KARASIZLIK (Eşim)

Canım durum çok kötü hakikaten ben bilmem kadınla erkek aynı ortamda sıkıntı şakalaşmalar bilmem ne sulu sulu bu nedir ya bunlar iki günden görüşmeye başlarlar demişti dersin evlilikte kadında erkek de böyle şeylerden sakınmalı kendini tek erkek için konuşmuyorum insanız bazı şeylerin önünü açarsak hata yaparız ki belli zaten bu işin sonu

sanırım eşin kadına karşı boş değil tabiri caizse. belki kadının öyle bir niyeti bile yoktur.

konunun kadinla hic bir alakasi yok aslinda,
konu tamamen sizinle alakali.

yani esim "benimle sohbet etmez, onunla eder",
"benim dedigimi yapmaz, onun dedigini yapar"
...
cumlelerinde virgulden onceki kisma oncelikle tepki vermelisiniz, sonra diger iliskilerini o kafayla belki daha baska degerlendireceksiniz cunku.
Kadinlar kocamdir deyip kabul ediyorlar adamin yaptiklarini, sonra baskasina farkli davrandigini gorunce kiziyorlar. Haklisinizdir belki ama, siz once maalesef kendinize deger vermemissiniz, talepkar olmamissiniz, bunu degistirin ilk once.

zira su tablodan ben asla rahatsiz olmam,
aksine memnun olurum, esim bir arkadasimiza yardim ediyor, bir kadinla medeni bir sekilde arkadaslik kuruyor, samimi hep gorustugumuz arkadaslarimiz var...
vs vs. Cok sik gorusmek evet her zaman sorun olur ama boyle ailecek gorusup rahat edebilecegin arkadaslar bulmak da her zaman mumkun olmayabiliyor, iyi yanindan da bakmak lazim.

AYnen ya herkes demis ki genislik bilmem ne. Bu genislik degil,hayatta isyeri gormemis insan bile ayni yone gidecegi birini arabasina alir. Ben eger arabayla evden ciktiysam yokus asagi inerken hep bakinirim konu komsum yuruyorsa bile yaninda durur binmesini teklif ederim. Komsu bana emanet olmuyor bu durumda ben kibarlik yapiyorum. Her arabama binenle sevisecegim anlamina gelmiyor ki valla herkes saka gibi araba mi gormemisler,is hayati mi gormemisler anlayamadim

Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
Ya herkes kızıyor ama yani neden 2 bebek arkadasım o zaman ? mutlu degilsen neden ? o cocuklara yazık degil mi

Arkadaşlar şoklardayım bir kadının guevndigi dost olarak gördüğü biriyle ise gitmesinde ne sakınca var ? Sizler demek ki 10 yıllık arkadaşınız akrabanız da olsa ben senin arabana binmem sen erkeksin ben kadınım mı diyorsunuz, ben de araba kullanamıyorken hep kadın arkadaşlarımla gidip geliyordum sonra arkadas hastalanınca felan bazen erkek öğretmen arkadaşım arabasına bindiğim de oldu eşime de söyledim sagolsunlar dedi, oyle lacka muhabbetler de olmuyor işyerindeki aynı şeyler öğrenciler ve problemleri.. dolmuşlar da tikis tikis gelecegime tanimadik bir suru insanla gelecegime sagolsun arkadas birakmisti
bence güven meselesi eşim de şehir dışına 3 4 kişi gitmişlerdi bir arabada kadın erkek vardı ne diyim kadınlar var sen ayrı arabayla mı git demeliyim

Atladığımız bir nokta var, eşi konu sahibinin kuzenleriyle bile görüşmesine müsade etmiyor, telefonundan lisedeki erkek arkadaşlarını da silmiş.

Ama kendisi istediği kişiyle istediği yakınlığı kuruyor. Yanie ortada düşünceli kibar bir adam yok aslında. İşine nasıl geliyorsa öyle davranan bir eş var. Bu durumda kim olsa rahatsız olur diye düşünüyorum.

Yoksa karı koca sosyal olur, arkadaşlarıyla gider , gelir ikiside bu durumdan rahatsız olmaz ayrı ama kadın istediği kimseyle görüşmesin, erkek canı ne istiyorsa onu yapsın, olmuyor.

Son düzenleme:
O konu sahibinin hatasi ama. Esiniz size kuzenlerinle gorusmeyeceksin dese peki tamam demezsiniz mesela oyle degil mi? İs bizde bitiyor. İsine nasil gelirse oyle davranan bu kaba adamlara biz izin veriyoruz biraz da. Ne munasebet esim icin arkadasimi neden sileyim?

fazla muhabbeti tez ayrilik getiren cıvık bir bayan sanirim
samimi olabilirsiniz ama ne munasebet dip dibe durmalar falan iki tarafli bekarda olsalar laçkalaşmis iliskiye ne gerek var yani insan biraz durmasi gerektigi yeri bilmeli
ayni sozler esiniz icinde gecerli tabi

Sanki kreşe çocuk getirip götürecek, " ben gelip gidene kadar sana emanet , ıse bırak " kendi gidemez, çalışmayı biliyor ama işe gidip gelmeyi bilmiyor karım.

Durum baştan kokuyor.

Bana saçmalıyorsunuz gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz gibi geliyor adam eşinize güvenmese emanet etmez sizin gördüğünüzü eşi görmeyecek mi kaldı ki arabada nasıl berabersiniz işe onlarla gidip gelmiyorsunuz ki? hem siz varken öne oturmuyordur herhalde. Saygı gösterecek tabii ki elin kadınıyla kavga edecek hali yok mesai zamanlarında insalar tabii ki konuşacak şakalaşacak alt tarafı bir süre yani ne kadar kalacak ki eşi. Hem haftasonları neden sizinle ailesi yok mu anlamadım abartıyorsunuz bence yani hepimizin mesai arkadaşı var napalım kimseyle muhabbetimiz olmasın mı çalışanlar olaak bu yüzden sevginizin kalmaması enteresan

Ben kendisine de yazdım buna müsade etmemeliydiniz diye zaten ama bu durum bazı erkeklerin iki yüzlülüğünü değiştirmiyor malesef.

bence eşinize güvenmemeniz temel problem ,eşiniz o güveni verememiş demek ki burada esiniz hatali ama bana saygı duymuyor demissiniz iste tam bu noktada hata sizin çünkü SAYGI KAZANILIR saygı öyle birseydir ki hal ve hareketlerinizle bunu siz kazanırsınız veya kaybedersiniz bunu size kimse vermez.. Eşiniz size kötü davrandığında ilk baştan itibaren tavrinizi ve sinirlanirizi koysaydınız keşke..

Ben kendisine de yazdım buna müsade etmemeliydiniz diye zaten ama bu durum bazı erkeklerin iki yüzlülüğünü değiştirmiyor malesef.
Adamdaki sorunlar cok daha buyuk ve konu sahibinin takildigindan cok farkli sorunlar bence de. Esine saygi duymamasi,esine guvenmemesi,psikolojik baski yapmasi,beraber vakit gecirmekten kacinmasi,her hafta sonuna birilerini kaynak yapmasi bunlar cekilmez. İsyerindekilere gelene kadar bunlarin cozulmesi lazim. Bir de ortada 2 cocuk. Uzuldum gercekten. Boyle adamlarla evlenip ev bark coluk cocuk sahibi yapiyoruz ya esas hata burda.

Kadınla kocasıyla tartış hiç yoktan bir sebep bile olsa kes at münasebeti saçma bir yakınlaşma samimiyet sizinki gereksiz önünü kesin mesafe herzaman iyidir.

Yanlış giden birşeyler olduğunda, en kestirme yoldan bir başka şeyin ardına sığınılıp "na problem bu işte" mantığı.
Darkçım, suların sellerin bastığı bir gün oğlumu okula bırakırken , apt. Otoparkında rastlaştığımız komşu da arabaya sığındı. Henüz otoparktan çıkarken teli çaldı. "Efendim, tamam be kes"dedi ve arabadan inip, teşekkür edip yürüdü.Nasıl yağıyordu anlatamam. Tabi buyrun, dedim sonra ben devam. Ha bir daha meteor düşse adamın kafasına ben herhangi bir girişimde bulunmam. Gelmek isteyen buyursun der geçerim.

Huzur için, aynı frekansta olunan arkadaşlar tutulmalı hayatımızda. Kadının kapısına gidip, kocanı kaçıracak halim yok durağa bırakcaktım mı diyeyim? Kadının zihnyet bu.Amaann tırt bu beni kötü insanda yapmaz, melek te yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…