Kararsızım

Neyyyyyy 14 muuuuu ???? aklini basina topla cnm.. toplaaaa yaniiiii.. hemde derhal topla.... Kacmakta nedir ya yil olmus 2016 hala bu mevzular var.. sakinnn boyle bir hata yapmaaaaaa yapmaaaaaa yapmaaaaa.. o adammi amcami artik ne oldugu belirsiz, onuda hayatindan cikarrrrrr cikarrrrr cikarrrrrr ANLATABILDIMMI

.[/QUOTE] aynen oyle gokkusagi sadece bugunu dusunup bir anlik hirsla hata yapamazdim ailemede cok sevsemde karsi gelmem zaten cunku oyle olanlar mutlu olmuyo hicbizaman hep bi sorun cikiyo

ailem basta gorustugumu biliyodu zaten ilk gorusmeyi sonra bosandigini ogrenince asla olmaz dedi sonrasi ben adama olmaz dedim sonrasida adamin beni ikna cabalariyla gecti ailemden habersiz tabi
Heyyyy sana diyorummm cnm.. lutfen bu adami derhalll hayatindan cikar, engelle.. lutfennn gelecegini karartma, oku, calis.. belkide bu adam hala evli .... Belkide imam nikahli bir karisi var ... Nerden bilebilirsin...

Heyyyy sana diyorummm cnm.. lutfen bu adami derhalll hayatindan cikar, engelle.. lutfennn gelecegini karartma, oku, calis.. belkide bu adam hala evli .... Belkide imam nikahli bir karisi var ... Nerden bilebilirsin...
Jolly dogru evli olada bilir belki cikarmak zorundayim zaten hicbirsekilde oluru yok

Biraz karasizdim ama suanda burdan yazilanlarlada kendime geldim danismak iyi geldi bana onu kesinlikle istemiyorum gokkusagi

Evet canim sagol cikardim zaten onunla konusucak hicbirseyim kalmadi

En iyisini yapmışsın. Bu tarz hayatlar dışardan göründüğü gibi asla olmuyor. O adam şimdi kendini sana mükemmel gösterebilir, ikna edebilir seni. Duygularının kurbanı olma ,aileni asla üzme. Benim yaşadıklarımı yaşamak istemiyorsan vazgeçmelisin. Dünyaya bir kere geliyorsun. Seçimlerini iyi yapmalısın.

14 yaş... yaşanmış evlılık .... bence evden kaçma çünkü buyuk ıhtımalle pişman olacaksın...

Okul mevzusuna takıldım ben şimdi. Annen okuma mı dedi sana? İkna etmeli güvenini sağlamalısın tekrardan. Şuan bu en önemli şey.

bence kendıne zaman tanı kendıne ve okuluna işine daha çok konsantre olmaya çalış sonrasında zaten pek çok şey hallolur. annende abartmış ama vardır bir bildiği muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…