- 5 Kasım 2017
- 310
- 167
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanın o kişi arayana kadar doğru düzgün aklıma bile gelmezdi. Aradıktan sonra beynim yandı sanki. Bu konuşmayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Ihanet benim için cinsellik veya yüzyüze flört değil. Eşimin yüzüne gülüp beynimde o insanın suan naptigini düşünmek mahvetti hayatımıayy çok üzücü ya. bu konuşmayı göze alacak kadar mı seviyorsun eski sevgiliyi. bir erkeğin de (kocanız) ,böyle bir konuşmayı kaldırması ne kadar zor. düzelmen için elimden geleni yapacağım demiş ama düzeldiğinden nasıl emin olacak ki.
aradan zaman geçse bile en ufak üzüntünde acaba onun için mi gibi gibi... acabalar başlar kafasında.
çok üzüldüm gerçekten değmezdi..ama kalp böyle işte hükümran o.inşallah pişman olmazsın..
Inanın o kişi arayana kadar doğru düzgün aklıma bile gelmezdi. Aradıktan sonra beynim yandı sanki. Bu konuşmayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Ihanet benim için cinsellik veya yüzyüze flört değil. Eşimin yüzüne gülüp beynimde o insanın suan naptigini düşünmek mahvetti hayatımı
Aramadan önce aklıma gelmiyordu diyorsunuz. O zaman bu bence geçici bir durum. Düşünmemek için kendinizi zorlamayın. Alabildiğine düşünün. Yaşadığınız kötü şeyleri de düşünün ama. Zamanla geçecektir.
Allah razı olsun gerçekten iyi dilekleriniz için. Elimden geleni yapıyorum eşimin desteği ile daha iyi olu cam inşallahAramadan önce aklıma gelmiyordu diyorsunuz. O zaman bu bence geçici bir durum. Düşünmemek için kendinizi zorlamayın. Alabildiğine düşünün. Yaşadığınız kötü şeyleri de düşünün ama. Zamanla geçecektir.
Inanın o kişi arayana kadar doğru düzgün aklıma bile gelmezdi. Aradıktan sonra beynim yandı sanki. Bu konuşmayı yapmak zorunda hissettim kendimi. Ihanet benim için cinsellik veya yüzyüze flört değil. Eşimin yüzüne gülüp beynimde o insanın suan naptigini düşünmek mahvetti hayatımı
Eşim mükemmel tek kelimeyle ev işlerinde yardım eder, ben yemek yaparken gelir sarılır yardım ediyim mi diye. Birlikte çok güzel aktivitelerimiz olur sohbet ederiz herşeyini anlatır. 4 yıllık evliyiz bi kızımız var.empati kurmaya çalıştım bir an,evet zor ama ben yine de erken bir konuşma olduğunu düşünüyorum. kafanın karışıklığının biraz gitmesini bekleyebilirdin.belki geçici bir durumdur.
alçak adam hem o da evli olduğu halde gelip kafanı karıştırdı. değmezdi.biraz çabalasaydın belki onun ne şeytan olduğunu görebilirdin.
eğer eşinle mutlu bir beraberliğin vardı ise yazık oldu.evliliğin nasıldı.kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
Eşim mükemmel tek kelimeyle ev işlerinde yardım eder, ben yemek yaparken gelir sarılır yardım ediyim mi diye. Birlikte çok güzel aktivitelerimiz olur sohbet ederiz herşeyini anlatır. 4 yıllık evliyiz bi kızımız var.
Bende sizin gibi konu açanlara tahammül edemiyorum,ne haliniz varsa görün.insanların yok yere sinirini zıplatmayın.
Sizi tebrik edebilenleride tebrik ediyorum, hoşgörü fışkırıyor milletten maşallah..
Adı Mehmet gerçek adı. Yaşı 26 memleketi trabzon yeterli mi?Ya lütfen eski sevgilinize şiyar adını verin de en azından kocamız mı bilelim