Kararsizlik sizden akila ihtiyacim oluşu

Aden42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
172
89
28
31
Kizlar merhaba ben 6 senelik evliyim esimle severek evlendik fakat daha sonra siddet hakaretler basladi sabir sabir sabir derken..acaba baba olursa duzelir mi dedim
. 2 sene önce bebeğim oldu.ama esim devam aynı hareketlerine.
Bundan 3 ay önce cok agir tartistik ailesinin yanında. Çocuğumda vardi ..bosanacam dedim..defol dedi oglumu vermemekle tehdit etti. Bende tamam dedim mahkemeye kadar dursun sizde daha sonra mahkeme kime verirse onda kalsin oglum dedim.baktim bu sefer adam degismeye basladi. 2 ayi gecik zamandır hicbir kusuru yok.sisdet bitti ama tabi daha zaman erken.ama artık benim ona sevgim yok. Gormek bile gelmiyor içimden. Ama o beni cok seviyormuş ve belli de ediyor bunu aslinda siddet hariç tabi.
Ama ben hem çalışıyorum bebegim agirlik k valide bakti.gecen sene kisin bebegim hafya ici onlarda hafta sonu bizdeydi. Hafta ici biz görmeye giderdik işten cikinca uyuyana kadar.
Bu sene bizde kaldi oğlum. Simdi ise 4 gun k validm bakiyor 3 gun bizde izinlerimizde.
Ha derseniz baba olarak nasil esin.. cok iyi bir baba.. bundan asla suphem yok..
Ama artik ben bu evlilikten yoruldum. Birseyleri ondan gizlemekten yalan soylemekten kisitlanmaktan yoruldum.kiskanclik adi altinda bakkala yolllamaz.ama ben markette çalışıyorum sacmalik degil mi?
Sizce ben bosanmali miyim bu adamdan.yoksa çocuğum icin biraz gayret mi göstermeliyim.
K bakmayin cok yorgunum zor yazdim.simdiden cvplar icin tsk ederim

Karısını döven bir adam nasıl ‘çok iyi bir baba’ oluyor onu anlamadım .
Kusura bakma ama insan olamamış biri , ‘baba’ da olamaz koca da
Düzeldi diyorsun sonra kendin ekliyorsun ‘yalan konuşuyorsun , birşeyler saklıyorsun’ vs vs böyle yaptığın için eşin iyi davranıyor , hoşuna gitmeyen birşey yap bakalım gör o zaman ‘iyi baba’nın gözü çocuk filan görüyor mu

Madem değişir diye boşanmak yerine, 6 sene sabredip çocuk yaptınız, çocuk büyüyene kadar sabredin.
Çocuk okula başlayınca velayeti babaya verir, boşarsınız. Çünkü iyi babaymış.

Kizlar haklisiniz.biliyorum ama sanki beni birsey tutuyor bosanmamak icin o nedirbilemedim..
Korku mu?yanlizlik mi?ama evladim yeterince haksizlik oldu bende. Ayri kala kala o ayri yara icimde.sindirilmek yordu beni..
Acaba ndn bosanmaya cesaretim yok

Madem değişir diye boşanmak yerine, 6 sene sabredip çocuk yaptınız, çocuk büyüyene kadar sabredin.
Çocuk okula başlayınca velayeti babaya verir, boşarsınız. Çünkü iyi babaymış.
Bunu dememin sebebi benimle sorunlu ama evladi icin canini verir o anlamda ddm.yani tek sikinitisi benimle.. o yüzden ben isteyken ona bakar yedirir icirir uyutur oynar
Ama ben mutlu degilim

Haklisin. Ben en yakinim esim olmasi lazimken bircok seyimi saklarım is arkadaslarim dahacok fikir sahibi benimle..
Oysa insan iyi de kotu de birsey yapsa esi ile paylasabilmeli ama bu bizde yokyokk

Cevabı sizde.
İlk dayağı yediğinizde boşansaydınız belki bu kadar sinmiş olmayacaktınız.

Zaten şu an çalışıyorsunuz çocuğa yalnız bakmak zor. O yüzden ya çocuğu babaya bırakıp ayrılacaksınız. Ya da çocuk büyüyüp kimseye ihtiyacı olmadığında çılgınlık yapıp ayrılacaksınız.

Bunu dememin sebebi benimle sorunlu ama evladi icin canini verir o anlamda ddm.yani tek sikinitisi benimle.. o yüzden ben isteyken ona bakar yedirir icirir uyutur oynar
Ama ben mutlu degilim
Diğer konunuzda çocuğa tahammülü yok, hepimizi odadan kovar demişsiniz ona istinaden yazdım.

Devlet bana verir cocugumu çünkü hem küçükhem esimin bir dosyası var o yzden darp dan.
Siz asil sorum ben mi abartmıyorum katlanmam mi lazim çünkücevremde boyle aile yapisi coookk
Yoksa ayrilip mutlu gunlerim olur mu

Diğer konunuzda çocuğa tahammülü yok, hepimizi odadan kovar demişsiniz ona istinaden yazdım.
Hmm o bir ara idi.simdi onlari hallettik sikinti ypk
Simdi asil bu adam duzeliyor diyip beklemek mi biraz yoksa evladimi alip cekip gitmek mi mantiklisi

Simdi asil bu adam duzeliyor diyip beklemek mi biraz yoksa evladimi alip cekip gitmek mi mantiklisi

Bu hayatta öğrendiğim birşey var ki kimse düzelmiyor. Bekle bekle anca kendinizi umuda sokar sonra kendi kendinizin hayal kırıklığı olursunuz

Çocuk nasıl 4 gün kayinvalidede çok şaşkınım.
Sabah erken ise gidiyorumarabamiz da yok yasadigim ilce de servisler ben ise başladığımda calismaya basliyor.k valide ile evlerimiz de uzak getirip goturemiyorum .. havalar soguk diye.
O yuzden

Bu hayatta öğrendiğim birşey var ki kimse düzelmiyor. Bekle bekle anca kendinizi umuda sokar sonra kendi kendinizin hayal kırıklığı olursunuz
Tsk ederim cvbin icin haklisin aslinda gecen sadece umutlar ve omur oluyor

Devlet bana verir cocugumu çünkü hem küçükhem esimin bir dosyası var o yzden darp dan.
Siz asil sorum ben mi abartmıyorum katlanmam mi lazim çünkücevremde boyle aile yapisi coookk
Yoksa ayrilip mutlu gunlerim olur mu
Sizin yerinizde olsam ben artık katlanmam. Aileme yakın ev tutardım. Annem çocuğa bakar, ben çalışırdım.

Bu evlilikte artık mutlu olmanız çok zor. Ancak boşandığınızda mutlu olma ihtimaliniz elbette daha yüksek

Aranızda sevgi saygı bitmiş. Bence kendi iyiliğiniz için ayrılmanız daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…