Karatay diyet günlüğüm

sabah: KKK (klasik karatay kahvaltısı)
öğlen: 2 tabak yoğurt çorbası
akşam: bir tabak patlıcan yemeği, bir kase yoğurt

15 dk kondisyon bisikletine bindim 144 kcal harcadım. bundan sonra hep 15 dk bineceğim. bir hafta 10 gün sonra 20 dk ya çıkaracağım.

Eklentiler

• IMG_0378.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 57
sabah: klasik karatay kahvaltısı (yumurta, peynir,zeytin,ceviz,domates,salatalık)
ara: sade türk kahvesi
akşam: iki kase yoğurt çorbası, bir büyük porsiyon antrikot et, salatalık, iki maden suyu
üstüne bir bardak limonlu su içildi.
şimdi sade türk kahvesi içiyorum.

spor olarak 15 dk kondisyon bisikletine binildi. 150 kcal harcadım.

Eklentiler

• IMG_2152.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
sabah: KKK
öğlen: 2 tabak mercimek çorbası, salata
akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurt

spor olarak 20 dk kondisyon bisikleti kullandım. 200 kcal harcadım.

Eklentiler

• IMG_2153.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 58
dün beni önceden tanıyan bir bayan çok kilo almışsın neden böyle oldu diye sordu, moralim çok bozuldu. önceden 48 kiloydum, bir sene içinde 17 kilo aldım. nasıl bu hale geldim ben de bilemiyorum. ne olursa olsun kararlıyım fazla kilolarımı vereceğim, motivasyonumu bozmayacağım. bugün 14. günüm. daha herşeye yeni başladım.toplam 120 günde bütün kilolarımı vermiş olacağım inşallah.

canan karatayın kitabından alıntıdır :
egzersizin ilk 15-20 dakikasında enerji olarak bacak adelelerinde glikojen olarak depolanmış olan şeker yakıt olarak kullanılır. egzersizin süresi 20 dakikadan fazla olursa enerji olarak kanda bulunan şeker ve serbest yağlar kullanılır. Böbrek üstü bezinden adrenalin hormonu salgılanır. Bu sırada adrenalin hormonu depo yağlarımızı yıkarak gerekli enerjiyi sağlar.

ben de bu nedenle bir an önce egzersizimi 20 dk nın üzerine çıkarmaya karar verdim ve 25 dk kondisyon bisikleti kullandım. 260 kcal harcadım.

Merhaba günlügünüzü okudum ben de 2 aydır karatay yapıyorum 11 kilo verdim sporsuz.yalnız sizin eksikleriniz var karatay kahvaltısınfa 2 yumurta yenir mutlaka çig kuruyemiş yenir 15 veya fazlası tuzsuz zeytin yenir ppeynire ek olarak bir sebze mesela havuc yada turp yada yeşillik yenir bunlara ek olarak artık 2 ögüne gecmelisniz leptini daha da aktive etmek için. Kan degerlerinize baktırdınızmı özellikle se D vitaminine ? Takviye almanız gerekebilir. Omega 3 alıuoruz hergün ve tereyagını ve soguk sıkın zeytinyagını bol bol tüketiuoruz simdilik aklıma gelenler bunlar umarım istedihiniz kiloya en kısa zamanda ulasırsınız karatayla gercekten cok saglıklı ve kalıcı kilo veriliyor emin olun dogru yoldasınız eksiklerinizi tamamlarsanız zaten spor da yapıyorsunuz cok güzel kilo verirsiniz başarılar

Çok güzel kilo vermişsiniz umarım ben de sizin gibi kilo verebilirim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kuruyemiş pek sevmiyorum, ama hergün 5 -10 tane ceviz yemeye çalışıyorum. Bundan sonra iki öğün yapacağım dayanmaya çalışacağım.

Bu arada güneşle pek aram olmadığı için D vitamini takviyesi alıyorum. D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyor.

Kuruyemişleri sabah kahvaltıda yiyoruz inanılmaz tok tutuyorlar ben hiç acıkmıyorum aralarda kesinlikle yemiyoruz eger acıkırsan ev yogurdundan ayran iç gör bak nasıl doyuyorsun mutlaka türk kahveni iç ama bol suyla. 2 de yeşil çay içiyorsun bunlar ve ayran leptini bozmuyor ama başka herşey bozuyor özelden yazarsan watsuptan devamlı yazısaniliriz uediklerimizi beraber kilo verebiliriz istersen

Evet çok isterim birlikte kilo vermek, Türk kahvesi leptini bozuyor mu?

bugün yediklerim
sabah: KKK ( haşlanmış yumurta, avuçiçi kadar beyaz peynir, 5 tane zeytin, yarım domates, salatalık, 8 tane ceviz)
akşam: bir kase bulgur pilavı, bir tabak kurufasulye, bir kase yoğurt

spor olarak 30 dk kondisyon bisikleti bindim, 325 kcal harcadım.

Kaç kiloyla başladınız şuan kaç kg sınız acaba...

Bugün yediklerim
Sabah:KKK
Öğlen: bir kase tarhana çorbası
Akşam: bir kase mercimek çorbası, 6 tane köfte, bol salata

sabah: KKK
öğlen: 2 tabak mercimek çorbası, bir tabak bulgur pilavı, 4 köfte
akşam: yok

malesef kendime hakim olamayıp çok yedim, akşam yemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…