- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Önceki konuları mı okusan acaba?Anladığım kadarıyla eşinizle öyle büyük bir geçimsizliğiniz yok. Mutsuz olmayı mı seçiyorsunuz acaba?
Ay hiç gidemem şimdi oralaraÖnceki konuları mı okusan acaba?
Eşinin sorunlu olmadığını düşündüren nedir? Çünkü anlatmamış önceki konuda seni öldürürüm deyip ortalığı kırıp dökmesini di mi?Eşiniz sorunlu biri değil .mutsuz olmayı seçen mutsuzluktan beslenen kaos yaratan siz gibi geldiniz bana.
Babanızdan yaralı oldugunuz için
Ben bir üye bişey yazinca geçmiş konularına dönüp başına ne işler gelmiş diye okumuyorum vaktimi o kadar harcayamamEşinin sorunlu olmadığını düşündüren nedir? Çünkü anlatmamış önceki konuda seni öldürürüm deyip ortalığı kırıp dökmesini di mi?
Yok beeee. O kadar yasak değildir herhaldeEski konu linkini yapıştırmak yasak mı acaba? Bilen biri beni aydınlatsın please.
Kuantum fiziği ile meşguliyetine devam o halde.Ben bir üye bişey yazinca geçmiş konularına dönüp başına ne işler gelmiş diye okumuyorum vaktimi o kadar harcayamam
Ay merak ettim şimdi haaaaa, du bi gidip bakiyimEski konu linkini yapıştırmak yasak mı acaba? Bilen biri beni aydınlatsın please.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?