Kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama bu adam sizi hiç sevmemiş. Ne sizi ne çocuğunu.
Hala da sevmiyor.
Seven tek kişi sizsiniz. Siz de onurunuzu düşünmeye başlayın artık. Mutlu olmak sizin de hakkınız değil mi?
Sizden intikam almak isteyen, bu amaçla tayin isteyen ve bu amaçla kendi ÖZ çocuğuna 2 senede 5 kuruş göndermeyen bir adamdan bahsediyoruz. Merhamet nerede? İnsan vicdan azabı çeker, der ki hasta babamın yanına gelip karımı ve çocuğumu yalnız bıraktım, bari maddi destek olayım. Resmen sizin burnunuz sürtsün diye size işkence ediyor.
Sevgi bu demek değil. Çok üzgünüm.
Ortada bir yuva da yok zaten. Tek taraflı çabalamayla bir şey olmaz. Mutsuz hayatınızın mutsuz bölümlerini uzatmış oluyorsunuz böyle.
Adamın bilinç altında dediği şey şu: Seni sevmiyorum, seninle ortak bir hayat istemiyorum ama senin de başka bir erkekle mutlu olmanı istemiyorum. O yüzden sana hep umut vermeye, seni kandırmaya, seni 3 ayda bir görüşerek oyalamaya devam edeceğim.
Günahını almak istemem ama kocanızı orada imam nikahı ile birisi ile evlendirmiş bile olabilirler.