Ben kimseye bosan boşanma diyecek konumda değilim ama hayat bana gosterdiki kimse değişmez bellir yaştan sonra ancak ilahi bir dokunuş lazım. Bir insan küçükken nasıl sevilmisse büyüyünce de öyle sevmeyi öğreniyo tabi istisnalar var ama eşinizin kodunda anlayışlı sevgi dolu eş olmak yok siz boşanma düşüncenizi bitirdiginizde yine aynı adam olacak. Şöyle de bir durum var her ne kadar çok saçma da olsa ikinci şansı vermefigimiz zaman da hanımlar olarak sürekli değişmişti mutlu olabilirdik ama ben mahvettim fikri oluyor.israrla amerikayi yeniden keşf etmek istiyoruz. Allah yardımcınız olsun
Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan
Bunu ben de kadınlar kulübünde gördüm. Konu sahibini tenzii ederek söylüyorum. Bütün eşine şiddet uygulayan, sorumsuz, kıymet bilmeyen kocalar ne hikmetse çok iyi baba. Bizim kadınlarımız da da çocuklarının “babasız” kalmaması için katlanıyorlar.
Sindiğiniz için böyle erkekliğe devam ediyor. Kafasına hiç kültabağı yememiş belli
Korkmadığınızı gösterdiğiniz gün bu saçmalıklara son verecek.
Bi gün bi çıldırın sizde kendine gelir.
Düzelir diye çocuk yapmak çok saçma çocuğa yazık. Keşke çocuk yokken bitseymis sevginizde ayrilsaymissiniz sizde bi degisiksiniz şiddet uygulayan adama sabret çocuk ver şiddet bitince sogu isteme bosanacaksanizda cocugunuzu alın babaya küçücuk çocuk verilmez helede şiddet uygulayana çocuğun babanneye değil anneye ihtiyaci var sonuçta baba bakmicak babanne bakacak konunuzu çok fazla anlamadım yanlış bişey yazdiysam kusura bakmayin
Kizlar bu arada bosaninca ailem bana gel bizimle koyde dur yada abinlerin orada yani akşehir de dur diyor fakat ben bu yaşadığım ilceden ayrilmak isimden ayrilmak istemiyorum..ailemi esimin ayrilinca aynu ilcede olunca huzur vermez diye burdan goturmek istiyor. Acaba nasil bir yol izlemem lazim.bu sehirden gitmek istemiyorum duzenimj bozmak onlarin istedigi gibi olmak istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim..
Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan
Kizlar bu arada bosaninca ailem bana gel bizimle koyde dur yada abinlerin orada yani akşehir de dur diyor fakat ben bu yaşadığım ilceden ayrilmak isimden ayrilmak istemiyorum..ailemi esimin ayrilinca aynu ilcede olunca huzur vermez diye burdan goturmek istiyor. Acaba nasil bir yol izlemem lazim.bu sehirden gitmek istemiyorum duzenimj bozmak onlarin istedigi gibi olmak istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim..