ben kulübünüze ve zayıflama maratonuna yeni katıldım.ben üniversite öğrencisiyim.malum öğrenci olunca ne öğün nede sağlıklı yemekler bulabiliyorum(aslında yaparım ama tembellik). ben ilk defa diyet yapmaya karar verdim.size soracak ve öğrenecek çok şeyim var.öncelikle diyetisyene gitmem gerekir mi? malum öğrenciyim benim öğlen yemek yemek için 1 saatlik bir aram var ama yiyecekler sınırlı simit, poğaça,bisküvi gibi zararlı şeyler. benim açlıkla ilgili pek sorunum yok ama çikolata ve pastalara zafım var.okula yürüyerek gidip geliyorum 30+30 1 saat oluyor toplamda ayrıca derslerim musade etiği zamanlarda düzenli olarak platese de gittim.bol su da içerim ama kilom maşallah baya yerindedurum buyken bana hangi diyeti önerirsiniz? DUKAN diyeti mi? KARATAY diyeti mi?
Yaa arkadaşlar ben akşam altı gibi çok acıktım midem ağrımaya başladı, fıstık falan yedim geçmedi. Bende biraz(fazla) ekmek yedim tabi yanında peynır falan. midem şişti, kendimi çok kötü hissettim. çarşıya yürüyerek gittim kendime plates topu aldım yürüyerekte geldim. elimde birsürü kuruyemiş falan taşıdım. iki saattir yürüyüş halindeydim anlaşılan. yeni geldim şuan kendimi affettim. akşam yemeği yemedim azıcık badem yedim. bundan sonrada bişey yemiycem. birazdanda plates yapıcam. umarım diyetim fazla etkilenmez.
ben kulübünüze ve zayıflama maratonuna yeni katıldım.ben üniversite öğrencisiyim.malum öğrenci olunca ne öğün nede sağlıklı yemekler bulabiliyorum(aslında yaparım ama tembellik). ben ilk defa diyet yapmaya karar verdim.size soracak ve öğrenecek çok şeyim var.öncelikle diyetisyene gitmem gerekir mi? malum öğrenciyim benim öğlen yemek yemek için 1 saatlik bir aram var ama yiyecekler sınırlı simit, poğaça,bisküvi gibi zararlı şeyler. benim açlıkla ilgili pek sorunum yok ama çikolata ve pastalara zafım var.okula yürüyerek gidip geliyorum 30+30 1 saat oluyor toplamda ayrıca derslerim musade etiği zamanlarda düzenli olarak platese de gittim.bol su da içerim ama kilom maşallah baya yerindedurum buyken bana hangi diyeti önerirsiniz? DUKAN diyeti mi? KARATAY diyeti mi?
Menümü yazayım ..
1 Öğün :
- 1 zeytinli poğaça. ( Sabah erkenden dışarı çıktım, acıktım da ondan yemiş bulundum. Yoksa tahıl ürünleri yok )
2. Öğün:
- Biraz ciğerin üstüne 2 yumurta kırdım.
- 2 bardak ayran.
3. Öğün:
- 1 kase keten tohumlu yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- Bir sürü bitki çayı, sayamadım.
Spor :
- 1 saat yürüyüş.
bugünkü menüm
1.öğün: 12:00
2 yumurta
1 lokma ekmek
1 avuçiçi peynir
Domates
1 gün kurusu
2.öğün: 18:30
1 tabak etli patlıcan(fırında)
1 büyük kase yoğurt
su 2-3 litre içtim.
sabah kendi yaptığım ekmek olunca dayanamadım bi lokma yedim, ceviz yemedim artık
spor: 1 saat tracy ile kol-bacak çalıştım
iyi akşamlar tatlışlar
bugünkü menüm:
kahvaltı:
2 adet yumurtayla+50 gr peynirle yapılmış,tereyağlı,az pişmiş omlet
domates-salatalık-biber
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-antep karışımı
1 fincan yeşil çay
öğlen:
6 tane ince köfte
1 kase yoğurt
akşam:
2 ad. ızgara kanat
1 kase yoğurt+1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış
su:2.4 LT şu ana kadar+500 ml elmalı tarçınlı çay+1 fincan yeşil çay,birazdan 1 tane daha yeşil çay içicem
spor:30 dk
Öncelikle birinci olan gül63ü, sonra diğer arkadaşları kutluyorum. Herşeye sonuna kadar uyduğum halde kilom sabit kaldı, hatta hafta içinde bir ara almıştım, perşembe normale döndüm.
Omega3 e başlamıştım ben de, o da etkiledi mi acaba, kesinlikle hocaya sormak gerek...
Gerçi ben de hipotrioid var, buna rağmen ilk kez desteksiz kilo veriyorum....
[B .!.:Öncelikle hoşgeldiniz.
Ben de çoğu zaman sizin gibiyim.
Öğlen uyanıp sabaha doğru uyuyorum.
Ve 2 öğün yapıyorum.
Bol bir kahvaltı saat 18- 19 gibi de o günkü durumuma göre hafiflikte bir öğün.
İlk zamanlarda çok acıkıyordum gece, hatta hala zaman zaman oluyor, olmuyor diyemem ama çok azaldı.
Bu durumda çok acıktığınızda süt veya ayran tüketebilirsiniz gece.
Ekmeği yemeniz belki kilo olarak çok etkilemez ama acıkmanızın en büyük nedeni bence budur.
G.İ düşük meyvelerden zaman zaman tüketebilirsiniz, yasak değil ama yine aynı şekilde daha çabul acıkacaksınız ve sonuçta bildiğimiz şeker meyvelerde.
Ama arada yenebilir tabiki.
Dondurma hazıe gıda olduğundan yasak.
Kendi dondurmanızı yapabilirsiniz.
Ama ben de arada yerim dondurma diye düşünüyorum.
Hassas noktam.
[/B]
bugunku menüm:
sabah:
2 kayısı kıvamlı yumurta
1 avuc ıcı köy peynırı
8 zeytın
cok az salata
1/2 cay brd badem
5 kuru kayısı
ara:2 kk tahın helvası(canım sıkkındı,belli oluyormuyine de acıktırmadı,akşama kadar)
akşam:eski kaşarla 2 yumurtadan omlet
domates salatası
2 brd ayran
(kızım hasta oldugundan yemek yapmaya vaktım olmadı,bol yumurtalı bır menu oldu mecburen)
hangi marketten aldığımı hatırlamıyorum ama turşu kurmak için aldırmıştım eşime geçen yıll.
bir poşet hala varr..
kayınvalidem yemeklere hep kayatuzu kullanır..
bende sakladığım yerden çıkarim bari.
peyniri tuzu ile yemeye devam yani.
benim ayranımda tuzlu olacak maleseff..
okadarcık olsunn ne edeyimm..
inş dediklerini denicemm..
birşey itiraf edeyimm.
bugün hiç acıkmadım zatii.
toplamda 1,5 küçük dlm ekmek yemiş olama rağmen gayet iyiyimm.
işin sırrı sabah yapılan kuvvetli kahvaltı sanırsamm..
rekor kilolar böyle veriliyor işte.diyete tam uyma ve düzenli spor.tebriklertracy nedir bu arada?:44:
Affedelim kendimizi.Yaa arkadaşlar ben akşam altı gibi çok acıktım midem ağrımaya başladı, fıstık falan yedim geçmedi. Bende biraz(fazla) ekmek yedim tabi yanında peynır falan. midem şişti, kendimi çok kötü hissettim. çarşıya yürüyerek gittim kendime plates topu aldım yürüyerekte geldim. elimde birsürü kuruyemiş falan taşıdım. iki saattir yürüyüş halindeydim anlaşılan. yeni geldim şuan kendimi affettim. akşam yemeği yemedim azıcık badem yedim. bundan sonrada bişey yemiycem. birazdanda plates yapıcam. umarım diyetim fazla etkilenmez.
afiyet olsun.ciğer yemissin ne güzel,sakatatlar cok faydalıymıs ,ama ben yıyemıyorum maalesef,çocuklara da yapmıyorum kendım yemeyınce,birşekilde alışsam cok ıyı olcak.bırtek ıskembe corbası ve kokoreç sevıyorum ama kokoreç de ekmeksız yenmez ki
rekor kilolar böyle veriliyor işte.diyete tam uyma ve düzenli spor.tebriklertracy nedir bu arada?:44:
misafirlikten geldim, yaş pasta vs vardı o tabağa hiç dokunmadım
2 ince dilim armut yine 2 ince dilim şeftali ve biraz badem ve fıstık yedim..
akşam olduğu için yememeliydim ama yedim gittien azından ölçüsü baya azdı, tesellim bu
tracy anderson diye bi kadın, internetten buldum videosunu, method mat videonun adı.
55 dklık bi video, özellikle kol ve bacak çalıştırıyo, karın için olanı fln da var.
bacakları ve kolları sıkılaştırıyo düzenli yapınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?