Allah yardimciniz olsun. Umarim yakinlarda baska bir ev bulursunuz. Konuya nerden baksak elde kaliyor. Esiniz icin, sizin icin en cok da cocuklariniz icin. Bu sekilde cocuklariniza yeterli ilgi verebildiginizi dusunuyor musunuz? Daha cok kucukler ve siz annenizin bakimi olsun, ayni evde bir suru insana yemek yapmak olsun, evin temizligi vb. bir suru seyle ilgileniyorsunuz anladigim kadariyla.
Ben annemi hep mutfakta bir seyler yaparken hatirliyorum cocukluguma donunce, hicbir zaman benle oturup oynadigini hatirlamiyorum. Ki bence bu bir eksiklik yaratiyor cocuklarda.
Diger kardesleriniz herhangi bir destek sagliyor mu? Madem bakamiyorlar en azindan maddi bir yardim saglayabilirler bence. Ya da hep beraber bir bakici tutabilirsiniz. Digerlerin kosullari uymuyor diye bu kosullar altinda kendinizi ezdirmeyin, yaptiginiz iyilikler ilerde cope gider, bakmasaydin derler haberiniz olsun.
Bence ben artik bakamiyorum, cocuklarimla ilgilenemiyorum, bu sekilde de rahat edemiyoruz diyip bir bakici bulmak. Kendinizi bu kadar harap etmemelisiniz bence. Yine anneniniz kontrol edersiniz ama bence biraz baska ihtimalleri de dusunun.