Bende oyle düşünüyorum kizlar sizin dualariniza ihtiyacım olacak lutfen esigemeyinSizin yerinizde olsam ben artık katlanmam. Aileme yakın ev tutardım. Annem çocuğa bakar, ben çalışırdım.
Bu evlilikte artık mutlu olmanız çok zor. Ancak boşandığınızda mutlu olma ihtimaliniz elbette daha yüksek
Tehdit ediyor aytilirsan öldürüm benden ayrilamazsin gibi nasil ayrılacam peki bu adimi nasıl atacam.cok korkuyorum çünküAranızda sevgi saygı bitmiş. Bence kendi iyiliğiniz için ayrılmanız daha mantıklı.
Korkmakta haklısınız.Tehdit ediyor aytilirsan öldürüm benden ayrilamazsin gibi nasil ayrılacam peki bu adimi nasıl atacam.cok korkuyorum çünkü
Ne diyeyim hayat şartları.Çocuk için de kv için de zor.Allah yardım etsin size deSabah erken ise gidiyorumarabamiz da yok yasadigim ilce de servisler ben ise başladığımda calismaya basliyor.k valide ile evlerimiz de uzak getirip goturemiyorum .. havalar soguk diye.
O yuzden
Ayrilmamak degil ben bu adamla severek evlendim boyle hayal kirikligi cok zor oluyorŞiddet gördüğünüz evliliginiz belki düzelir diye çocuk sahibi olmak düşüncesi çok bencilce değil mi? Netice de işe de yaramamış çocuğunuzun olması yine şiddet görmüşsünüz. Diğer konunuzda eşinizin iyi bir baba olmadığını yazmıştınız şuan ise mükemmel bir baba olduğunu yazıyorsunuz, ayrılmamak için çocuğu bahane ediyorsunuz gibi geldi bana tıpkı doğmasını da evliliği kurtarmak için istediğiniz gibi.
Aslinda derdim tek ayrilmak ama cesaretim yok .muhtemel polis girecek devreye su cesaretimi toplayıp bu adimi atabilsemKorkmakta haklısınız.
Ancak sizi evliyken de öldürebilir. Sonuçta aynı evdesiniz.
Polisten yardım alırsınız.
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.
Bunları yazılı olarak toplayın, size siddet uygularsa hemen darp raporu alın. Mahkemenin sizi bosaması için yardımcı olur hem belki tazminat da talep edersiniz. Daha önce siddet gördüğünüzü yazmışsınız ve hakaretler. Bunlar zaten insan olmanın adabına aykırı hareketler. Üzgünüm, kendinizi daha fazla üzmeden gereğini yapmaya koyulun...Tehdit ediyor aytilirsan öldürüm benden ayrilamazsin gibi nasil ayrılacam peki bu adimi nasıl atacam.cok korkuyorum çünkü
Mecbursunuz.Aslinda derdim tek ayrilmak ama cesaretim yok .muhtemel polis girecek devreye su cesaretimi toplayıp bu adimi atabilsem
Eşinize "evlenirken seni çok seviyordum ama şiddet ve hakaretlerin bende ki sevgiyi aldı, artık senden soğudum, bu evliliğide böyle devam ettirmek istemiyorum, ayrılalım" diye bir konuşma yapabilirsin....tabi bu konuşmadan anlayacak biri iseTehdit ediyor aytilirsan öldürüm benden ayrilamazsin gibi nasil ayrılacam peki bu adimi nasıl atacam.cok korkuyorum çünkü
Ben kimseye bosan boşanma diyecek konumda değilim ama hayat bana gosterdiki kimse değişmez bellir yaştan sonra ancak ilahi bir dokunuş lazım. Bir insan küçükken nasıl sevilmisse büyüyünce de öyle sevmeyi öğreniyo tabi istisnalar var ama eşinizin kodunda anlayışlı sevgi dolu eş olmak yok siz boşanma düşüncenizi bitirdiginizde yine aynı adam olacak. Şöyle de bir durum var her ne kadar çok saçma da olsa ikinci şansı vermefigimiz zaman da hanımlar olarak sürekli değişmişti mutlu olabilirdik ama ben mahvettim fikri oluyor.israrla amerikayi yeniden keşf etmek istiyoruz. Allah yardımcınız olsunKizlar merhaba ben 6 senelik evliyim esimle severek evlendik fakat daha sonra siddet hakaretler basladi sabir sabir sabir derken..acaba baba olursa duzelir mi dedim
. 2 sene önce bebeğim oldu.ama esim devam aynı hareketlerine.
Bundan 3 ay önce cok agir tartistik ailesinin yanında. Çocuğumda vardi ..bosanacam dedim..defol dedi oglumu vermemekle tehdit etti. Bende tamam dedim mahkemeye kadar dursun sizde daha sonra mahkeme kime verirse onda kalsin oglum dedim.baktim bu sefer adam degismeye basladi. 2 ayi gecik zamandır hicbir kusuru yok.sisdet bitti ama tabi daha zaman erken.ama artık benim ona sevgim yok. Gormek bile gelmiyor içimden. Ama o beni cok seviyormuş ve belli de ediyor bunu aslinda siddet hariç tabi.
Ama ben hem çalışıyorum bebegim agirlik k valide bakti.gecen sene kisin bebegim hafya ici onlarda hafta sonu bizdeydi. Hafta ici biz görmeye giderdik işten cikinca uyuyana kadar.
Bu sene bizde kaldi oğlum. Simdi ise 4 gun k validm bakiyor 3 gun bizde izinlerimizde.
Ha derseniz baba olarak nasil esin.. cok iyi bir baba.. bundan asla suphem yok..
Ama artik ben bu evlilikten yoruldum. Birseyleri ondan gizlemekten yalan soylemekten kisitlanmaktan yoruldum.kiskanclik adi altinda bakkala yolllamaz.ama ben markette çalışıyorum sacmalik degil mi?
Sizce ben bosanmali miyim bu adamdan.yoksa çocuğum icin biraz gayret mi göstermeliyim.
K bakmayin cok yorgunum zor yazdim.simdiden cvplar icin tsk ederim
Neden kendi evliliginizi kurtarmak icin masum bir bebegi kullandiniz? O baba istedigi kadar iyi olsun, annesine siddet gosteren bir adami baba olarak gorur mu? Bu sacmaligin icine o cocugu niye dahil ettiniz? Siz zaten mutsuzken onu da niye bu mutsuzlugun icine soktunuz? Sabah sabah cok sinirlendim yine yaKizlar merhaba ben 6 senelik evliyim esimle severek evlendik fakat daha sonra siddet hakaretler basladi sabir sabir sabir derken..acaba baba olursa duzelir mi dedim
. 2 sene önce bebeğim oldu.ama esim devam aynı hareketlerine.
Bundan 3 ay önce cok agir tartistik ailesinin yanında. Çocuğumda vardi ..bosanacam dedim..defol dedi oglumu vermemekle tehdit etti. Bende tamam dedim mahkemeye kadar dursun sizde daha sonra mahkeme kime verirse onda kalsin oglum dedim.baktim bu sefer adam degismeye basladi. 2 ayi gecik zamandır hicbir kusuru yok.sisdet bitti ama tabi daha zaman erken.ama artık benim ona sevgim yok. Gormek bile gelmiyor içimden. Ama o beni cok seviyormuş ve belli de ediyor bunu aslinda siddet hariç tabi.
Ama ben hem çalışıyorum bebegim agirlik k valide bakti.gecen sene kisin bebegim hafya ici onlarda hafta sonu bizdeydi. Hafta ici biz görmeye giderdik işten cikinca uyuyana kadar.
Bu sene bizde kaldi oğlum. Simdi ise 4 gun k validm bakiyor 3 gun bizde izinlerimizde.
Ha derseniz baba olarak nasil esin.. cok iyi bir baba.. bundan asla suphem yok..
Ama artik ben bu evlilikten yoruldum. Birseyleri ondan gizlemekten yalan soylemekten kisitlanmaktan yoruldum.kiskanclik adi altinda bakkala yolllamaz.ama ben markette çalışıyorum sacmalik degil mi?
Sizce ben bosanmali miyim bu adamdan.yoksa çocuğum icin biraz gayret mi göstermeliyim.
K bakmayin cok yorgunum zor yazdim.simdiden cvplar icin tsk ederim
Karısını döven bir adam nasıl ‘çok iyi bir baba’ oluyor onu anlamadım .
Kusura bakma ama insan olamamış biri , ‘baba’ da olamaz koca da
Düzeldi diyorsun sonra kendin ekliyorsun ‘yalan konuşuyorsun , birşeyler saklıyorsun’ vs vs böyle yaptığın için eşin iyi davranıyor , hoşuna gitmeyen birşey yap bakalım gör o zaman ‘iyi baba’nın gözü çocuk filan görüyor mu
Kocasını adam yerine koymayan , hayati adama zulmeden ama çocuklarına çok iyi anne olan kadınlar da var. Aynı şey.Bunu ben de kadınlar kulübünde gördüm. Konu sahibini tenzii ederek söylüyoum. Bütün eşine şiddet uygulayan, sorumsuz, kıymet bilmeyen kocalar ne hikmetse çok iyi baba. Bizim kadınlarımız da da çocuklarının “babasız” kalmaması için katlanıyorlar.
Konu sahibi evli iken bile çocuğa baakamayacak kadar yoğun çalışıyormuş, çocuk kv sinde kaliyormuş, boşanıp ta nasıl bakar ki...Düzelir diye çocuk yapmak çok saçma çocuğa yazık. Keşke çocuk yokken bitseymis sevginizde ayrilsaymissiniz sizde bi degisiksiniz şiddet uygulayan adama sabret çocuk ver şiddet bitince sogu isteme bosanacaksanizda cocugunuzu alın babaya küçücuk çocuk verilmez helede şiddet uygulayana çocuğun babanneye değil anneye ihtiyaci var sonuçta baba bakmicak babanne bakacak konunuzu çok fazla anlamadım yanlış bişey yazdiysam kusura bakmayin
Kocasını adam yerine koymayan , hayati adama zulmeden ama çocuklarına çok iyi anne olan kadınlar da var. Aynı şey.
Haa öylemi konuyu tamm anlayamadım anladigim kadar yorum yaptım ozman boşanma konu Sahibi okadar sabretmissin biraz daha sabret çocuk en azından yanında olur akşamlarıKonu sahibi evli iken bile çocuğa baakamayacak kadar yoğun çalışıyormuş, çocuk kv sinde kaliyormuş, boşanıp ta nasıl bakar ki...
Sindiğiniz için böyle erkekliğe devam ediyor. Kafasına hiç kültabağı yememiş belliTehdit ediyor aytilirsan öldürüm benden ayrilamazsin gibi nasil ayrılacam peki bu adimi nasıl atacam.cok korkuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?