Ne desen haklısın. Iste bu baski neler yaptırıyor insana.uzgunum sadece cozum istiyorum biliyorum hatalarimi ama bu evlilik ne olacak boylesizinki ne karı kocalık, ne anne babalık....
çok şaşkınım.
sizinki ne karı kocalık, ne anne babalık....
çok şaşkınım.
Bunu dememin sebebi benimle sorunlu ama evladi icin canini verir o anlamda ddm.yani tek sikinitisi benimle.. o yüzden ben isteyken ona bakar yedirir icirir uyutur oynarMadem değişir diye boşanmak yerine, 6 sene sabredip çocuk yaptınız, çocuk büyüyene kadar sabredin.
Çocuk okula başlayınca velayeti babaya verir, boşarsınız. Çünkü iyi babaymış.
Haklisin. Ben en yakinim esim olmasi lazimken bircok seyimi saklarım is arkadaslarim dahacok fikir sahibi benimle..Karısını döven bir adam nasıl ‘çok iyi bir baba’ oluyor onu anlamadım .
Kusura bakma ama insan olamamış biri , ‘baba’ da olamaz koca da
Düzeldi diyorsun sonra kendin ekliyorsun ‘yalan konuşuyorsun , birşeyler saklıyorsun’ vs vs böyle yaptığın için eşin iyi davranıyor , hoşuna gitmeyen birşey yap bakalım gör o zaman ‘iyi baba’nın gözü çocuk filan görüyor mu
Cevabı sizde.Kizlar haklisiniz.biliyorum ama sanki beni birsey tutuyor bosanmamak icin o nedirbilemedim..
Korku mu?yanlizlik mi?ama evladim yeterince haksizlik oldu bende. Ayri kala kala o ayri yara icimde.sindirilmek yordu beni..
Acaba ndn bosanmaya cesaretim yok
Diğer konunuzda çocuğa tahammülü yok, hepimizi odadan kovar demişsiniz ona istinaden yazdım.Bunu dememin sebebi benimle sorunlu ama evladi icin canini verir o anlamda ddm.yani tek sikinitisi benimle.. o yüzden ben isteyken ona bakar yedirir icirir uyutur oynar
Ama ben mutlu degilim
Devlet bana verir cocugumu çünkü hem küçükhem esimin bir dosyası var o yzden darp dan.Cevabı sizde.
İlk dayağı yediğinizde boşansaydınız belki bu kadar sinmiş olmayacaktınız.
Zaten şu çalışıyorsunuz çocuğa bakmak zor. O yüzden ya çocuğu babaya bırakıp ayrılacaksınız. Ya da çocuk büyüyüp kimseye ihtiyacı olmadığında çılgınlık yapıp ayrılacaksınız.
Hmm o bir ara idi.simdi onlari hallettik sikinti ypkDiğer konunuzda çocuğa tahammülü yok, hepimizi odadan kovar demişsiniz ona istinaden yazdım.
Hmm o bir ara idi.simdi onlari hallettik sikinti ypk
Simdi asil bu adam duzeliyor diyip beklemek mi biraz yoksa evladimi alip cekip gitmek mi mantiklisi
Sabah erken ise gidiyorumarabamiz da yok yasadigim ilce de servisler ben ise başladığımda calismaya basliyor.k valide ile evlerimiz de uzak getirip goturemiyorum .. havalar soguk diye.Çocuk nasıl 4 gün kayinvalidede çok şaşkınım.
Tsk ederim cvbin icin haklisin aslinda gecen sadece umutlar ve omur oluyorBu hayatta öğrendiğim birşey var ki kimse düzelmiyor. Bekle bekle anca kendinizi umuda sokar sonra kendi kendinizin hayal kırıklığı olursunuz
Sizin yerinizde olsam ben artık katlanmam. Aileme yakın ev tutardım. Annem çocuğa bakar, ben çalışırdım.Devlet bana verir cocugumu çünkü hem küçükhem esimin bir dosyası var o yzden darp dan.
Siz asil sorum ben mi abartmıyorum katlanmam mi lazim çünkücevremde boyle aile yapisi coookk
Yoksa ayrilip mutlu gunlerim olur mu
Aranızda sevgi saygı bitmiş. Bence kendi iyiliğiniz için ayrılmanız daha mantıklı.Hmm o bir ara idi.simdi onlari hallettik sikinti ypk
Simdi asil bu adam duzeliyor diyip beklemek mi biraz yoksa evladimi alip cekip gitmek mi mantiklisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?