Kararsızlık

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
33
Gecen ki konumu bilen bilir. Eski sevgili arayıp aklımı karıştırmaya çalıştı ve başardı. Aklimdan atamiyorum ne kadar başka şeylerle oyalansam da sürekli düşünüyorum. Sosyal medyadan ne yaptığına bakıyorum. Eşime boşanmak istediğimi söylemeli mıyım? Ihanet ettiğimi biliyorum çünkü:( bosanirsan ona mı gideceksin diyen olursa oda evli... Asla böyle birşeye tahammülüm yok. Eşimin bana yapmasını istemediğim şeyi ben de yapmak istemem. Suan rahatsız etmiyor o günden sonra hiç aramadı. Eşime bu düşüncelerimi anlatayım mı yoksa sadece boşanmak istediğimi söyleyip çekip gitmeli mi?

Düşünmek derken nasıl mesela ? Onu özlüyor gibi mi ?

Ama sizi tebrik ederim,duygularınızı dürüstçe kabullenmişsiniz ve farkındasınız yanlışınızın.Ben olsam eşime söylerdim,açık açık konuşurdum düşüncelerimi.Belki o size bir noktada yardımcı olur,o kadar büyütmez.

Düşünmek derken nasıl mesela ? Onu özlüyor gibi mi ?

Ama sizi tebrik ederim,duygularınızı dürüstçe kabullenmişsiniz ve farkındasınız yanlışınızın.Ben olsam eşime söylerdim,açık açık konuşurdum düşüncelerimi.Belki o size bir noktada yardımcı olur,o kadar büyütmez.
Özlüyorum canım eski günleri atamiyorum aklımdan. O kadar çılgın bir ilişkimiz vardı ki saatlerce konuşurduk hiç sıkılmadan karnım agrirdi gülmekten. Eşime bu dusuncelerimden bahsetsem yıkılır adam:( böyle de ben çok yipraniyorum

Esine anlatma adam yikilir bence hem oda evliymis gecici bi durum olabilir mi bu

Valla nedense kendimize yapilmasini istemedigimiz biseyi baskasina yapiyoruz :KK9:
Sonrada diyosunuz ki cekip gitmelimiyim evliliginiz evli bir insan icin dagitacaksiniz biz nediyelim.

Yazik kocaniza:110:

Bende sizin gibi konu açanlara tahammül edemiyorum,ne haliniz varsa görün.insanların yok yere sinirini zıplatmayın.

Sizi tebrik edebilenleride tebrik ediyorum, hoşgörü fışkırıyor milletten maşallah..

Teşekkürler.

Özlüyorum canım eski günleri atamiyorum aklımdan. O kadar çılgın bir ilişkimiz vardı ki saatlerce konuşurduk hiç sıkılmadan karnım agrirdi gülmekten. Eşime bu dusuncelerimden bahsetsem yıkılır adam:KK43: böyle de ben çok yipraniyorum

Ayrılmanız gerek o zaman.Şu an eşinizi aldatıyorsunuz bana göre,yani kafanızda başka biri var sonuçta.
Çok üzülür diyorsanız söylemeyin sebebin bu olduğunu,ama ben dürüstlükten yanayım.(tabi şiddete meyilli biri değilse,çünkü sonuçları farklı olabilir)

Esine anlatma adam yikilir bence hem oda evliymis gecici bi durum olabilir mi bu
O arayana kadar bu denli değildim inanın. 1 haftayı geçti arayalı bekliyorum geçici diye dualar ediyorum sürekli. Eşimle çok güzel vakit geçirmeye çalışıyorum çabalıyorum en azından. Sinemaya gidiyoruz, yürüyüş yapıyoruz

Bende sizin gibi konu açanlara tahammül edemiyorum,ne haliniz varsa görün.insanların yok yere sinirini zıplatmayın.

Sizi tebrik edebilenleride tebrik ediyorum, hoşgörü fışkırıyor milletten maşallah..

Tebrik eden hanimefendi forumda boyle konu girla, hepsini tebrik etmeye nedersiniz ?:KK9:

Aldatt
Ayrılmanız gerek o zaman.Şu an eşinizi aldatıyorsunuz bana göre,yani kafanızda başka biri var sonuçta.
Çok üzülür diyorsanız söylemeyin sebebin bu olduğunu,ama ben dürüstlükten yanayım.(tabi şiddete meyilli biri değilse,çünkü sonuçları farklı olabilir)
Aldattigimi biliyorum cnm bu yüzden canım yanıyor ya. Fırsatını bulup konuşmayı deniycem

Tebrik eden hanimefendi forumda boyle konu girla, hepsini tebrik etmeye nedersiniz ?:KK9:

Okumadığınız o kadar açık ki.

Tebrik ederim,yanlışınızın farkındasınız yazmışım.Kadın herhangi bir geri bildirimde falan bulunmamış ama kafasından atamamış yine de ''sadece kafamda eşimi aldatmış sayılmıyorum'' diyen bir sürü ikiyüzlüye göre dürüst.

Bu da son yorumum size,iyi forumlar.

Eşinizi sevseniz başka birini düşünmezdiniz bu nedenle boşanınız hemen.İyi günler

Okumadığınız o kadar açık ki.

Tebrik ederim,yanlışınızın farkındasınız yazmışım.Kadın herhangi bir geri bildirimde falan bulunmamış ama kafasından atamamış yine de ''sadece kafamda eşimi aldatmış sayılmıyorum'' diyen bir sürü ikiyüzlüye göre dürüst.

Bu da son yorumum size,iyi forumlar.
Beni anladiginiz için teşekkür ederim. Asla bir görüşmem olmadı eski sevgiliyle. Hatta ilk aradığında sesini duyunca ses bile vermedim. Msj attı unutamıyorum diye hemen engelledim. Annemin akrabası olduğu için evli olduğunu biliyorum.

Yani herşey insan için bu yüzden kınamıyorum. Ama iyi düşünün. Boşandıktan sonra ona ulaşma isteğiniz daha da kuvvetlenirse karşı tarafında yuvası yıkılır. Herşeyi iyi düşünün. Belki evliliğiniz kurtarılabilir bir evliliktir.

Bencr gereksiz yere huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Şeytan dürtüyor sizde peşine takılıyorsunuz. Yapmayın yuva yıkmak kolay değil. Eşiniz iyi bir adamsa hiç o toplara girmeyin.

Back
X