Kararsizlik sizden akila ihtiyacim oluşu

Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan

Nasil iyi bizimle o kadar kotu ama evladina boyle degil demek icin not gibi düşünün

Kendine bile gelmesini istemiyorum ins en kısazamanda bosanmak icin cesaretimi toplarim da biter bu evlilik

Sıkıntı yok..
Haklisiniz bende kalbimde. Beynimde bitmis bir evliligi resmiyete dokmek icin cesaret arıyorum

1 - bebek 2 yasinda mahkeme kime verirse onda kalsin ?? 2 - eşim beni seviyomuş belli ediyomuş şiddet hariç tabii ??!! 3 - bakkala yollamaz kiskancliktan ??!! Cocuk icin siddete katlanmak ne demek nesine gayret gostericeksin saglikli mi bu aile?? Sizinki aile bile degil, siddeti romantize etmeniz ruh sagliginizin kotu oldugunu gosteriyor. Boyle seyler okuyunca deliriyorum..cok seviyor eşim beni bundan dövüyor..gercekten cok tatlı.

Zaten bende artik bu evlilikteki yasanmisliklarda bir doygunluk var . O yüzden hatırsabir isi var di o da bitti

Kizlar bu arada bosaninca ailem bana gel bizimle koyde dur yada abinlerin orada yani akşehir de dur diyor fakat ben bu yaşadığım ilceden ayrilmak isimden ayrilmak istemiyorum..ailemi esimin ayrilinca aynu ilcede olunca huzur vermez diye burdan goturmek istiyor. Acaba nasil bir yol izlemem lazim.bu sehirden gitmek istemiyorum duzenimj bozmak onlarin istedigi gibi olmak istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim..

Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan
Korkmaniz normal iyi veya kötü neticede yuva ama sizde insansınız ve size insan gibi değer vermeyen kimsenin yanında durmayın

Eşiniz bela olacak biriyse bir süre ailenize yakın olmanız daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…