- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Seni böyle sevsin olmaz mıymıs?merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
Şimdiden böyle şeyler istiyorsa evlendikten sonra kimbilir daha neler ister. Bana tehlikeli göründü.. Tabii senin bileceğin iş.merhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
1 bucuk aydır beraberiz.. kendin isteyerek kapanıcaksın baskı yapmak istemiyorum dini kitaplar alıcam sana onları oku bilinçlen diyo
Tek sorun bu mumerhaba kızlar, ben yeni biriyle tanıştım, ciddi düşünüyor evlenmek istiyor yani.. kendisinin çok iyi bi işi var, kişiliği oturmuş, tam aile babası olacak biri.. amaaa benim kapanmamı istiyo kızlarve ben o konulara öyle uzağım ki.. ilerde bilinçlendikce sen kendin istersin diyo, bunun için elimden geleni yapıcam diyo.. yani daha şimdiden kollarımı bile açıkta birakacak bişey giymememi istiyor.. kızlar ne yapmalıyım sizce? siz olsaydnız kabul edermiydiniz?
neden başörtülü biri değil de sen?kendi aklım tabi ki var, herşey tamam çok iyi anlaşıyoruz bi tek bu konuda anlaşamıyoruz.. ben senin iyiliğin için istiyorum diyo..
işte bence de ozaman kapalı bi kız bulsaydı.. beni beğenmiş herşeyim istediği gibiymiş..
ya zaten benimle başlamasaydı eğer kendi köylerinden okumamış bi kız bulacaktı sözünü dinlesin uysal olsun diye.. ve bu adam okumuş yüksek bi mevkide çalışıyo..
Siz ona deyinki tamam senin dedigin kitaplari okuyacam ama ya kapanmak istemezsem nerden biliyorsun kapanmak isteyecegimi.ki verdigi kitaplari okuyunda gercekten. Bu arada bende kapaliyim elimden geldigincede dinimizin emrettigi sekilde yapmaya calisiyorum cok genis giyerim disari cikarken asla makyaj yapmam daha dogrusu dikkat cekmemeye calisirim ama ben kendim bu karari aldim cok istedim ve yaptim. Sayet biri beni zorlasaydi bu derece hakkini veremezdim diye dusunuyorum. Allah size kolayliklar versin insallah dogru kararlar verirsinizgüya baskı yapmak istemiyomuş.. kendi isteiğimle kapanmamı istiyomuş..
canım benim inanmıcaksın ama bu dediklerini bir bir istedi benden :) eve sucu çağırtmazmış, kim gelirse gelsin kapıyı açmayacakmışım, çalışmamı istemiyor, nişanlanınca daha rahat olmak için imam nikahı kıymak istiyor, namaz kılmamı oruç tutmamı zaten istiyor, ve yaz kış farketmez ailesinin yanında ayağımın bile asla çıplak olmasını istemiyor, onların külütüründe ayıpmış.. beni ailesine ilk söylediğinde abisi demiş ki, ama bu kız batıdan, batının kızları asi olur söz dinlemez demiş.. ne kadar korkunç dimi?
aynı sorunları bende yaşadım hatta aynı sorunları hala da yaşıyorum diyebilirim :) biz 2 senedir beraberiz. Daha ilk ayımızda sevgilim bana da karıştı kısa kollu gıyme pantolun giyme dar giyme vs.vs.vs. ben yavaş yavaş çok olmasada kendimi değiştirdim mesela yırtık dar kot giymiyorum açık giymıyorum İLK zamanlarda çok kavga ettik yapcam dedım çoğu şeyi yapamadım ayrılma noktasına kadar geldik ama zamanla isteyipde kapanamadığımı daha hazır olmadığımı bunlara rağmen kendımı onun doğrultusunda düzelttiğimi gördüğü için sesi çıkmıyor. suan tek sorunumuz benım tamamiyle kapanamamam sesi çıkmıyo bişe demiyor ama istiyor hatta seni böle ailemin karşısına çıkartamam bile dedi.
evet ailem kapalı ve tabikide onun aileside kapalı. Ama bu zamana kadar ailem bna 1 kere kapan demedi. evet kapancam ben şuan sadece kendimi böle bişe için hazır hissetmek istiyorum. çünküonu gerçekten çok seviyorum onla mutluyum yanında gercekten çok mutluyum bu 2 sene de bana hiç bir yalnışı kötü sözü olmadı benım için doğru insan olduğuna inandığım için yapacam. Şuan çalışıyorum ama evlenince çalışmamı istemiyor. Kıskançlık konusunada gelince kıskanç evet mesela baya yakın erkek arkadaşlarım vardı okuldan şuan hayatımda bi tane bile erkek arkadasım yok. ve inanırmısın ilk zamanlar zorlandım ama şuan o kdar mutluyumki sevdiğim adam olsun diğerleri olmasada olur diyorum. Sende doğru insan olduğuna inanıyorsan devam et derim
ve siz hala berabersiniz
adam altından herhalde
hmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?