bi adam bu saatten sonra sizi olduğunuz gibi kabul etmez.. kendi isteklerine göre şekillendirmeye çalışır.. lütfen tüm yorumları dikkate alın ve yanlış bi şey yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…