- 25 Nisan 2016
- 95
- 15
- 8
- Konu Sahibi ensevdigimyesil
-
Çok güzel kilo vermişsiniz umarım ben de sizin gibi kilo verebilirim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kuruyemiş pek sevmiyorum, ama hergün 5 -10 tane ceviz yemeye çalışıyorum. Bundan sonra iki öğün yapacağım dayanmaya çalışacağım.Merhaba günlügünüzü okudum ben de 2 aydır karatay yapıyorum 11 kilo verdim sporsuz.yalnız sizin eksikleriniz var karatay kahvaltısınfa 2 yumurta yenir mutlaka çig kuruyemiş yenir 15 veya fazlası tuzsuz zeytin yenir ppeynire ek olarak bir sebze mesela havuc yada turp yada yeşillik yenir bunlara ek olarak artık 2 ögüne gecmelisniz leptini daha da aktive etmek için. Kan degerlerinize baktırdınızmı özellikle se D vitaminine ? Takviye almanız gerekebilir. Omega 3 alıuoruz hergün ve tereyagını ve soguk sıkın zeytinyagını bol bol tüketiuoruz simdilik aklıma gelenler bunlar umarım istedihiniz kiloya en kısa zamanda ulasırsınız karatayla gercekten cok saglıklı ve kalıcı kilo veriliyor emin olun dogru yoldasınız eksiklerinizi tamamlarsanız zaten spor da yapıyorsunuz cok güzel kilo verirsiniz başarılar
Evet çok isterim birlikte kilo vermek, Türk kahvesi leptini bozuyor mu?Kuruyemişleri sabah kahvaltıda yiyoruz inanılmaz tok tutuyorlar ben hiç acıkmıyorum aralarda kesinlikle yemiyoruz eger acıkırsan ev yogurdundan ayran iç gör bak nasıl doyuyorsun mutlaka türk kahveni iç ama bol suyla. 2 de yeşil çay içiyorsun bunlar ve ayran leptini bozmuyor ama başka herşey bozuyor özelden yazarsan watsuptan devamlı yazısaniliriz uediklerimizi beraber kilo verebiliriz istersen
Kaç kiloyla başladınız şuan kaç kg sınız acaba...dün beni önceden tanıyan bir bayan çok kilo almışsın neden böyle oldu diye sordu, moralim çok bozuldu. önceden 48 kiloydum, bir sene içinde 17 kilo aldım. nasıl bu hale geldim ben de bilemiyorum. ne olursa olsun kararlıyım fazla kilolarımı vereceğim, motivasyonumu bozmayacağım. bugün 14. günüm. daha herşeye yeni başladım.toplam 120 günde bütün kilolarımı vermiş olacağım inşallah.
65 kilo ile başladım diyetimin 20. Günündeyim. En son tartıldığımda 62.8 kiloydum.Kaç kiloyla başladınız şuan kaç kg sınız acaba...
Yarın bende katılıyorum ALLAHın izniyle boyum 1.69 kilom 82.5 39 yaşındayım vermem gereken 22.5 kg var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?