23 yasındayımYaş kaç ?
23 yasındayim 1 aydir tanıyorum onusakınnnnnnnnnnn
ve
sakiiiiiiiiiinnnnnnnn
kaç yaşındasın? o insanı ne zamandır tanıyorsun?
bir kaç kere buluşmakla, bir insana kaçmaya karar verilir mi??????
Askta degildeNe kaçması yahu? Bu kadar mı aşık oldun, aileni karşına alacak kadar? Kimdir nedir bu adam 14 yaş büyük bir de. Eğer çok istiyorsanız ailenizi ikna edin. Ama asla kaçmayın!
keske calisabilsem calismama izin vermiyolar buda beni sıkıyo hep evdeyim hele buara hic disari bile cikamiyorumKocaya kaçacagina iş bul ekonomik özgürlüğün olsun.
Ailenin rızası yok diye kaçanların çoğu bin pişman.
Hep diyorum ana babalar vallahi görüyor ileriyi........
Evet o yönde cok haklisin hala bulusalim diyo vijdansiz ona kac defa anlattim durumu okulumu ama yazikkki hata yaptim cokta pismanimAilen sevgilin olmasını bile istemezken boşanmış 14 yaş büyük biri ile görüşmek de enteresan.. çıldırmış annen.. beklenen bi son olmuş..
kaçmak da ne demek? Annene bitti o iş de inandir bi süre sabret ve olması gerektiği gibi okuluna git.. gerekirse anne sen götür de.. en önemli şey senin için okulun..
Ayrıca ailesinin müsade etmediğini bile bile kendinden 14 yaş küçük kıza hala gel buluşalım baskısı yapması da çok fena.. sizi dusunse geleceğinizi zaten o bitirmeli bu durumu..
Aslinda burdaki yorumlarin hepsini kendime yaptim cokta mantikliyim normalde ama baskilar insani mantiksizlastiriyo olmadigin sekilde hareket ettiriyo1 aydır tanıdığın adama mi kaçacaksın? Ah be yavrum yapmayın bunu ne kendinize ne de ailelerinize.
Azıcık akıl mantık yürütün nolur. Valla üzülüyorum bu kadar pervasız olmamalı gençler.
Karsiligina bak derken ne demek istediniz tamam yorumda haklisiniz ama ben fikir aliyorum burdan direk illada kacip gidicem demedim ayrica okumayi cok cok isteyen benim zaten ailem degil daha dogrusu okumak icin cabalayan benim ama bi hatayada bu kadar uste gelinmez insana23 yaşında,
Kendinden 14 yaş büyük 1 aydır tanıdığın adamla kaçayım mı diye soruyorsun?
1. Bu devirde kaçmak mi kaldı?
2. Okulunu bitirmeden koca peşine dusme.
3. Evlenmiş bosanmis 14 yas büyük adamda ne buldun, gencecik kızsın.
4. Adam seni sevmiyor.
5. Annenin yerinde olsam okula kendim getirir götürürüm sanırım. Zavallı kadin, evlat okutuyor, karşılığına bak.
23 yasındayim 1 aydir tanıyorum onu
Zaten dedim evlenmek istemiyorum benim icin okulum daha onemli evde kalirimda anneme aileme karsi gelmem dedim o ben seni sonuna kadar beklerim ailenide ikna ederim diyocanım sen aklını peynir ekmekle mi yedin?
tut ki bu adam seninle evlendi
ileride bir gün aldatılırsan ne olacak?
birçokları gibi aldatıldım, maddi gelirim yok, kaçtım, ailemin yüzüne bakamam vs diye konu açacaksın burada
sen o adamın eşi değil, kölesi olmak zorunda kalabilirsin! bunu iyi düşün
kendine yakıştırdığın, risk almak istediğin hayat bu mu?
ona rest çek! ben okulumu bitirene kadar evlenmeyeceğim, kaçmayacağım, bekleyebiliyorsan bekle de
ailemi ikna et de
bak o zaman görürsün onun gerçek yüzünü!!!
böyle konuları okudukça çok üzülüyorum
21 yaşında, tüm azmi geleceği yönünde olması gereken, kendini düşünmesi gereken genç kızlarımızın bir erkek için delirmesine deliriyorum!
Karsiligina bak derken ne demek istediniz tamam yorumda haklisiniz ama ben fikir aliyorum burdan direk illada kacip gidicem demedim ayrica okumayi cok cok isteyen benim zaten ailem degil daha dogrusu okumak icin cabalayan benim ama bi hatayada bu kadar uste gelinmez insana
hayir eve kapatmanin nedenini iyi okudunuzmu ki ben annemle zaten konustum anlattim hatsmi kabul ettim ama o hala baski yapiyo yani ben anneme karsi gelmedim o adama kacicam evlenicem demedim anlamadiniz iyiceKızım var büyük konuşmak istemiyorum ama annen yerinde olsam ben de seni eve kapatırdım...
Yaşıtın, 25 yaşlarında, işi gücü olan, ailenin karşısına gururla çıkarabileceğin adamlara kıran mı girdi?
Siz nerde yasiyorsunuz bacim ne pis dusunceli bir mahalleymis orasi oyle. "Kocaya kacmayi" onaylamuyorum ama gencken hata yapti diye hic kimsenin adi cikmaz. Ne yaptigi da kimseyi ilgilendirmezAyrica belirtiyim en son " kocaya kacan" eski mahalle arkdasim su an eve geri dondu.
Adam evli ve 4 cocuklu adammis.
Kiza nemi oldu? Hayirsever bi hoca polisi aramista kizi tarlada kolelik yapmaktan kurtarmis. Su an adi cikti ve dul ve yasli adamlar geliyor kizi istmeye. Oysaki gencecik bi kiz. Hatta hatta karisi kactiktan snra cocuklarla ortada kalan bi koylumuze " x in kizini al' dediklerinde, adam " evimden bi o.. kacti, bi o..daha neden aliyim oda kacsin diyemi?" Demis.
Gor bak bi tanecik hata nelere yol acti.
Bi baska hikaye; diger baska bi mahalle arkdasimda geri dondu kocaya kactiktan snra. Su an 2 cocuk babasi, kendinden 10 yas buyuk bi erkekle evlendirmeyi planliyorlar. Hangi genc kiz istemwz telli duvakli gelin olmak? Onlar icjn sadece bi hayal artik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?