• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARARSIZLIK...

Ben şok. Baştan sona okudum. Ne demek duygum var. Seviyor olsaydınız 3 ayda bir görmeye dayanamazdınız. Kaldı ki evliyken 3 ayda bir görmeyle çokça soğumuş olurdunuz.

Herşeyi geçtim ya evlat? Çocuk kaç yaşında özlemiyor mu babasını. Kusura bakmayın da siz çoktan boşanmışsınız ama aradaki mesafeden dolayı haberiniz olmamış. İster ayrılın ister barışın. Siz o adamın hayatını paylaştığı kişi değilsiniz. Sevdiği önemsediği hiç değilsiniz. En kötüsü de evladı onun umrunda değil. Daha ne denir ki. Alacağınız karar bundan sonrası için iyi olur umarım. Varsın iki yıl da ayrıldığınıza ağlayın. Çok da mühim değil.

Bence dava açınca tazminat hakkı da doğuyor maddi ve manevi avukatınıza danışın.

Ben şok. Baştan sona okudum. Ne demek duygum var. Seviyor olsaydınız 3 ayda bir görmeye dayanamazdınız. Kaldı ki evliyken 3 ayda bir görmeyle çokça soğumuş olurdunuz.

Herşeyi geçtim ya evlat? Çocuk kaç yaşında özlemiyor mu babasını. Kusura bakmayın da siz çoktan boşanmışsınız ama aradaki mesafeden dolayı haberiniz olmamış. İster ayrılın ister barışın. Siz o adamın hayatını paylaştığı kişi değilsiniz. Sevdiği önemsediği hiç değilsiniz. En kötüsü de evladı onun umrunda değil. Daha ne denir ki. Alacağınız karar bundan sonrası için iyi olur umarım. Varsın iki yıl da ayrıldığınıza ağlayın. Çok da mühim değil.

Bence dava açınca tazminat hakkı da doğuyor maddi ve manevi avukatınıza danışın.
Evet zararın neresinden dönülürse kardır gercekten

SON. DURUM AYRILMA KARARI ALDIM

Bence doğru kararı verdiniz. Adam size haber vermeden sorunlu ailesinin olduğu memleketine tayin isteyip, size emrivaki yapmaya çalışıp, siz gitmeyince sizi ve çocuğu yalnız bırakıp gitmiş. 2 yıldır çocuğu için para göndermemiş. Başka ne yapabilirdiniz ki?

Avukatınız var mı? Avukatınız maddi, manevi tazminat, çocuk için nafaka vs konularında ne diyor? Bence çocuk için şu zamana kadar vermediği nafakayı maddi tazminat olarak almanız lazım. Çünkü iki yıldır onun ödemesi gereken miktarı da siz ödediniz.

Ailenizin haberi var mı, kararınızı destekliyor mu?

Bence doğru kararı verdiniz. Adam size haber vermeden sorunlu ailesinin olduğu memleketine tayin isteyip, size emrivaki yapmaya çalışıp, siz gitmeyince sizi ve çocuğu yalnız bırakıp gitmiş. 2 yıldır çocuğu için para göndermemiş. Başka ne yapabilirdiniz ki?

Avukatınız var mı? Avukatınız maddi, manevi tazminat, çocuk için nafaka vs konularında ne diyor? Bence çocuk için şu zamana kadar vermediği nafakayı maddi tazminat olarak almanız lazım. Çünkü iki yıldır onun ödemesi gereken miktarı da siz ödediniz.

Ailenizin haberi var mı, kararınızı destekliyor mu?
a

bence gitmemlisin cunku resmen arkandan is cevirmis ki bi de ailesi sorunlu diorsun ,cocugynuz var mi bilmiyorum da cocuk olunca aileler ekstra sıknti oluyor esin seni kaybetmek istemiorsa ikinizin de ailesine yakin mesafede bi sehre tasinin

Bayanlar ,bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.eşiniz ve kendiniz memur olsanız ve eşiniz sizin haberiniz olmadan ailesinin yanına tayin istese bu süreçte duyup uzulseniz tabi.2 yıldır sende tayin al gel buraya diye diretse gidermiydiniz.eşiniz ailesi de sorunlu.bulunduğum durum tam da bu şekilde görüşlerinizi almak istedim..
Oooo fenaaa şimdi konuşsam kendimi tutamicam fitne gibi olmasin

Sizden habersiz tayin isteyip gitmesi evliyken evi terketmesi demek bu da mahkemede sizin işinize yarayacak bir durum.

Eşiniz önceden de söyler miydi memleketine tayin aldırmak istediğini? Yani siz kabul etmediginiz için mi habersizce gitti?
Kendisi devamlı dile getirirdi ama ben hep reddederdim.çünkü özellikle annesi herşeye dahil olmayı seven biri.bu sebeplerle istemiyordum.oda inat uğruna gizlice gitti

Back
X