Karatay can dediler , bizimde canımız var dedik :)

BicirikSerraM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
52
10
88
İstanbul
Merhaba , 30 yaşında, 1.63 boyunda 74 kiloyum. 60 hedefim inşallah veririm . Burda paylaşacağım durumumu , 75bucuk idim günde 3 öğün ile 1.5 kili verdim 2 haftada ama meyve yedim , orda sıkıntı oldu . Dün tekrar sıkı bir şekilde başladım.

Bu konuyu kendimi takip etmek ve de irademe hakim olabilmek için açtım, doğumdan sonra bana yerlesen , bi türlü ugurlayamadigim kilolarımı uğurlayacağım inşallah:) dün sabah kahvaltısı 2 yumurta az haşlanmış, bir avuç ceviz , 10 zeytin , dil peyniri ile köy peyniri avuç ici kadar , maydanoz dereotu nane domates//// öğlen kahve şekersiz/// saat 4 gibi ayran /// akşam annemlere gittim bana göre yemek bulamayinca salata yogurt ve kendime kirdigim 2 yumurtayı yedim , akşam 1 saat leslie +plates yaptım sonra yasak olduğunu sonradan ögrendigin 1 fincan dibek kahvesini saat 10bucukta huplettim , böyle böyle öğreneceğiz ne yapalım:) sonra 1 fincan sinameki ve maden suyu ile günü kapattım, çalışıyorum 7 de kahvaltı 8 buçuk aksam yemegim oluyor , 8 olmasi lazim ama malesef olamıyor bende , hergun inşallah paylaşacağım neler yediğimi.

Dun sabah biberleri suya attim yumusayinca domatesleri suyunu biraz çekince soğuk sıkım zeytin yağı kattım 2 yumurta kırdım içine, zeytin peynir yedim. Akşam peynirli 2 yumurta tereyağlı, zeytin , domates salatalık yedim spor yapmadım sabah ve akşam 15 er dakika servise yürüyorum hergun, bu sabah yine peynirli yumurta zeytin domates salatalık:) yumurtliycam az kaldı dün akşamdan bugünün yemeğini yaptım olacak gibi değil:) Patlıcanları doğradım suda hasladim yumuşayınca doğal salca ve z.yagi kattım kaynadı biraz akşama onunla yoğurt yicem , yoğurt market yoğurdu, üzerinde doğal yazıyor ama ne kadar Allah bilir , annem yarın süt alıp yapacak bana ben alamıyorum.

Bu konuyu kendimi takip etmek ve de irademe hakim olabilmek için açtım, doğumdan sonra bana yerlesen , bi türlü ugurlayamadigim kilolarımı uğurlayacağım inşallah:) dün sabah kahvaltısı 2 yumurta az haşlanmış, bir avuç ceviz , 10 zeytin , dil peyniri ile köy peyniri avuç ici kadar , maydanoz dereotu nane domates//// öğlen kahve şekersiz/// saat 4 gibi ayran /// akşam annemlere gittim bana göre yemek bulamayinca salata yogurt ve kendime kirdigim 2 yumurtayı yedim , akşam 1 saat leslie +plates yaptım sonra yasak olduğunu sonradan ögrendigin 1 fincan dibek kahvesini saat 10bucukta huplettim , böyle böyle öğreneceğiz ne yapalım:) sonra 1 fincan sinameki ve maden suyu ile günü kapattım, çalışıyorum 7 de kahvaltı 8 buçuk aksam yemegim oluyor , 8 olmasi lazim ama malesef olamıyor bende , hergun inşallah paylaşacağım neler yediğimi.
Spor yasak miymis

Bugün yine güzel bi karatay kahvaltısı yaptım, peynir zeytin yumurta domates bol z.yagli, çığ ceviz ve fındık :KK48:akşamda balık ve salata yedim , tek sıkıntı işten 8 de geliyorum ve yemeği hazırlayıp yemem 9 u buluyor , normalde 8 son diyorlar , 6 son diyende var ama büyük eziyet :KK43:az ama öz olsun ne yapalım :eek: spor yapamıyorum anca sabah akşam toplam yarim saat servise yürüyorum:)

Bende daha önce karatay yaptım ve sabah 6 da kalkıyordum çalıştığım için 3 öğün yapıyordum ve çok faydasını gördüm ama ekmek azda olsa yyiyordum tarçınlı su sayesinde öğün araları ni uzun tuta biliyordum acıkmadan inşallah hedefine ulaşırsın

Bugün kahvaltıda tereyağlı omlet yedim ,az pişmiş, zeytin ,peynir ,2 kuru kayısı ,ceviz ,domates, saat 5 gibi et döner ,yoğurt ,salata yedim ,minicik bi pide ile ezmenin tadina baktım ,akşam da şekersiz türk kahvesi içtim , su çok icemedim , yuzmeye gittim kizimla eglenceli spor :)
D vitamini eksik olanlar kilo veremez diyor karatay teyze, biraz güneşlendim:)

Bende daha önce karatay yaptım ve sabah 6 da kalkıyordum çalıştığım için 3 öğün yapıyordum ve çok faydasını gördüm ama ekmek azda olsa yyiyordum tarçınlı su sayesinde öğün araları ni uzun tuta biliyordum acıkmadan inşallah hedefine ulaşırsın
Inşallah ben son 5 gündür 2 öğün yapıyorum yeni başladığım için bilmediğim şeyler var , kitabını almam lazım aslında bi

Inşallah ben son 5 gündür 2 öğün yapıyorum yeni başladığım için bilmediğim şeyler var , kitabını almam lazım aslında bi
ben de internetten araştırdım video ve yazılarını okudum Buradan da çok şey öğrendim uygulama yapan arkadaşlarım deneyimleri çok yardımcı oldu ama kitapta çok faydalı olur

Süper mis inşallah bende veririm , uyguluyorum aynen sadece 8bucuk 9 'da yiyebiliyorum başka da aykırı bişey yapmıyorum çok yavaş veriyorum kabızlık oluyor bende ondanmidir bilmem , 71.6 çıktım sabah , birakmiycam yaaa :(

Back
X