Kararsızım

Yani tutucu baskıcı bi evde yasiyorum zamaninda okuluma bile karistilar ne zorluklarla izin verdiler simdi oku oyle calis diyolar ama dogruduzgun bi ihtiyacimi karsilamiyolar insani caresiz birakiyolar daha dogrusu

Yani tutucu baskıcı bi evde yasiyorum zamaninda okuluma bile karistilar ne zorluklarla izin verdiler simdi oku oyle calis diyolar ama dogruduzgun bi ihtiyacimi karsilamiyolar insani caresiz birakiyolar daha dogrusu

her yazdığın yorumda ailene daha çok hak veriyorum
yahu insanlar haklı
oku da öyle çalış
ihtiyacımı karşılamıyorlar derken? yiyecek? içecek? ders kitabı? nedir yani?

her yazdığın yorumda ailene daha çok hak veriyorum
yahu insanlar haklı
oku da öyle çalış
ihtiyacımı karşılamıyorlar derken? yiyecek? içecek? ders kitabı? nedir yani?
o konulara girmek istemiyorum burda konumuz o degil tabiki ailem hakli ama ustte yazdigin yoruma karsilikti o yazdigim ve ben ailem haksiz demiyorum haklilar ama annemin tepkisi cok buyuk oldu sorun bu

Burda sorun ailem degil zaten sorun asiri tepki ve bunaltmasi benimde baskilara karsi sıkılmam ya bi soyleyin evde bi odada kac gun kalabilirsiniz hic cikmadan sıkılmadan su evden cikarmam diyenler kendinizi benim yerime koyun empati yapin biraz diger tum yazanlarda cok mantikli ve dogru soyluyolar tesekkur ederim hepsine

Sakın sakın yapma böyle bi hata...ben sevenlerin haklı nedenleri olduğunda aileleri ikna etme taraftarıyım ama senin durumunda kusura bakma mantıklı bi taraf yok sen hayatın çok başındasın bir heyecan istiyorsun ama seçimin çok yanlış.yaş farkı ileride çok problem olacak 2.boşanmış bir adam eşittir ?

Bende soyledim ayni sekilde istemiyorum zaten istesemde ikna olmazlar onlara karsida gelmem yas farki zaten cok da iste bazen insan yanlis kararlar verebiliyo ki vermedim Allah 'tan yapmadim

Aslinda seni anlamaya calisiyorumda ama olmuyor ya cnm konu yasta degil aslinda gizli kapakli olmasi soryn yoksa benim kankimde kendinden yasca buyuk dul heminde bi kizi olan biriyle evlendi.ama burda ki tek fark senin gizlice bulusman ve tahmin ettigime gore de senin ailene konuyu acmanla da degil kendulerinin bi sekilde ogrenmeleri ve adamin olaya bakis acisi

Kimin bakis acisi orayi anlayamadim gokkusagi

Onun da ailesi cok karsi cikti hatta reddetmeye kadar vardi ama kizin ve adamin kararliligi ve de adamin dogru durust olmasi aileyi ikna ettirdi zaman aldi ama ettirdi. belki de kizin ailesine karsi seffaf olmasi ailenin kiza baski yapmasuni onledi.

ailem basta gorustugumu biliyodu zaten ilk gorusmeyi sonra bosandigini ogrenince asla olmaz dedi sonrasi ben adama olmaz dedim sonrasida adamin beni ikna cabalariyla gecti ailemden habersiz tabi

Onun da ailesi cok karsi cikti hatta reddetmeye kadar vardi ama kizin ve adamin kararliligi ve de adamin dogru durust olmasi aileyi ikna ettirdi zaman aldi ama ettirdi. belki de kizin ailesine karsi seffaf olmasi ailenin kiza baski yapmasuni onledi.
Peki arkadasinla evlendigi kac yasindaydi gokkusagi

adamin bakis acisi hani sen kacsan o gel diyecek tarzinda diye anladim yanlis miyim acaba
Yani o ikna ederim diyo bende edemezsin ailem asla ikna olmaz diyorum oda en son care kacmak diyo simdi onun yuzunden evdede sorun cikinca benim kapim sana acik cok sıkılırsan gel dedi

ailem basta gorustugumu biliyodu zaten ilk gorusmeyi sonra bosandigini ogrenince asla olmaz dedi sonrasi ben adama olmaz dedim sonrasida adamin beni ikna cabalariyla gecti ailemden habersiz tabi
walla cnm iyi dusun derim cok icine dindiyse ve de sen ikna olmussan ve aklindan atamayacaksan bile aileni karsina alma ve kacma gibi bi hata yapma derim ben.
Daha yasin ne ki cnm kendin dedin daha once kimseyle gorusmedim ben ilk defa olmasinin verdigi sevilme ve onemsenme heyecanindan ibaret oldugunu dusunuyorum.
Ama ailenin baskisi seni biraz uzup yipratsa da sabret ama onlardan habersiz hic gorusme derim guven cok onemli aile icinde.

Walla cnm bizimkisi biraz daha karisik yani arkaasim yeni liseden mezundu esi olan adamda bizim ogretmenimizdi en az on yas QUOTE="Cadywoman, post: 48130577, member: 786852"]Peki arkadasinla evlendigi kac yasindaydi gokkusagi[/QUOTE]
Cnm

evet sabretmek zorundayim zaten dogru kacarak mutlu olan birini hic gormedim ki adamin icime sinmeyen huylari var sinsede ailem istemedikce onlari kirmakta istemiyorum zaten

Aferin cnm en azindan gozu aciksun koru korune davranmiyorsun.icine sinmeyen yanlarini gormen ve gozardi etmemen guzel.hem zaten icine tam sinseydi aileni ikna etmesi icin sen de hem cesaretli olurdun hemde ona cesaret verirdin.once duygularindan emin olmali ve aileni karsina hic almamalisin insana ailesinden daha yakin kim olabilr ki ne demisler aglarsa anam aglar gerisi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…