- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.811
- 448
- Konu Sahibi deryasudems
-
Bi çok kişi sizin gibi çık demiss banada en mantıklısı yakın Bi yer bulup insalah tabi çıkmakTam tersi olsaydı şartlar siz kayınaileyle bu şekilde yaşamak istermiydiniz? Çocuklarım rahat değil der çıkardınız bence. Yakınlardan ev bulmaya çalışın, olmuyorsa da araç kullanmaya çalışın git gel yapın.
Evet bence de yakin bir ev bakin. Ama ille de beraber yasamak zorundaysaniz, ailenizle beraber daha buyuk bir eve gecinArkadaşlar Bn 10 senelik evliyim 3 çocuğum var sizi sıkmam istemiyorum kısaca sormak isteğimi anlatmak istiyorum annem parkinson hastası maalesef son evrelerde yatağa bağımlı sayılır 3 senedir kendi evimde gündüzleri bakıyordum anneme akşamları babam alıyordu evine götürüyordu bu şekilde bakıyorduk evlerimiz yakındı geçen sene evimiz kira olduğu için satıldı bende anneme yakın ev bulamadığımiz için babamda kendi evine yerlesmemizi istedi uzak ev zor olurdu eşimi ikna edip babamın evinde 1 senedir yaşıyoruz ama ev kucuk 3 küçük evladıma zor oluyor ama anneme tek bakan benim kız kardeşim uzakta yakınlarda ev baksam babam gitmemi istemiyor çalışması gerek erkek kardeşim evlendirmek için bnde düzenim olsun istiyorum ama kıyamıyorum da babama yani ona kalsa ömür boyu böyle yaşayalım diyor Bn ayrı eve çıksam zaten bakacağım anneme ama 7 aylik ve 2 yaşında çocuklarım bide annem gece çok yorulurum diye özelikle yakın Bi ev bakıyorum sizce ne yapayım kararsizim
Eşinize, çocuklarınıza haksızlık bence. Sizin de kendi düzeninizi kurmanız lazım. Babanız baktıracak bir evlat bulmuş, öpüp başına koysun. O olmaz, bu olmaz deme lüksü yok bana göre.Çalışmam gerek diyor bana yol gösterse kolaylık saglasa bnde arafta kalıyorum böyle işimi kolaylaştırır ama işte babam bu şekilde oluyor saniyor
O zaman işiniz daha kolay mevcut evi kiraya verin dubleks ters dubleks veya oda sayısı fazla olan biraz daha belki şehrin dışına doğru çıkacağınız bir ev tercihin edin hem çocuklara ve size yaşam alanı olur hem de kendi babanızın evinden aldığınız kirayla mevcut kirayı ödersiniz siz de faturaları vesaire ortak ödedikten sonra annenize de bakıldıktan sonra babanızın da buna razı gelmesi gerekiyorBabamkm kendi evi canım öyle bi düşüncesi yok gibi hani evi satayım büyük Bi yer alayım gibi emekli babam kardeşimi evlendirdikten sonra çalışmam evde bakarım anneme diyor galiba o yuzden
Bakiyorum canım unsalah bulurum yakın yerlerdeEv büyük dubleks falan olsa anlayacağım bu şekilde yaşamak insanı çok bunaltır. Aynı apartman, aynı sokak kısa mesafe kiralık daire bakın en fazla 15 dakika yürüyüş yapabileceğiniz.
Düzen olmayınca olmuyor hem cocuklar açısından hem insani kendi evindeki düzeni arıyor aynn artık Bi şekilde bu wekilde yasamaya çalışacağız insalah bulurumda ev ama babam evini kiraya vermez bundan eminimEşinize, çocuklarınıza haksızlık bence. Sizin de kendi düzeninizi kurmanız lazım. Babanız baktıracak bir evlat bulmuş, öpüp başına koysun. O olmaz, bu olmaz deme lüksü yok bana göre.
Arkadaşlar Bn 10 senelik evliyim 3 çocuğum var sizi sıkmam istemiyorum kısaca sormak isteğimi anlatmak istiyorum annem parkinson hastası maalesef son evrelerde yatağa bağımlı sayılır 3 senedir kendi evimde gündüzleri bakıyordum anneme akşamları babam alıyordu evine götürüyordu bu şekilde bakıyorduk evlerimiz yakındı geçen sene evimiz kira olduğu için satıldı bende anneme yakın ev bulamadığımiz için babamda kendi evine yerlesmemizi istedi uzak ev zor olurdu eşimi ikna edip babamın evinde 1 senedir yaşıyoruz ama ev kucuk 3 küçük evladıma zor oluyor ama anneme tek bakan benim kız kardeşim uzakta yakınlarda ev baksam babam gitmemi istemiyor çalışması gerek erkek kardeşim evlendirmek için bnde düzenim olsun istiyorum ama kıyamıyorum da babama yani ona kalsa ömür boyu böyle yaşayalım diyor Bn ayrı eve çıksam zaten bakacağım anneme ama 7 aylik ve 2 yaşında çocuklarım bide annem gece çok yorulurum diye özelikle yakın Bi ev bakıyorum sizce ne yapayım kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?