Kararsızlardayım..

yarabandi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
80
13
18
Herkese iyi akşamlar, daha evvelki konularımda da yazmıştım bu benim ikinci üyeliğim ve sözü uzatmadan konuya gireceğim.

Yaklaşık 3tür arkadaşımla gittiğim bir kafe var ve ordaki bir çocuğu gerçekten çok beğeniyorum. Kendiside özellikle bizimle baya ilgili ve epey muhabbet ediyor. Hatta bugün en son muhabbet muhabbeti doğurdu, oturduğu yerden, yaşına, ilgi alanlarına, fikir ve düşüncelerine varana kadar muhabbet ettik üçümüz. Hatta en son arkadaşının facebookta paylaştığı bir yazıyı göstermek istedi telefonunu uzattı ve "altında benimde yorumum var hatta" dedi ve telefonunu verdi. Bu sayede bizde adını soyadını öğrenmiş olduk :) anlattığı kadarıyla da kendisinin fikirleri ile babamın fikirleri birebir aynı bi an onun konuştuğunu duyar gibi oldum. :)

Konunun pek detayına girmek istemiyorum (polemik olmaması adına). Bir konu ile alakalı kendisinin fikirlerini anlatırken sanki arkadaşıma kendini ispat eder gibi bir hal takındı ancak o konu sırasında arkadaşımın önünde durup ona anlatırken, konu bitip aradan zaman geçtikten sonra (yanımızdan ayrıldıktan sonra), tekrar yanımıza geldiği anda benim yanıma gelip konuşmaya başladı. Halbuki benim yan tarafım ise durulması biraz zor olan bir yerdi çünkü orda büyükçe bir soba orada durmayı biraz olsun engelliyor.

Yani tabiiki bunları ben onu beğendiğim için farklı gibi görüyor olabilirim :)) İşin özü elimizde çocuğun isim soyismi var :) Onu facebooktan eklemeli miyim eklememeli miyim ? Ben 27 yaşındayım ve benden 3 yaş küçük ama bu durum şahsen benim için sorun değil. Ne yaş, ne eğitim önemli değil, benim için önemli olan tamamen kişilik

Herkese iyi akşamlar, daha evvelki konularımda da yazmıştım bu benim ikinci üyeliğim ve sözü uzatmadan konuya gireceğim.

Yaklaşık 3tür arkadaşımla gittiğim bir kafe var ve ordaki bir çocuğu gerçekten çok beğeniyorum. Kendiside özellikle bizimle baya ilgili ve epey muhabbet ediyor. Hatta bugün en son muhabbet muhabbeti doğurdu, oturduğu yerden, yaşına, ilgi alanlarına, fikir ve düşüncelerine varana kadar muhabbet ettik üçümüz. Hatta en son arkadaşının facebookta paylaştığı bir yazıyı göstermek istedi telefonunu uzattı ve "altında benimde yorumum var hatta" dedi ve telefonunu verdi. Bu sayede bizde adını soyadını öğrenmiş olduk :) anlattığı kadarıyla da kendisinin fikirleri ile babamın fikirleri birebir aynı bi an onun konuştuğunu duyar gibi oldum. :)

Konunun pek detayına girmek istemiyorum (polemik olmaması adına). Bir konu ile alakalı kendisinin fikirlerini anlatırken sanki arkadaşıma kendini ispat eder gibi bir hal takındı ancak o konu sırasında arkadaşımın önünde durup ona anlatırken, konu bitip aradan zaman geçtikten sonra (yanımızdan ayrıldıktan sonra), tekrar yanımıza geldiği anda benim yanıma gelip konuşmaya başladı. Halbuki benim yan tarafım ise durulması biraz zor olan bir yerdi çünkü orda büyükçe bir soba orada durmayı biraz olsun engelliyor.

Yani tabiiki bunları ben onu beğendiğim için farklı gibi görüyor olabilirim :)) İşin özü elimizde çocuğun isim soyismi var :) Onu facebooktan eklemeli miyim eklememeli miyim ? Ben 27 yaşındayım ve benden 3 yaş küçük ama bu durum şahsen benim için sorun değil. Ne yaş, ne eğitim önemli değil, benim için önemli olan tamamen kişilik
Böyle kısa zamanda sanki çok tanımış gibi anlatmışsın. Çocuk neci? Garson mu işletmeci mi?

şahsen benim için sorun değil. Ne yaş, ne eğitim önemli değil, benim için önemli olan tamamen kişilik

Okuduklarımdan, özellikle yazmaktan çekindiğiniz kısım anlaşıldığı gibiyse, sizin için önemli olan kriterde de sıkıntı var gibi geldi.

Hesabınıza eklememenizi öneririm.

Ya çocuğun sevgilisi varsa ??

Bu tür yerlerde/işlerde müşteri çekmek önemlidir. Başka da birşey demiyorum.

Okuduklarımdan, özellikle yazmaktan çekindiğiniz kısım anlaşıldığı gibiyse, sizin için önemli olan kriterde de sıkıntı var gibi geldi.

Hesabınıza eklememenizi öneririm.
Yok aslında onu dememdeki en önemli sebep genelde eğitim ve yaş konusunda milletimizde biraz önyargı var o yüzden

Böyle kısa zamanda sanki çok tanımış gibi anlatmışsın. Çocuk neci? Garson mu işletmeci mi?
Konu içerisinde kendisiyle alakalı bir çok şeyden bahsetti anlattı muhtemelen biraz o yüzden o algıya kapılmış olabilirim haklısınız. Garson

Bu tür yerlerde/işlerde müşteri çekmek önemlidir. Başka da birşey demiyorum.
Evet çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle öyle, ancak diğer müşteriler ile bize davranışı bana biraz farklı geldi, gerçi onun davranışlarında belki de farklılık yok ben beğendiğim için öyle algılamak istemiş olabilirim

Ortada çokta umutvari bir durum göremedim!
Ama tabiki hisler önemli gerçekten ciddi anlamda bişeyler hissettiysen ve hissettirdiyse uğraşmaya değer diye düşünüyorum;)

Bence sana ilgisinden emin olmadan bir adım atma. 3 görüşmede ekleme hemen. Denk geldikçe konuşmaya devam et. Zamanla anlarsın. İlgisi varsa o zaten adım atar.

Yok aslında onu dememdeki en önemli sebep genelde eğitim ve yaş konusunda milletimizde biraz önyargı var o yüzden

Anladım ve katılıyorum.

Ben de sizin geçerli kriterinize yani kişiliğine istinaden yazdıklarınızdan hareketle eklememenizi önerdim zaten.

Bence ortada umit alinacak durum yok. Genelde işletmelerde garsonlarda, isletme sahipleride musterileri baglamak icin muhabbeti ilerletir.

Bence hayatında biri var mı yok mu onu öğrenin önce. Varsa vazgeçin yoksa da siz adım atmayın. Biraz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi bana. Ama tabi ilgisi de olabilir. Bekleyin bence.

Arkadaşlar ben zaten onun ilgisi var yada yok demiyorum farkındaysanız. Özellikle benim beğendiğimi bu sebeple bir adım atıp atmamalı mıyım diye soruyorum. Hatta onun yaptıklarını anlattıktan sonra "ben beğendiğim için böyle algılıyo olabilirim" dedim. Çocuk bana hasta acaba eklesem mi demedim.

Burada ya ben ya başkasının yazdıklarına yorumlara bakıp yazmamalıyım artık diye düşünüyordum ve yine aynı şeyi düşünüyorum. Dilinizin kemiği yok gerçekten Allahtan çok çok kötü bişi yapmadım yokaa direk afaroz ederdiniz. Birşeyler yazarken okuyan kişi kırılır mı kırılmaz mı diye düşünerek yorum yapın lütfen

aynı iş yerinde çalışan, meslektaş veya okuldan tanışıklık olsa ben "ekle"derdim ama bu şartta ben olsam eklemezdim. çünkü rahatsız etmeseler bile iş yerime müşteri olarak gelenlerin sohbet ettik diye eklemelerine gıcık oluyorum. ben hoşlanmadıgım ıcın karsı tarafa da yapmazdım.

Back
X