kararsızlık.. lütfen yardım edin..

çok haklısınız hem de çok.. gözümü açtınız iyi ki konu açmışım buraya.. yalnız ben vedaları hiç sevmem, nasıl bitiricem

Direk kapali alsaymis. Acigi niye kapatmaya calisiyo?

bende açıktım evlendikten sonra kapandım.. hala fön çektiren birini falan görünce içimde bi burukluk oluyor..

arkadaş madem kapalı istiyordu kapalı birini sevecekti.. sonradan baskı yapmayla olmaz.. seni öyle kabul ediyorsa etsin.. bu işler hatır için olmaz

Arkadaşım sen gel vazgeç bu adamdan, seni kapatır bu ilerde. önce ailemin yanında başını ört sadece der, sonra dışarda ört der. Dediğim gibi içinden geliyorsa kapanmak sen bilirsin. Ama düşünmüyorsan ve evlenirsen maddi açıdan rahat olsan bile çok zor bir hayatın olur. Bak sen bile anlatırken korkunç diyorsun ki evlenirsen yaşayacaksın bunları.

kaç kurtul kardeşşşşşşş....

Böyle şeylerin diretmesi olmaz içinden gelmedikten sonrada yapmanın bi anlamı yok bence

aynı sorunları bende yaşadım hatta aynı sorunları hala da yaşıyorum diyebilirim :) biz 2 senedir beraberiz. Daha ilk ayımızda sevgilim bana da karıştı kısa kollu gıyme pantolun giyme dar giyme vs.vs.vs. ben yavaş yavaş çok olmasada kendimi değiştirdim mesela yırtık dar kot giymiyorum açık giymıyorum İLK zamanlarda çok kavga ettik yapcam dedım çoğu şeyi yapamadım ayrılma noktasına kadar geldik ama zamanla isteyipde kapanamadığımı daha hazır olmadığımı bunlara rağmen kendımı onun doğrultusunda düzelttiğimi gördüğü için sesi çıkmıyor. suan tek sorunumuz benım tamamiyle kapanamamam sesi çıkmıyo bişe demiyor ama istiyor hatta seni böle ailemin karşısına çıkartamam bile dedi.

Merhaba bence tabiki son karar sizin ama içinizde istek yoksa yapmamalısınız.Ben kapalı olmama rağmen birinin bana pantolon giyme demesine dahi tahammül edemem.Birçok insan o kadar saygısız ki kadınıyla erkeğiyle kadına sadece cinsel obje olarak baktıkları için aman ne yapsak ta herşeyine karışsak.Size naçizane tavsiyem Allah akıl fikir vicdan vermiş o dini kitapları isteseydiniz sizde okurdunuz.Kimse için büyük değişikler yapmayın.İradenizle ne yapıcaksanız yapın.

Peki sen kapanmayı düşünüyor musun ilerde? Ailen kapalımı? Çalışman konusunda ne düşünüyor? Kıskançmı?
Seni böle ailemin karşısına çıkartamam demeseymiş iyiymiş.

maddi açıdan rahat olacağım kesin, ama ozaman bile istediğim kıyafetleri alamıcam, tepeden tırnağa kapalı kıyafetler almak zorunda kalıcam, ki bunu daha şimdiden istiyor, nişan kıyafetimin bile tepeden tırnağa kapalı olmasını istiyor başım kapalı olsa bile..

ay ayak olayını şimdi okudum..
yani kafanı kapa uzun giy vs diyeni duymuştumda çıplak ayak dolaşma diyeni ilk duydum..

arkana bile bakmadan kaç ..
onların ailesinde ayak bile çıplak kalmazmış, ayıpmış.. ne kültürler var dimi? hadi ailen öyle, bari sen okadar okudun ettin biraz kendin aşsaydın bazı şeyleri.. işte böyle insanlar yüzünden daha çok kaçıyoruz bazı şeylerden..

Peki sen kapanmayı düşünüyor musun ilerde? Ailen kapalımı? Çalışman konusunda ne düşünüyor? Kıskançmı?
Seni böle ailemin karşısına çıkartamam demeseymiş iyiymiş.

evet ailem kapalı ve tabikide onun aileside kapalı. Ama bu zamana kadar ailem bna 1 kere kapan demedi. evet kapancam ben şuan sadece kendimi böle bişe için hazır hissetmek istiyorum. çünküonu gerçekten çok seviyorum onla mutluyum yanında gercekten çok mutluyum bu 2 sene de bana hiç bir yalnışı kötü sözü olmadı benım için doğru insan olduğuna inandığım için yapacam. Şuan çalışıyorum ama evlenince çalışmamı istemiyor. Kıskançlık konusunada gelince kıskanç evet mesela baya yakın erkek arkadaşlarım vardı okuldan şuan hayatımda bi tane bile erkek arkadasım yok. ve inanırmısın ilk zamanlar zorlandım ama şuan o kdar mutluyumki sevdiğim adam olsun diğerleri olmasada olur diyorum. Sende doğru insan olduğuna inanıyorsan devam et derim

çok haklısınız hem de çok.. gözümü açtınız iyi ki konu açmışım buraya.. yalnız ben vedaları hiç sevmem, nasıl bitiricem
Senin eş adayında istediğin olmazsa olmaz dediğin bir beklentin isteğin olsaydı ve ona söyleseydin "Bununla ilgili kitaplar okutturucam sana bak ne gusel alışıp isteyeceksin" deseydin kendi dünya görüşüne ters dahi olsa sana evet der miydi?

Bence hiçbir ama hiçbir erkek demezdi..Niyeyse böyle şartları sağlaması devamlı kadınlardan bekleniyor..Niye??? Çok mu yumuşak başlıyız ? Kadın olmamız uyumlu olmamızı mı gerektiriyor doğuştan?

senı sen olarak kabul etmedıgıne gore bence kısılıgı oturmamıs...

Bence diyeceğiniz şey belli ben bunları yapamam o yüzden yol yakınken bitsin diyeceksiniz. Kendisi sizin için değişir miydi acaba bunu da sormak lazım. Lütfen istemiyorsanız karşı çıkın, kendiniz isteseniz neyse diyeceğim ama bu zihniyetteki bir adamdan uzak durun. Kadınlar olarak kimsenin suyuna gitmeye, istediklerini yapmaya mecbur değiliz. erkekler kadar bizim de kendimiz olma, isteklerimizi yapma hakkımız var.

Kimse kimsenin hayatına karışamaz. İsteyen kapanır, isteyen açılır. Kadınlara yapılan baskıya karşıyım. O sizi öyle görmüş beğenmiş, kapan demek ne haddine. En sevmediğim şey, bir insanin karakterine saygı duyulmamasıdır.

Ask herseyi yaptiriyor malesef ama kapanmak istemiyorsan ipleri eline verme acik acik soyle beni mecbur birakma de dinimizde de zorlama yoktur benim rızam onenli diyebilirsn...
Cok srviyorsaniz gercktn evlilik istiyorsanizbiraz giyiminizede dikkat edebilirsniz kiskanc biri sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…