kararsızımmmm

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
merhaba kızlar.eskı konumu okuyanlar bılır ayrılmıstık erkek arkadasımdan ama arada hala konusuyoruz ole normal akadas gıbı.sorunum su kız arkadasımın sevgılısının arkadasıla tanıstık ole rastgele cocuk hoslanmıs falan ama ben ndense hala kendımı baskasıla dusunemıyorum .napıcagıma karar veremedım hıc:( sızce azda olsa konusmalımıyım cocukla yoksa hıc hayatıma sokmamalımıyım

merhaba kızlar.eskı konumu okuyanlar bılır ayrılmıstık erkek arkadasımdan ama arada hala konusuyoruz ole normal akadas gıbı.sorunum su kız arkadasımın sevgılısının arkadasıla tanıstık ole rastgele cocuk hoslanmıs falan ama ben ndense hala kendımı baskasıla dusunemıyorum .napıcagıma karar veremedım hıc:( sızce azda olsa konusmalımıyım cocukla yoksa hıc hayatıma sokmamalımıyım

Hazır değilsen tabii ki görüşme...

Hazır değilsen tabii ki görüşme...

degıl gıbıyım cunkı hıc onla dusunemıyom kendımı daha.herseyde daha cunkı eskı erkek arkadasım aklıma gelıyo.belkı ole unuturum dıye dusundum ama baskasını severkende baska bırını hayatıma sokmayı yakıstıamıyom kendıme...

daha kotu olursun sureklı onunla kıyaslarsın o olsa sunu yapardı o olsa sole olurdu dıye.daha cok aklına duser
vede o sevgılın bunu duyarsa baslıcagınız varsa bıle baslamazsınız

daha kotu olursun sureklı onunla kıyaslarsın o olsa sunu yapardı o olsa sole olurdu dıye.daha cok aklına duser
vede o sevgılın bunu duyarsa baslıcagınız varsa bıle baslamazsınız

evet en cokta ona uzulurum ole bısı olursa baslamak varken baslayamazsak.1azdaha gecmesını beklemek en ıısı galıba hayatıma bırıleını sokmak ıcın

Merhaba kizlar anlattigim cocukla 20gundur cikmaya basladik.ustunden o kadar zaman gecti artk gormem okadar zamanda benim aramam disinda hic aramayan sevgilim aradi.cunku hayatimda baskasinin oldugunu biliordu.niye hep baskasi hayatna girince anlarlar kiymetini bu erkekler.

Merhaba kizlar anlattigim cocukla 20gundur cikmaya basladik.ustunden o kadar zaman gecti artk gormem okadar zamanda benim aramam disinda hic aramayan sevgilim aradi.cunku hayatimda baskasinin oldugunu biliordu.niye hep baskasi hayatna girince anlarlar kiymetini bu erkekler.

Aklında hala eski sevgilin o çocukla nasıl olacak,eğer duyguların güçlü değilse başından bitirmelsin yoksa,aldığın günahın altından kalkamazsın,mutsuz olursun hep...

Aklında hala eski sevgilin o çocukla nasıl olacak,eğer duyguların güçlü değilse başından bitirmelsin yoksa,aldığın günahın altından kalkamazsın,mutsuz olursun hep...

Yok icimde eski sevgilime karsi bisi cok kirdi cok uzuldum cunku.okadar istemiorum arama seni demesine ragmen hep aradm sora uzuln hep bn oldum.

ne zaman ondan vazgeçersin hayatına başkasını alırsın çıkar gelirler:) çünkü akıllarında hep nasılsa döner mantığı oluyor..dönmeyincede kendisi dönüyor..boşver arkana bakma hiç nasılsa tekrar üzecek seni..

Back
X