Cok sevmiyorum sanki 15 yasindaymisim gibi annemin bana guvenmeyip evden cikarmamasi beni deli ediyo cokta sevmiyorum parasida yok oyle soyledigin gibi14-15 olsan kandırıldı derim.
23 o kadar da küçük değil.
37 yaşındaki evlenmiş boşanmış adamla ne işin olur?
Parası mi çok?
Uğruna hayatını mahvedecek kadar çok mu seviyorsun 1 aydır tanıdığın adamı?
Sen farkında olmayabilirsin, ama ailen sen şu yaşına gelene kadar sana ne kadar emek verdi.
Sende karsiliginda 1 aylığına tanıdığın adama kaç.
Hatanı kabul ettin de annenle arandaki güven zedelendi ve hala ne yapsam diyorsun bak geçenlerdehayir eve kapatmanin nedenini iyi okudunuzmu ki ben annemle zaten konustum anlattim hatsmi kabul ettim ama o hala baski yapiyo yani ben anneme karsi gelmedim o adama kacicam evlenicem demedim anlamadiniz iyice
Canim ben anladim seni. Annene simdilik hak ver ve sakinlesmesini bekle. Tum yorumlardaki gibi yanima gel diyen bir adama cok guvenilmez bence de. Kimin be dusundugu onemli degil ama ilerde sen uzulursun. Annen icin de bekle sakinlessin. Adami da engelle gitsin. Disari cikmak istediginde annenle beraber cik hava al ki gozunun onunde oldugun zaman annen de tekrar sana guvenirhayir eve kapatmanin nedenini iyi okudunuzmu ki ben annemle zaten konustum anlattim hatsmi kabul ettim ama o hala baski yapiyo yani ben anneme karsi gelmedim o adama kacicam evlenicem demedim anlamadiniz iyice
Ya oyle tesaduf tanistik o geldi bana ama yasi bana gorede buyuk sorunValla herseyi gectim 14 yas buyuk biriyle ne isin var
Zaten dedim evlenmek istemiyorum benim icin okulum daha onemli evde kalirimda anneme aileme karsi gelmem dedim o ben seni sonuna kadar beklerim ailenide ikna ederim diyo
Annen sana güvenmis gitmişsin boşanmış bilmem kaç yaş büyük adam bulmuşsun, hala güven diyorsun?Cok sevmiyorum sanki 15 yasindaymisim gibi annemin bana guvenmeyip evden cikarmamasi beni deli ediyo cokta sevmiyorum parasida yok oyle soyledigin gibi
Yok yanlis anlamiyorum aynen oyle ailemin baskisi beni disaridaki 40 yasindaki bi adama itiyo ama biraz daha sakin olsa cunku ben zaten hatami kabul ettim konustum annemle ama o beni markete bile gondermiyoYanlış anlamayin ama ailenizin bu yaklaşımı birçok şeyi ele veriyor
Özgür olan 23 yaşında bir bayan kendinden 14 yaş büyük boşanmış bir adam ile birlikte olmak istemez kolay kolay
O adamla zaten gorusmucem bu konuda haklisin ama iyi okumadin galiba ben zaten hatami kabul ettim daha dogrusu ortada oyle aman aman buyutulucek bi hata yok altiustu bi adamla konustum bu kadar o olmaz deyince tamam dedim ama buyutuyo gereksiz baski yapiyoAnnen sana güvenmis gitmişsin boşanmış bilmem kaç yaş büyük adam bulmuşsun, hala güven diyorsun?
Bir daha senin sözüne güvenmesi mantıklı mi peki?
İnsanlari aptal yerine koyma bence.
Hata yaptığını kabul et, bir sünger çek, okulunu bitirmenin yolunu bul.
Sen zor durumdayken seni daha da zor duruma sokan, o yaşta adamla da bir daha görüşme.
Bak guzel kardesim guven alinmaz verilir.demekki ailenin guvenini zedelemissin..zamana birak guvenmelerini de..hepimiz kendine yazik etme diye bosuna konusmuyoruz..vazgectinmi o adamdan..gorusme asla seni kandirmasina izin verme.Yok yanlis anlamiyorum aynen oyle ailemin baskisi beni disaridaki 40 yasindaki bi adama itiyo ama biraz daha sakin olsa cunku ben zaten hatami kabul ettim konustum annemle ama o beni markete bile gondermiyo
Ben o adami istemiyorum sorun bu ben 35 o 50 yasinda olucak bi 10 yil sonra tabi ne kadar yasicagimizi Allah bilir ama bunun ilerisi var yani ben istemiyorum ama annem boyle baski yapinca caresiz kaliyorum bi yerdee ne güzel o zaman
beklesin, aileni de ikna etsin
tabi söyledikleri gerçekse
peki sorun ne???
Siz nerde yasiyorsunuz bacim ne pis dusunceli bir mahalleymis orasi oyle. "Kocaya kacmayi" onaylamuyorum ama gencken hata yapti diye hic kimsenin adi cikmaz. Ne yaptigi da kimseyi ilgilendirmez
Bilmiyorum unv okumayi cok istiyorum ama kurslara gitmem lazim ama annem onada gitme diyo e ben nasil okucam surekli evdeyim markete bile cikamiyorum o adamida istemiyorum ama caresiz kaliyorumBak guzel kardesim guven alinmaz verilir.demekki ailenin guvenini zedelemissin..zamana birak guvenmelerini de..hepimiz kendine yazik etme diye bosuna konusmuyoruz..vazgectinmi o adamdan..gorusme asla seni kandirmasina izin verme.
Once anneni inandiracaksin guvenini kazanacaksin..Bilmiyorum unv okumayi cok istiyorum ama kurslara gitmem lazim ama annem onada gitme diyo e ben nasil okucam surekli evdeyim markete bile cikamiyorum o adamida istemiyorum ama caresiz kaliyorum
Ama dogru ben sizin soylediklerinizin on katini soyledim ne soylesem bi sekilde ikna ediyo en dogrusu hic konusmamakBak guzel kardesim guven alinmaz verilir.demekki ailenin guvenini zedelemissin..zamana birak guvenmelerini de..hepimiz kendine yazik etme diye bosuna konusmuyoruz..vazgectinmi o adamdan..gorusme asla seni kandirmasina izin verme.
Seni kandirmaya calisiyor o sozlere de inanma istemiyorum seni birdaha beni rahatsiz etme de..Ama dogru ben sizin soylediklerinizin on katini soyledim ne soylesem bi sekilde ikna ediyo en dogrusu hic konusmamak
1 aydir diyorum ona istemiyorum ben kendim gibi bekar birini istiyorum senin yasanmisliklarin cocuklarin var diyorum ama bi sekilde ikna ediyo yineSeni kandirmaya calisiyor o sozlere de inanma istemiyorum seni birdaha beni rahatsiz etme de..
Ben o adami istemiyorum sorun bu ben 35 o 50 yasinda olucak bi 10 yil sonra tabi ne kadar yasicagimizi Allah bilir ama bunun ilerisi var yani ben istemiyorum ama annem boyle baski yapinca caresiz kaliyorum bi yerde
Inanilmicak bisey yokki bunlar hic olmucak seyler degil yani oyle cok ucuk bi konu degilki bu ama dogru ne yaptigimin farkinda degilim orasi dogru ne yapicagimi sasirdim calismami tek annem degil evdeki kimse istemiyo yani ikna edilmesi gereken cok kisi var ki ben bu calisma konusunu acamiyorum bile evekusura bakma ama hiç inandırıcı gelmedi bunlar bana
veya hakikaten ne yaptığının farkında değilsin
adamı istemiyorsun
annenin sinirine azıcık katlanıver, ne olur?
ha, illa mücadele edeceksen de çalışmak için et
çalışmak için karşına al anneni
istemediğin bir adamla beraberlik için değil!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?