- 25 Nisan 2016
- 95
- 15
- 8
- Konu Sahibi ensevdigimyesil
-
Ben birbuçuk sene önce 48 kiloydum, bir buçuk yılda 17 kilo aldım. 45 kilo olmak zorunda değilim 48 kilo olmak istiyorum ama.Süper canim. Yeterki verelim herkesin krnfine göre beslenmesi var. Ben karisik yiyorum ama ekmek makarnada yiyorum kara olanlarindanyillardir böyle verebildim kilo. Canim 45 kilo biraz az degilmi
Kalori hesabı yapmıyorum, ama sanırım yediklerim hep bin civarı, arada kilo vermem duruyor arada hızlı kilo veriyorum, ara sıra metabolizmam yavaşlıyor olabilir. Spor ilk haftalarda yapıyordum ama üşenip bıraktım.Vuvv etkileyicihemen sorayim: kalori hesabı yapmadan sanırım hanı binin altına dusunce kilo duruyor metabolizma zayıflıyor ya,sen de oldu mu? Spor yaptın mı?
konu sahibinesormussunuz ama ben de yanıtlamakisterim karatay yapan olarak okadar doyurucu ki mutlaka karatay diyorum başka bisey demiyorumEvet aldigin kaloriler yaklasik 1000 veya 1200 kalori. 1200 altina düsmesen daha iyi olur. Peki iyice tokmusun tüm gün
Canım kalori hesabı yapmıyorum, ya da yemeyeceğim diye zorlamıyorum kendimi. Bugün mesela sabah iki yumurta, avuçiçi peynir , 10 zeytin, 10 ceviz, domates, akşam bir buçuk porsiyon ızgara balık, bol salata, kk büyüklüğünde tahin helva yedim. Bütün gün toktum, akşam yemeğimi 7 de yedim , bazen acıkıp 5 buçukta yediğim oluyor, ama gece hiç acıkmıyorum.Evet aldigin kaloriler yaklasik 1000 veya 1200 kalori. 1200 altina düsmesen daha iyi olur. Peki iyice tokmusun tüm gün
sen kalori hesabına dayalı mı rejim yapıyorsun? kaç kilosun kaç kilo verdin ? karataya geçmeyi düşünür müsün? bakalım acıkacak mısın?Gece benimde hic yeme huyum yok. Oldu bitti. Öyle aliskanlik sanirim.
Ben yillardir kalori ve yag hesabiyla verdim. Susira bisüre biraktim tekrar devam vericem insallah. Kalori hesabi derken doyurucu seyler yiyorum. Dikkat ediyorum pirinc yemiyorum. Ama makarna ekmek yiyorum veya patates kizartilmis degil tabiki. Tam tahilli ekmek mesela. 8 ayda sanirim 15 kilo verdim. 10 yil öncede kalori sayarak verdim 20 kilo. Ve geri almadim taki sigaryi birakinca tekrar aldim oda cikolata abur cubur yiyerek. Ama ben cok memnunum bu hesaptan gidince. Tabiki doyurucu seyler yemek önemli. Beni siyah makarna veya ekmek te tok tutuyor. Yumurta az yagli peynirde yiyorum. Sade cips cikolata beyaz pirincden uzak duruyorum seker yükselmesin diyesen kalori hesabına dayalı mı rejim yapıyorsun? kaç kilosun kaç kilo verdin ? karataya geçmeyi düşünür müsün? bakalım acıkacak mısın?
çok iyi kilo vermişsin, anladığım kadarıyla sen de glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak duruyorsun. yağ olarak da zeytinyağı veya tereyağ kullanıyorsundur kızartma yemediğine göre. aslında karataydan çok uzak bir diyet değil seninkisiBen yillardir kalori ve yag hesabiyla verdim. Susira bisüre biraktim tekrar devam vericem insallah. Kalori hesabi derken doyurucu seyler yiyorum. Dikkat ediyorum pirinc yemiyorum. Ama makarna ekmek yiyorum veya patates kizartilmis degil tabiki. Tam tahilli ekmek mesela. 8 ayda sanirim 15 kilo verdim. 10 yil öncede kalori sayarak verdim 20 kilo. Ve geri almadim taki sigaryi birakinca tekrar aldim oda cikolata abur cubur yiyerek. Ama ben cok memnunum bu hesaptan gidince. Tabiki doyurucu seyler yemek önemli. Beni siyah makarna veya ekmek te tok tutuyor. Yumurta az yagli peynirde yiyorum. Sade cips cikolata beyaz pirincden uzak duruyorum seker yükselmesin diye
karatay ara öğün vermiyor bir de leptin çalışsın diye sabah akşam yiyin diyor ya ondan sana az kaloriliymiş gibi geliyor bence.Karatayin söylediklerindede mantik var. Ama bazi konuda katilmiyorum. Yani söyle herkesden bn uyn tarafini aldigimi düsünüyorumönemli olan yiyerek vermek ama karatay olur ama kalori hesabi. Karataylada bakyiorum menüler az kalorili. Yani ondada yüksek kalorili yemek yok. Aslinda bir denemem lzim bu karaty versionu nasil diye. Ancak ben sabh ara ögünde genelde bir muz ögle aksam ara ögünde genelde elma yiyorum. Bide sunu farkettim haslanmis patates uzin süre tok tutuyor beni
evet karatay yüksek kalorili besinlerin hepsini yasaklıyor, ama ben hiç aç kalmıyorum. günde kaç kalori alıyorsun 1200 mü?Degil canim. Karatay makarna ekmek yasakliyor. Tam tahillida olmaz diyor. Ama inan tam tahilli uzun süre tok tutuyor. Tereyag kullanmiyorum diet yapinca sadece zeytinyagi. Kalori sayarken 30 veya 40 gr günlük yagi gecmemesine dikkt ediyorum. Bu yagin icinde yediklerin hepsi var. Mesela genelde ekmekt 2 gr. Var 100 graminda. Bir kasik zeytinyag 10 gr yag 89 kalori. Benimki hem glisemi hemde kalori. Ilk 3 gün zorlaniyorum yinede. Beyin istiyor acliktnda degil. Bisüre biraktim simdi bir 15 kilo daha vermem lazim. Arkadaslar zaten verelimde herkes kendine uygun diyetle versin. Arastirmalari okudum. Aldigin energi az ise hangi diet oldugu sorun degil. Tabiki tek tarafli diyet veya 1200 kalori altina düsmemek sartiyla
Biliyorum. Karatay 2 ögün veriyor. Canim bir yumurta 84 kalori corba artik en kötü ihtimalle o yedigin mercimek 350 kalori sayet yagliysa bide. Ceviz yüksek kalorili ancak ondanda abartarak yemiyorsun. Örnek veriyorum. Mesela et izgarada fazla kalorisi yok. Olsun canim yeterki ver buda büyük basari. Yasin kac seninkaratay ara öğün vermiyor bir de leptin çalışsın diye sabah akşam yiyin diyor ya ondan sana az kaloriliymiş gibi geliyor bence.
1300 ile 1500 arasi. Baslayacagim yineevet karatay yüksek kalorili besinlerin hepsini yasaklıyor, ama ben hiç aç kalmıyorum. günde kaç kalori alıyorsun 1200 mü?
29 yaşındayım, siz kaç yaşındasınız?Biliyorum. Karatay 2 ögün veriyor. Canim bir yumurta 84 kalori corba artik en kötü ihtimalle o yedigin mercimek 350 kalori sayet yagliysa bide. Ceviz yüksek kalorili ancak ondanda abartarak yemiyorsun. Örnek veriyorum. Mesela et izgarada fazla kalorisi yok. Olsun canim yeterki ver buda büyük basari. Yasin kac senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?