- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Bu mantıkla evlenen lerin hepsinin durumu husran hiç bdv okumuyorsunuz herhalde
adamın kötü bir şeyi olmadı diyorsunuz ama sizi ailesinin karşısına böyle çıkarmam demesi bile hakaret
kendinizden vere vere ortada siz kalmamissiniz
Hiç bişeye karışmayıp evlenenlerinde sorunlarını görüyoruz... Kapanma mevzusu sizi bu kadar nasıl rahatsız etti anlamış değilim. Herkesin hayatı farklıdır yaşam tarzı farklıdır. Ailemin karsısına böle çıkartamam demesi ailesinin tutuculuğundan kaynaklanıyor. keza ne yazikki böle şeyler olabiliyor. Doğrumu değil Ama dediğim gibi sorun şuki kapanmak Allahın emriyken tutup böle saçma sapan yorum yapmak gereksiz. Kız bizden fikir istemiş ve bende kendi başımdan geçen olayı paylaştım bunda yargılancak bi durum yok
Arkadaslar neden bu kadar yalnış bir düşünce yapısına sahipsiniz ? Bugun kocan istiyor diye kapansan ne olcak ne kaybetceksin kapanmak Allahın emri değil mi zaten belki Allah böle bişeyi bu sebepten ötürü nasip ediyor. Neden yapıcı değilde yıkıcı oluyorsunuz anlamıyorum
bilinçli ve kişiliği oturmuş biri diyorsun.. kişiliği oturmuş biri karşısındaki kişiyi kişiliğini değiştirmeye çalışmaş. niyetin varsa kapanmaya o ayrı ama o istiyo diye kapanma.. kendi içinden gelmesi lazım senin istemen lazım yoksa dinen ne işe yararki?merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
Evet işte can sıkmaktan daha öte bişey bu sen değiştirmeye çalışması bir yana dursun, sen inancını istediğin gibi yaşarsın o nasıl müdahale eder bunaevet aşık değilim, henüz çok yeni, ama mantığıma uyuyor, herşeyi uyuyor ama benden ilerde kapanmamı istemesi, o yönde kitaplar aldırmaya calışması canımı sıkıyor..
sorun kapanma değil
başkasının istediği şekle girmek
bunu algilayamiyorsunuz
kapalı olan birini evlendikten sonra açılma baskısı yapsa yine aynı tepki verlirdi
ama görüyorum ki siz bunu anlama kapasitesine sahip değilsiniz
Sizin dogrunuz herkesin doğrusu olmak zorunda değil
dusuncelerimizin yanlış olup olmadığını siz belirleyemezsiniz
Hiç bişeye karışmayıp evlenenlerinde sorunlarını görüyoruz... Kapanma mevzusu sizi bu kadar nasıl rahatsız etti anlamış değilim. Herkesin hayatı farklıdır yaşam tarzı farklıdır. Ailemin karsısına böle çıkartamam demesi ailesinin tutuculuğundan kaynaklanıyor. keza ne yazikki böle şeyler olabiliyor. Doğrumu değil Ama dediğim gibi sorun şuki kapanmak Allahın emriyken tutup böle saçma sapan yorum yapmak gereksiz. Kız bizden fikir istemiş ve bende kendi başımdan geçen olayı paylaştım bunda yargılancak bi durum yok
Arkadaslar neden bu kadar yalnış bir düşünce yapısına sahipsiniz ? Bugun kocan istiyor diye kapansan ne olcak ne kaybetceksin kapanmak Allahın emri değil mi zaten belki Allah böle bişeyi bu sebepten ötürü nasip ediyor. Neden yapıcı değilde yıkıcı oluyorsunuz anlamıyorum
Kapanabilirsin tabi. Benim dediğim adam madem öyle istiyo. Uğraşmasına gerek yoktu.bende açıktım evlendikten sonra kapandım.. hala fön çektiren birini falan görünce içimde bi burukluk oluyor..
arkadaş madem kapalı istiyordu kapalı birini sevecekti.. sonradan baskı yapmayla olmaz.. seni öyle kabul ediyorsa etsin.. bu işler hatır için olmaz
Ne yazıkki bu benım doğrum değil hanfendi burda kapalılığı tartışmıyoruz. Kapalılık Allahın emriyken bu cümleyi kurmanız tuhaf. Zaten içinden geliyorsa kapanmak kapanır bir insan istiyor diye kapanamaz. Ve herkesin inancı kendine doğrudur.
neden tesettürlü bir kızla çıkmıyor peki.merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?