- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Canım durum çok kötü hakikatenMerhaba arkadaşlar konu eşim ve bayan iş arkadaşı..şöyle ki eşim bu bayan arkadas ve bu bayanın eşi aynı yerde çalışıyor bu bayanın eşi iş için il dışında bi süre orda kalacak adam eşimden rica etmiş benim hanimida işe getir götür diye tamam buraya kadar sıkıntı yok benim için sorun bu kadın gereksiz samimi oluyo eşimle sakalasmalar çocuk oynatiyoruz diye yakinlasmalar felan oluyor birbirimize gidip geliyoruz ailecek çok şahit oldum eşime dedim yapma diye uyardım biraz çekti kendi geri ama iş yerinde nasillardir bilmiyorum sabah 8 den akşam 6 ya kadar beraberler ayrıca hafta sonlarında beraberiz çoğu zaman artık gına geldi.. arabada başbaşlar felan ayrıca bu bayan bi kaç gün başka bir adamın arabasıyla gitti sonra kadın ben onda rahat edemiyorum demiş eşime yani rahat olacak ne var 10 dk yol gidip geleceksin alt tarafı adamda aynı iş yerinden yani aynı yere gidiyorlar zaten..kadın eşime otur diyo oturuyo kalk diyo kalkiyo köpeği olmuş yani..kadından banane ben eşime kızıyorum bana göstermediği saygıyı o kadına gösteriyor..eşime karşı hiç bir saygım sevgim kalmadı bazen eve gelmesinden bile rahatsız oluyorum o yokken daha rahatım diyorum gemileri yakıp yeni bi hayat kurmak istiyorum iki tane bebeğim var onlarida bahane etmiyorum ama neyi beklediğimi bende bilmiyorum..
Sizce böyle bir durumda ne yapılmalıBenim uzmanlık alanım konunuz...
Çözüm yolları gösteren arkadaşların yorumlarını gördükten sonra olacakları yazmak istiyorum...
AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibiİşte böyle yazınca da herkes bir mide genişliğinden bahsediyor. (Öyle olduğunuzu ima etmiyorum,genel yargı) Öncelikli sorunun nedeni etraflıca düşünülmüyor. Konu sahibinin eşi lakayt bir kişilikse, en ufak bir yakınlaşmaya açıksa, ne var bunda diyemiyorum. Aynı zamanda "Eş, bir başkasının eşine nasıl emanet edilir ya" tartışılıyor. Şuraya gelene kadar daha büyük problemler gözardı ediliyor.
Ya herkes kızıyor ama yani neden 2 bebek arkadasım o zaman ? mutlu degilsen neden ? o cocuklara yazık degil miBaşka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
Atladığımız bir nokta var, eşi konu sahibinin kuzenleriyle bile görüşmesine müsade etmiyor, telefonundan lisedeki erkek arkadaşlarını da silmiş.AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibiaraba mi gormemisler,is hayati mi gormemisler anlayamadim
O konu sahibinin hatasi ama. Esiniz size kuzenlerinle gorusmeyeceksin dese peki tamam demezsiniz mesela oyle degil mi? İs bizde bitiyor. İsine nasil gelirse oyle davranan bu kaba adamlara biz izin veriyoruz biraz da. Ne munasebet esim icin arkadasimi neden sileyim?Atladığımız bir nokta var, eşi konu sahibinin kuzenleriyle bile görüşmesine müsade etmiyor, telefonundan lisedeki erkek arkadaşlarını da silmiş.
Ama kendisi istediği kişiyle istediği yakınlığı kuruyor. Yanie ortada düşünceli kibar bir adam yok aslında. İşine nasıl geliyorsa öyle davranan bir eş var. Bu durumda kim olsa rahatsız olur diye düşünüyorum.
Ben kendisine de yazdım buna müsade etmemeliydiniz diye zaten ama bu durum bazı erkeklerin iki yüzlülüğünü değiştirmiyor malesef.O konu sahibinin hatasi ama. Esiniz size kuzenlerinle gorusmeyeceksin dese peki tamam demezsiniz mesela oyle degil mi? İs bizde bitiyor. İsine nasil gelirse oyle davranan bu kaba adamlara biz izin veriyoruz biraz da. Ne munasebet esim icin arkadasimi neden sileyim?
Adamdaki sorunlar cok daha buyuk ve konu sahibinin takildigindan cok farkli sorunlar bence de. Esine saygi duymamasi,esine guvenmemesi,psikolojik baski yapmasi,beraber vakit gecirmekten kacinmasi,her hafta sonuna birilerini kaynak yapmasi bunlar cekilmez. İsyerindekilere gelene kadar bunlarin cozulmesi lazim. Bir de ortada 2 cocuk. Uzuldum gercekten. Boyle adamlarla evlenip ev bark coluk cocuk sahibi yapiyoruz ya esas hata burda.Ben kendisine de yazdım buna müsade etmemeliydiniz diye zaten ama bu durum bazı erkeklerin iki yüzlülüğünü değiştirmiyor malesef.
paranoyak mısınızben olsam arabaya ses dinleme cihazı vs koymuştum bile çoktn :/
AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibiaraba mi gormemisler,is hayati mi gormemisler anlayamadim
paranoyak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?